nedjelja, 12. lipnja 2011.

Stranih vlada navodno iza cyberattack na MMF

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/s_v6cz0QYLk/foreign-government-allegedly-behind-cyberattack-on-imf.ars:

Međunarodni monetarni fond je pretrpio "veliki kršenje" ranije ove godine koji je omogućavao hakerima pristup "velike količine" podataka, osoblje i članovi odbora su rekli na e-mail prošlog tjedna. Organizacija je napravio nijedan izjavi za javnost, ali izvori govore da je New York Times je rekao da kršenje trajala nekoliko mjeseci, uz izvor "upoznat s napadom" govori Bloomberg da je napad bio rad na neodređeno stranih vlada.

Osoblje je bilo rečeno da sumnjivu datoteku transferi su otkrivena prije dva tjedna, te da su oni bili povezani s kompromitiranim stolno računalo u MMF-u. Oni su također uvjeravali da nema dokaza da su osobni podaci koje su poduzete ili da će biti žrtve prijevare.

Hack raniji uhićenje direktora MMF-a Dominique Strauss-Kahn na temelju optužbi za seksualne assualt. MMF posjeduje detaljne podatke o stranim financijskim gospodarstva, kao i dokumentaciju pregovora i razgovora s tim zemljama, od čega je privatni i osjetljiva, a to je ova informacija da je najvjerojatnije cilj. Ostalih financijskih institucija kao što su francuski Ministarstvo financija i kanadskih Odjel za financije i trezor odbora su također žrtva krađe podataka hack ove godine.

Možda indikativno hacktivist grupe raste ugled, interni dopis je rekao da je upad nije bio spojen na anoniman. MMF koristi RSA SecurID tokena, i iako su zbog biti zamijenjen nakon RSA je napao i kritički SecurID bila ugrožena , dopis je rekao da nema naznaka da SecurID kompromis igrao ulogu. Kao mjera predostrožnosti, Svjetska banka zatvoriti svoje mrežne veze prema MMF-u.

U priopćenju, MMF-a je rekao da je "potpuno funkcionalan" i bio je trenutno istražuje incident, a MMF je bio pridružio u ovom istraživanju od strane FBI.

Pročitajte komentare na ovaj post


TiVo Premiere Q, Prikaz kutije donijeti quad-tuner ili ne-DVR mogućnosti postrojavanje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/12/tivo-premiere-q-preview-boxes-bring-quad-tuner-or-non-dvr-optio/:
U rano pregled TiVo's planova za Cable Pokažite ovaj tjedan u Chicagu, TMCnet je objavljena informacija o dva nova set-top box koji će biti ponuđeni od strane RCN kabelskih operatera i Suddenlink. Kao što je sugerirao nedavne ankete , forum postova , Premiere je Q quad-tuner DVR s multiroom streaming do tri HD izvore putem Ministarstva civilnih poslova, ili Ethernet, dok Pregled je TiVo prvi okvir bez hard disk i služi kao klijent na glavni okvir. Druga objava je vijest da je ažurirana verzija od TiVo's ipad app će uključivati ​​biti u mogućnosti pregledavati kabel VOD , omogućujući korisnicima da biste ga odabrali na tablet, a zatim "zvrčka" da njihov okvir gdje počinje svirati. Ako je informacija drži novi hardver čini konkurentne i moderne dovoljno, ali mi se pitate ako TiVo će i dalje služiti krajnjim korisnicima koji vole da kupuju opremu umjesto najma i čekaju za stvari kao što je novo DirecTiVo ili nadopune softvera koje poboljšavaju performanse na Premiere i zavrsite svoj HD sustav izbornika.

[Hvala, @ BrennokBob ]

TiVo Premiere Q, Prikaz kutije donijeti quad-tuner ili ne-DVR mogućnosti postrojavanje prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 12. lipnja 2011 16:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TMCnet | Pošalji ovaj | Komentari

Game, Set, iMatch

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vOwmjRd44M4/:
Array

Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Zašto Japanski GREE preplaćeni za mobilne socijalnu Gaming Startup OpenFeint

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/T5ilOfXlR9s/:
Array

ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

Francuska za pokretanje Nacionalnog Troll patentni

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i6n1C2VaXfs/France-To-Launch-a-National-Patent-Troll:
zoobab piše: "Francuska je stvaranje države pod pokroviteljstvom patent fonda, FranceBrevets, koja primarni fokus će biti na sponzora, steći licencu i patente u ICT (čitaj softverskih patenata) sektora. patent fond je na inicijativu ministra znanosti, Valérie Pécresse, Ministarstvo industrije, energetike i digitalne ekonomije, Eric Besson. primarni cilj Fonda je prikupiti dozvola na patente, koji je već viđen u Francuskoj kao najveći mamac patenta u zemlji. Francuska je također podupire europske unitarna patentima, koji je vidio mnoge na posljednji pokušaj provjeriti softverskih patenata u Europi. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


DIY ipad Photo Booth snima trenutke možda biti previše pijan za pamćenje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/12/diy-ipad-photo-booth-captures-the-moments-you-might-be-too-drunk/:
DIY ipad Photo Booth snima trenutke možda biti previše pijan za pamćenje
Umorna od iste stare PC-omogućen Photo Booth popping up na svakom vjenčanju, Bar Mitzvah i tajnika Proslava Dana li sudjelovati? Pa, niste sami - njemački fotograf po imenu Rocco ima odvodom njegova očita frustracija nad konvencionalnim Photo Booth platforma za stvaranje njegov vrlo vlastiti ipad povezan postavljanje. Rocco aranžman značajke Nikon DSLR , bežične bljeskalice okidač, i ipad , koristeći ShutterSnitch app, punjena u malu crnu kutiju i povezani s nožnom pedalom koja omogućuje partiers pogoditi prekidač kada budu smatrali to potrebnim. Jednom uhvaćeni, fotografije su prenesene na ipad ekran, dopuštajući subjekata za pregledavanje i e-mail svoje najdraže izgled-how-wacky-ja-sam metak. Ako ste u potrazi za nadogradnju svoj ​​štand postavljanje fotografija za svoj ​​sljedeći Rapture BBQ ili Svjetski IPV6 dan slavlja, slijedi izvorni link za upute.

[Hvala, Chris]

DIY ipad Photo Booth snima trenutke možda biti previše pijan da zapamtite prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 12. lipnja 2011 15:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ifun | Pošalji ovaj | Komentari

Weird Science jede užaren zobene pahuljice za doručak

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/jO1xAd9RYmA/weird-science-eats-glowing-oatmeal-for-breakfast.ars:

Zobena kaša jednako dobar kao i jaja za isporuku radioaktivnosti: To svibanj izgledaju prilično čudno da se zapravo pokušati doći radioaktivnost u hrani, ali standardni način za mjerenje želuca tranzit puta uključuje režim pulsacije nekoliko jaja s izotop tehnecij. No, ako jaja nisu vaša stvar, neki ljudi iz Northwestern Memorial Hospital su dobre vijesti za vas: zabada radioaktivnosti u vašem zobene pahuljice radi jednako dobro . I, još bolje, bezglutenski zobeno brašno je također sasvim u redu. Trik je da se uvijek staviti svoj radioaktivni izotop u zobene pahuljice prije kipuće vode je dodao da ga pripremiti. Sada znate.

Ako je zobene pahuljice ili sedative, sluz plijesni će uzeti sedative: Istraživači su proučavali neke oblike močvarnom tlu, jer oni su u stanju stvoriti razraditi mreže među izvorima hrane, s dodatkom zobenih pahuljica se hrane izbora. Ono što nije učinjeno ranije (prema mojim saznanjima, barem), je proučavanje li sluz plijesni zapravo volio zobenih pahuljica. Jer nema očitih razloga, netko je sada postavio to pitanje . Odgovor: oni vole sedativi bolje. Kalupi očito će preskočiti zobenih pahuljica (ili čak i ukusniji med) ako biljni ekstrakt s sedativ svojstva, na istom je jelo. Dakle, ako ste imajući močvarnom tlu kao kućnog ljubimca, možda želite ga zadržati daleko od vaše Ambien.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Apple tužio Više Korištenje iCloud Naziv

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NvFEQiliRb4/Apple-Sued-Over-Use-of-iCloud-Name:
tekgoblin piše "iCloud Communications tuži Apple za korištenje iCloud ime koje oni imaju prava na Prema tužbi:". roba i usluga s kojim Apple namjerava koristiti "iCloud" znak su identične ili blisko povezane s dobara i usluga koje su nude iCloud Communications pod iCloud Marks od svog osnivanja u 2005. Međutim, zbog svijeta medija s obzirom na generiran od strane Apple-a najava njegovog "iCloud" usluge i uslijedila zasićenja reklamnu kampanju provode Apple, medijima i široj javnosti brzo su došli do suradnik znak "iCloud" s Apple, nego iCloud Communications. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Soundcast je bez krova 3,4 multi-room zvučnik je tako svježe i tako čisti, očistite

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/12/soundcasts-outcast-3-4-multi-room-speaker-is-so-fresh-and-so-cl/:
Teško je reći ako ima bilo kakve veze između stvar koju vidite uzimajući oprali se u gornju sliku i Dirty South , ali to stvarno stvar? Izgnanik 3,4 multi-room, multi-source wireless govornik ne može biti najseksi vozač u šupi, ali s obzirom da to ide, gdje ide party, mi smo spremni darivati ​​oproštenje. Mi smo rekli da je to sposoban od prolijevanja na neki iznos od vode (očito), a jedinica sam touts integrirani subwoofer, unutarnju bateriju (dobra za 10 do 20 sati), te pozadinskim osvjetljenjem-top panel tipkovnice. Mama je riječ o cijenama, ali ostatak mršavi je ugrađen tek nakon pauze. Ya čuo?

Nastaviti čitanje Soundcast je prognanik 3,4 multi-room zvučnik je tako svježe i tako čisti, očistite

Soundcast je bez krova 3,4 multi-room zvučnik je tako svježe i tako čisti, čisti prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 12. lipanj 2011 14:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Soundcast | Pošalji ovaj | Komentari

Kućanski klima uređaj služi kao bojler

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/pf3A5HRsaIk/:
Array

Math od TechCrunch, Dio 1: Je li TechCrunch još uvijek oko startups?

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cqwWeileP5U/:
Array

(Osnivač Stories) Kako Mike McCue je došao gore sa Flipboard: "Što ako smo slučajno izbrisali web stranice"

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yDwHNA-71YM/:
Array

Američki Financiranje Internets Stealth za zaobilaženje Represivni režimi

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/974gOdUhwjQ/US-Funding-Stealth-Internets-to-Circumvent-Repressive-Regimes:
snydeq piše "Obamina administracija je vodeći globalni napor za implementaciju 'sjena' Internet i mobilni telefon sustava koji disidentima mogu koristiti kako bi potkopati represivnim vladama koje žele tišinu im je cenzuriranje ili zatvarate telekomunikacijske mreže Prema izvješću iz CBS News.: "... do kraja godine, State Department će imati potrošeno 70 milijuna dolara na napore kako bi osigurao alternativni putevi za disidentima za pristup internetu i telekomunikacijske usluge. Jedna skupina dobila 2 milijuna dolara za razvoj" Internet u kovčegu "koji bi mogao biti lako provesti i postaviti u stranoj zemlji. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


HTC Flyer kapi od strane FCC opet, ovaj put s T-Mobile GSM prijateljski bendova

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/12/htc-flyer-drops-by-the-fcc-again-this-time-with-t-mobile-friend/:
WiFi samo HTC Flyer tablet dotaknuo dolje prošlog mjeseca bez izviruju iz Carly i druženje, ali one magenta-zatamnjena marketinških planova tražite daleko više vjerojatno sada - GSM-based Flyer samo pritisnite FCC s podrškom za T-Mobile's 3G bendova. Vizualno i funkcionalno, to izgleda kao isti ukusan škriljevca vidjeli smo testirali u travnju , osim sa svim važnim 1700MHz frekvencija se obično koristi T-Mobile za HSPA mobilne podataka. Još uvijek nema riječi o cijeni ili dostupnosti, ali smo čuli Sprint's EVO Prikaži 4G varijanta vezana za 24. lipnja , a glasina je da T-Mobile mogao objaviti Flyer na šestom sljedećeg mjeseca.

HTC Flyer kapi od strane FCC opet, ovaj put s T-Mobile GSM prijateljski bendova prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 12. lipnja 2011 13:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Raznolik skup zakrpa utorak zakrpe za lipanj

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/VAaeNmvuHzQ/varied-set-of-patch-tuesday-patches-for-june.ars:

Mnogo bilteni rasponu neobično raznolik skup proizvoda ovog mjeseca. Microsoft ide na brod bilteni 16 ukupno, krpanje ne samo poznata lica sustava Windows, Office i Internet Explorer, ali i Silverlight, Visual Studio, SQL Server, i komponente na čelu rasponu. Ukupno 34 različitih sigurnosnih pitanja će biti fiksne.

Devet bilteni su kritično, sedam važno. Kritične nedostatke su svi udaljeno izvršavanje koda greške, važno break-down je jedan udaljeno izvršavanje koda, dva otkrivanje informacija, dva uskraćivanja usluga, i dva povećanje ovlasti. Iako nije svaka krpa treba ponovno podizanje sustava, postoji dovoljno ponovno podizanje sustava-zahtjevna zakrpe koje nitko nije vjerojatno da će pobjeći malo stanke.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Zašto ne "Google Kids" postoje?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rP_mmGUS8a4/Why-Doesnt-Google-Kids-Exist:
theodp piše "Škriljevac Michael Agger želi je web njegova 6-year-old sin mogao posjetiti na vlastitu gledati amaterski Star Wars Lego filmove i druge stvari on je znatiželjan o tome. 'Ali ja ga ne ostavite na miru na YouTube,' on jadikuje, 'jer ja nikad ne znam ako su neki čudan-ass video pojavit će se u "Related Videos" odjeljku ". Agger sugerira da bi Google trebao stvoriti Google Kids, tražilicu koja filtrira web za djecu. "Sjetite se kada ste bili dijete i vaši roditelji vas iskrcali u knjižnici", objašnjava Agger. 'U dječjem dijelu, samo "neprimjerene" stvari se mogu pronaći bio je Judy Blume's Forever, koji je netko stariji sestra je obično već provjerio svejedno. Isto tako, Google Kids bi biti neka vrsta dječje sekcije web, usmjeren na pružanje visokokvalitetne rezultate na temelju dobi. ' "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Američki fondovi sjeni mreža, gradi "internet u kovčegu 'za potisnute prosvjednika

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/12/us-funds-shadow-networks-builds-internet-in-a-suitcase-for-re/:
Bilo represivne vlade , buggy DNS poslužitelj ili malo stara dama je iza Vaše internet ispad, ne može se puno zabave, ali američka vlada suosjeća sa vaše stanje, ako ste se bave s razlogom broj jedan. New York Times izvještava da američki State Department će imati proveo gore od 70 milijuna dolara na "sjena mreže", koja će omogućiti prosvjednike da komuniciraju čak i ako je sila koja se izvući tradicionalnim plug - tako daleko, da je proveo najmanje 50 milijuna dolara na nezavisni mobitel mrežu za Afganistan, i dati 2 milijuna dolara potpore članovima New America Foundation stvaranje "internet u kofer" na slici gore. To je hrpa od mreže umrežavanje opreme dizajniran da bude duhovit u zemlji i postaviti privatne mreže. Zadnji bismo čuli, Američka državna tajnica Hillary Clinton obećala 25 milijuna dolara samo za ovu vrstu Internet slobode, a New America Foundation je podnio zahtjev za neke od tih dolara - pogledajte naše više pokrivenost linkove ispod - ali to zvuči kao novac teče brzo, te u više pravaca sada.

Američki fondovi sjeni mreža, gradi "internet u kovčegu 'za potisnuti prosvjednike prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 12. lipnja 2011 00:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor New York Times | Pošalji ovaj | Komentari

Post-it veličine računalo ne dual dekodiranje HD (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/12/post-it-sized-computer-does-dual-hd-decoding-video/:
Habey SOM-6670 Vidjeli smo neke sitne računala , ali (duboko disanje) Habey SOM-6670 E6XX Tunnel Creek QSeven računala modul (fuj ...) je uspjela impresionirati čak i ovaj posada iznuren tech blogerima. Maleni, Post-it veličine ploča nosi ugrađeni E600 serije Atom procesora koji ima GMA600 integrirana GPU - isti HD video dekodiranje jezgre na djelu u Boxee Box i Logitech Revue. Ovaj mali čovjek je sposoban za rukovanje ne jedan, nego dva 1080p videa odjednom. Ne vjerujte nam? Pogledajte video nakon pauze - onda ispričati Habey za njih sumnju. Na downside, zapravo staviti neke luke na ovu stvar i spojite ga na zaslon, tvrdi disk, tipkovnica, i miš morat ćete prijevoznik odbora koji dodaje vrlo malo skupno. Ne zabrinjavajte se s njim previše ipak, SOM6670 nije točno usmjerena na potrošače. PR nakon pauze.

[Hvala, Bin]

Nastaviti čitanje Post-it veličine računalo ne dual dekodiranje HD (video)

Post-it veličine računalo ne dual dekodiranje HD (video) prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 12. lipanj 2011 11:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Mogao PayPal biti u trgovini opcija?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FDfIZ2-mjqo/Could-PayPal-Be-an-In-Store-Option:
daria42 piše "PayPal je dugo bio jedan od najčešće korištenih plaćanja opcija na Internetu, njegovoj povijesti služi eBay milijune korisnika je sada proširena na širi djelokrug preko mnogih e-commerce web stranice, ali će tvrtka ikada postati valjana opcija za. prodajnom mjestu plaćanja na stvarni fizički maloprodaje Da, u skladu s PayPal globalnom predsjednik Scott Thompson -?. i PayPal-a raditi na tome odmah, s jednom opcijom temelji na mobilnim telefonima na način i dvoje civila u razvoju To će biti zanimljivo vidjeti kako daleko tvrtka dobiva sa svojim planovima. osobno nisam siguran koliko ugodno bih se koriste takav sustav "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.