srijeda, 19. siječnja 2011.

Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

World of StarCraft Mod Dobiva C & D iz Mećava

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FQIV4DoIcUA/story01.htm:
eldavojohn piše: "Ako youve 'bio sljedeće tima koji je stvorio svijet StarCraft (iznenađujuće mod za StarCraft II biti više kao što je World of Warcraft), njihov YouTube video što su učinili do sada je već rezultirao i prestati odustati od Activision / Blizzard. Očigledno kada su dati alate kako napraviti prilagođeni Mods na igre koje bi trebali biti oprezni o tome nešto previše dobro. Autor mod se nada da je to samo znak problema s imenom njegove mod, ali malo razlozi za C & D su dobili. " U drugim StarCraft vijesti, čitač glwtta preporučuje članak o tome kako Berkeley momčad osvojila prvi svjetski StarCraft AI natjecanje s kodom koji može pobijediti čak i pro-razini ljudskog igrača.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Vrhovni sud SAD kaže NASA Pozadina Čekovi redu

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IGgPDSZjnv8/story01.htm:
coondoggie piše "U dugotrajan spor o privatnosti i sigurnosti, američki Vrhovni sud danas je jednostrana s NASA-om rekavši svojoj pozadini provjere nisu invazivne, a da su informacije potrebne za ne samo NASA, ali većina vlada pozicija je bila razumna mjera opreza i sigurnosti da ima dovoljno privatnost garancije postojale da spriječi bilo kakve nepravilne objavama. Vi svibanj podsjetiti da je u ovom slučaju, 28 znanstvenika i inženjera u NASA-inom Jet Propulsion Laboratory podnijela tužbu protiv američke vlade i California Institute of Technology (Caltech) u 2007 rekao da NASA-invazivne pozadini istraživanja kao traži po državnim propisima. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Amazon, Rackspace Dodaj novih sposobnosti Cloud

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HgwkmL-4ZpU/story01.htm:
miller60 piše "Amazon Web Services je valjanog out Elastična Beanstalk, besplatno značajku koja automatski obrađuje razmještaj detalje kapacitet rezervi, balansiranje opterećenja, auto-skaliranje, i primjena praćenje zdravstvenog stanja. AWS execs reći da GigaOm Beanstalk predstavlja potez do Platform- kao-a-Service, a dizajniran je 'na adresu ideju prodavatelja zaključavanje-u i nefleksibilnost koja se najčešće muči druge platforme za razvoj aplikacija. " U međuvremenu, Amazon suparnika Rackspace hosting je proširio oblak platformu za svoje europske podatkovne centre, otvaranje usluga za korisnike vezane za zaštitu podataka propisima, a kaže da sada ima više od 100.000 kupaca oblak. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Engadget Show vraća 30. siječnja s Steve Wozniak!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/19/the-engadget-show-returns-on-january-30th-with-steve-wozniak/:
To je pravo, Engadgeteers - Engadget Show se vratio za 2011 u najvećem mogući način s Apple suosnivač Steve Wozniak! Pridružite nam se za noć nikada nećete zaboraviti u 18:00 u nedjelju, 30. siječnja u dvorani Rose Cooper unije nove akademske zgrada. Woz će se sjeo s nama za vrstu iskren, oku-otvaranje, i stvarno uzbudljiv jedan-na-jedan razgovora samo Engadget Show može pružiti. Mi imamo puno iznenađenja za vas, tako da definitivno ne želite to propustiti!

Također ćemo imati glazbu iz neponovljivi Zen Albatross i uobičajene luda pokloni. Vjerujte nam, kada kažemo da je ova epizoda će biti ep.

PODSJETNIK: Show održat će se u lijepu novo mjesto, Rose Auditoriumu u Cooper unije nove akademske zgrade (npr. ne TimesCenter), koji se nalazi na Manhattanu u 41 Cooper trgu . Sjedala je vrlo ograničen, pa se tamo rano!

Ulaznice su - kao i uvijek - slobodan svima koji bi htjeli sudjelovati, ali sjedenje je ograničen, a ulaznice će biti prvi došao, prvi poslužen ... tako doći rano! Evo ažurirane informacije o našim novim ticketing pravila koje trebate znati:
  • Nema ulaznice - ulaznice su potpuno besplatni
  • Događaj je svim dobnim skupinama
  • Ticketing će početi na Cooper Union nove akademske Zgrada u 2:00 na Nedjelja, Siječanj 30th, vrata će se otvoriti za sjedenje u 5:15, a show počinje u 18:00
  • Mi sada imamo dodijeljena za sjedenje, tako da prvi ljudi da biste dobili njihov ulaznice će dobiti prioritet za sjedenje. To također znači da jednom kada se ulaznica, vaše sjedalo je zajamčeno - nećete se vratiti u skladu da biste dobili dobru sjedala.
  • Ne možete skupljati ulaznice za prijatelje ili obitelj - tko bi željeli doći mora biti prisutan kako bi dobili ulaznicu
  • Kapacitet je ograničen (tek oko 200 sjedećih mjesta u kazalištu), i kada smo puni, mi smo puni
  • Mjesto se nalazi na 41 Cooper Square u New York, NY 10003 (karta nakon pauze)
  • Show dužina je oko sat vremena
Ako ste član medija koji žele sudjelovati, kontaktirajte nas na: engadgetshowmedia [at] Engadget [dot] com, a mi ćemo pokušati ugostiti Vas. Sve ostale ne-medija na pitanja mogu se poslati na: engadgetshow [at] Engadget [dot] com.


Pretplatite se na Show:

[ iTunes ] Pretplatite se na Show direktno u iTunes (M4V).
[ Zune ] Pretplatite se na Show direktno u Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Dodavanje Show feed Engadget (M4V) na svoj RSS agregator i to automatski dostavljena.

Nastaviti čitanje Engadget Show vraća 30. siječnja s Steve Wozniak!

Engadget Show vraća 30. siječnja s Steve Wozniak! prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 19 siječanj 2011 16:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

AT & T ugađati poruka planova, ubivši pri tom neke popuste nadogradnju, podizanje naknade i mikroćelija cijene

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/19/atandt-tweaking-messaging-plans-killing-some-upgrade-discounts-r/:
Kako na Zemlji su Verizon i AT & T i odlučili ubiti svoje nadograditi popust programa u roku od nekoliko dana svake druge? Teško je reći, ali smo dobili malo zaviriti u neke nove politike osmišljene za "strujnica" stvari koje su očito stupanja na snagu sljedećeg nedjelja 23 siječnja - i vrlo malo (ako ih ima) su njih će donijeti osmijeh na vaše lice. Evo suština:
  • Tu će biti novi tekst paket od 1.000 poruka za 10 dolara sa prestar, na 10 centi po komadu. To se uspoređuje do 5 centi, na 1500 / 15 dolara i 10 centi na razini na 200 / 5 dolara razini.
  • Govoreći o onim drugim teksta paketa, oni su idući daleko. Oba 200 i 1.500 tekst planovi su goners. Očito, ako ste već na njih, da ne bi trebali biti pogođeni - vi jednostavno neće biti u mogućnosti da ih odabrati za nove planove ili promjene više.
  • Rano nadogradnje na nove iPhone - standard subvencioniranih cijena plus $ 200 - bit će samo biti na raspolaganju šest mjeseci u postojeći iPhone aktivaciju.
  • $ 50 i $ 100 popusta na vrhu subvencionirane cijene za nadogradnju korisnicima - slično Verizon's nedavno ubijeni Novi svaka dva programa - ide dalje. Ako ste trenutno pravo, i dalje ćete imati pravo iskoristiti do 23. srpnja ove godine.
  • Obitelj plan dodatak-line aktivacija je u porastu $ 10 do $ 36.
  • Međunarodni roaming glasovne Cijene se mijenjaju u 117 zemalja. To je puno zemalja! Mi smo uz pretpostavku da većina onih koji cijene idu gore, a ne dolje, iako mi nemamo detalje u ovom trenutku.
  • Pozivanje u Kanadu ide od 29 centi po minuti do 39 centi.
  • 3G mikroćelija je u porastu u cijenu od 149,99 dolara na 199,99 dolara, što se čini kao stvarno bizarne potez za nas - teško je reći što je tu motivacija. Određeni "pre-odabran" kupce i dalje će dobiti poseban popust ponude za to na mail, ipak.
Check out punu pojedinosti o promjenama u galeriji ispod.

[Hvala, anonimni tipster]

AT & T ugađati poruka planova, ubivši pri tom neke popuste nadogradnju, podizanje naknade i mikroćelija cijene prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 19 siječanj 2011 17:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

IOS 4,3 beta 2 pušten, ipad multitasking geste samo developer preview

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/19/ios-4-3-beta-2-released-multitasking-gestures-just-a-developer/:
Apple je samo pao IOS 4,3 beta 2 na svijetu, i to s velikim tužnim bomba: one divan ipad multitasking gesti otkrili smo u beta 1 neće biti omogućen kada 4,3 brodova na kupce. Umjesto toga, Cupertino kaže da je "pod uvijetom da ovaj pregled okupiti unos o tome kako te geste rad s aplikacijama," Oh, dobro - uvijek postoji 4,4, ili čak IOS 5, pretpostavljam. Mi smo na vidikovcu za druge nove mogućnosti, ali za sada neka nas znati što drugo vam mjesto u komentarima, u redu?

[Hvala svima koji su poslali to u]

IOS 4,3 beta 2 pušten, ipad multitasking geste samo developer preview prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 19 siječanj 2011 17:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Jabuka | Pošalji ovaj | Komentari

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

App pregled: SlingPlayer Mobile za Windows 7 Telefon

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/19/app-review-slingplayer-mobile-for-windows-phone-7/:
Kao što ste možda čuli par tjedana, Windows 7 Telefon je najnoviji smartphone OS su se pridružili SlingPlayer bande, što znači WP7 fanatika poput Ballmer može biti kauč krumpir gdje god se nalazili. Pa, uz pretpostavku da su podaci povezivanja - to se 3G ili WiFi - i neke baterije sok na njihovim telefonima. Za bolje ili za lošije, najnoviji SlingPlayer Mobile App je vrlo mnogo kao svoj drugi okusi - isti jednostavnu pripremu, poznato sučelje, i slično suza-inducing $ 30 cijena oznaku. Postoji, međutim, jedan lijep dodatak: novi "Zoom" gumb na izborniku stranici, što zapravo kotleta daleko dobar dio crni obrub oko slike. Još jedan značajan razlika je više moderan sučelje u odnosu na Android i IOS verzije, ali, naravno, neki možda misle drugačije.

Također, na izborniku stranici je "kvaliteta" gumb za varijantama standardne video kvalitete i visoke kvalitete videa. Dosadno, rekao je prekidač uvijek je postavljen na standard na svakom pokretanju. Mi ne možemo pomoći, ali mislim da je to za prikrivanje app je manjak - uočili smo visoku kvalitetu streaminga, a doista imaju dobru kvalitetu slike, učestalost buffering povećava tijekom vremena. Slično tome, vrijeme odgovora na naš gumb i gesta ulazi također dobio više i više - u jednom trenutku to je oko 20 sekundi za nas promijeniti kanal na našem Freeview okvir, a to je s našim HTC Mozarta 7 sjedi na istoj mreži kao i naš Slingbox Pro HD ! Nepotrebno je reći, to je čak i više preko 3G. Mi smo tada dvaput provjerava pomoću naše iPhone i Nexus Jedan, ali nije uspio reproducirati iste greške. Srećom, jednostavno ponovno pokretanje aplikacije olakšalo naše frustracije, ali očekujemo Sling Media zapravo dostaviti popraviti uskoro. U svakom slučaju, imamo video prohod nakon pauze dok čekate za ažuriranje.

Nastaviti čitanje App pregled: SlingPlayer Mobile za Windows 7 Telefon

App pregled: SlingPlayer Mobile za Windows 7 Telefon prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 19 siječanj 2011 15:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Pro Silverlight 4 u VB

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lv3fEl2CB4E/story01.htm:
jddp piše "MacDonald je programer je programer, a Pro Silverlight 4 u VB je model što programer priručniku bi trebao biti. On objašnjava masa tehničkih informacija na znatan detalj bez gubljenja velike-sliku. Njegov jasni i sažeti izlaganje pojmova i funkcionalnost nikad nije zbunjujuće ili nepotrebno ponavljaju. knjizi organizacije je i logično, ipak poglavlja može pročitati u izolaciji, kao potreba ili interes proizlazi. " Držite čitanja za ostatak jddp's pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




VUDU stiže na Boxee Box, zajedno s domaćinom velikih popravaka

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/19/vudu-arrives-on-the-boxee-box-along-with-a-host-of-big-fixes/:
Ah, tamo idemo. Nakon malo pogrešan start , Boxee je kotrljanje vanjska strana VUDU na Boxee Box danas - možete čvrsto držati za automatsko ažuriranje u iduća 24 sata, ili okidač ručna obnova u postavkama. VUDU je nudeći novi korisnici koji se prijave na Boxee Box 5,99 dolara kredita, što je samo jedan posto manje od tri 2 dolar-za-2-noći VUDU HDX najam, tako da je jako pametan. VUDU ostaje VUDU - 1080p/24 video, 5.1 zvuk - ali mi očito ćemo dati ga pogledati na kutiji da ga provjerimo. Kao i za druga poboljšanja, postoji vrlo malo, pramenovi uključiti bolje performanse preglednika s HTTPS podrška, sortiranja ignorirati "," ili "" u naslovima, više deinterlacing kontrole, cijeli niz bug ispravke, i vrlo malo više. Nije loše - mi ćemo pustiti te znati ako mi otkrijete nešto ludo. PR i puni changelog nakon pauze.

Nastaviti čitanje VUDU stiže na Boxee Box, zajedno s domaćinom velikih popravaka

VUDU stiže na Boxee Box, zajedno s domaćinom velikih popravaka prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 19 siječanj 2011 15:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Acer: netbooks neće biti ukinuti, Sandy Bridge tablete ne dolaze u skorije vrijeme

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/19/acer-netbooks-will-not-be-phased-out-sandy-bridge-tablets-not/:
Stop naručivanje lijesova! Raščišćavanju jučer je pomalo mutne izvješća , Acer's PR tim je izdao službeno priopćenje navodi da tvrtka nema namjeru zaustaviti proizvodnju u svojoj Aspire One linija netbooks. Umjesto toga, tvrdi da je njegov novi niz Android tablete "će naći svoje mjesto pored netbookova i prijenosna računala." Osim toga, Acer je uzimanje na Sandy Bridge tableta glasine da je spouted gore, i pojašnjenje tablete da se temelji na Intel novi laptop / desktop platformi "još nisu predviđena." To sinkronizira se s onim što smo čuli jučer - da je Acer je najavio 4,8-, 7 -, 10-inčni tablete Android započet će u travnju u SAD-u i da je vjerojatno da će pričekati za predstojeći ultra-niskom naponu (ULV) Sandy Bridge dijelovi ako su u stvari će se staviti Intelovu novu generaciju Core procesora u tablete. To je sigurno bistri puno - hit break za Acer službenom priopćenju.

Nastaviti čitanje Acer: netbooks neće biti ukinuti, Sandy Bridge tablete ne dolaze u skorije vrijeme

Acer: netbooks neće biti ukinuti, Sandy Bridge tablete ne dolaze u skorije vrijeme, prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 19 siječanj 2011 14:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

RIM exec razgovora playbook, App World, QNX na telefone, i više

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/19/rim-exec-talks-playbook-app-world-qnx-on-phones-and-more/:
Dok smo pričekati za playbook da izlazi u svoje WiFi i WiMAX opremljena oblicima tijekom sljedećih nekoliko mjeseci, RIM je uzimanje svaku priliku da može govoriti o platformi - i najnovije dolazi iz razgovora između FierceDeveloper i tvrtke veep od developer odnosa, Tyler Lessard, koji je igrao istaknutu ulogu na BlackBerry DevCon '10 , a tamo gdje playbook je prvi put objavljen. Na pitanje o RIM je odluka da se partner s Sprint i dostaviti WiMAX verzija prije nego obličje at većim prijevoznicima s više široko-koristi tehnologija, Lessard kaže da su "stvarno bili uzbuđeni bio Sprint interes i uzbuđenje u dolaze na stol i rad s nas na proizvod kao što je to "- što uzimamo kao kod za" uplatili su nas najviše "ili" nitko drugi malo ". Bilo kako bilo, zanimljivo praznoslovlje u najmanju ruku - iako on ne reći da postoje i druge verzije u cijevi.

Na App World , Lessard primjećuje da je BlackBerry's third-party aplikacija platforma je poduzela u oko 5.000 aplikacije u posljednjih nekoliko mjeseci sama - nije veliki broj, nužno, sve dok ne uzeti u obzir da su oni samo do 17.000 ukupno, tako da oni ' Re definitivno vidim neke lijepe postotke rasta tamo. Okretanje pozornost na višegodišnji pitanje kada QNX će doći do smartphonea, on je u osnovi podsjeća osjećaj prvi zajednički bossman Lazaridis natrag na D: Uronite u Mobitel: dual-core procesori su ključ, tako da nova platforma neće filtar prema dolje dok hardver dobiva beefier. On kaže da "mi stvarno ištanje kako bi bili sigurni da ne back-korak od toga i ponuditi degradiranih iskustvo jer hardver nije spremna ili performanse ne postoji", koja je nedvojbeno čudno s obzirom da je tekst BlackBerry 6 je već dobro iza krivulja - koliko gore može QNX na single-core procesor 1GHz-plus stvarno biti?

[Hvala, Ben]

RIM exec razgovora playbook, App World, QNX na telefone, i više prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 19 siječanj 2011 14:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FierceDeveloper | Pošalji ovaj | Komentari

Mail Service Troškovi Netflix 20x više od Streaming

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1aNVRjF2JgI/story01.htm:
Jake piše "Netflix trenutno plaća i do $ 1 po DVD-poštom povratno putovanje, a tvrtka mailova oko 2 milijuna DVD-a dnevno. Za usporedbu, tvrtka plaća 5 centi na stream isti film. Drugim riječima, tvrtka plaća 20 puta više u poštarine po filmu, nego što čini u propusnosti. Doing neke jednostavne matematike, Netflix troši oko 700 milijuna dolara godišnje u fizičkom disku poštarina. Rising sadržaj cijene su offset by smanjenje tarifa naknada za tvrtke, kao sve više i više korisnika odabrati streaming- jedina opcija. Nadalje, pretplatnik prihoda će nastaviti da rastu kao Netflix povećava veličinu svojih streaming biblioteke. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.