utorak, 23. studenoga 2010.

Snyderphonics Manta kontroler preuzima na Ableton Live, izgleda (i zvuk) veliki događaj se (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/23/snyderphonics-manta-controller-takes-on-ableton-live-looks-and/:
Mi smo sigurni da ne volim naše opskurne instrumente ovdje na Engadget. Čak i nešto kao jednostavan kao Monome , s rešetkom od 64 jastučići (i nešto drugo) mogu dobiti kreativni sokovi flowin 'kada udružio s pravom softvera. Pa, samo smo dobili riječ da SevenUpLive, vozač koji dobiva Monome igrati lijepo sa Ableton Live (preko Max / MSP ), upravo je dobio podršku za Snyderphonics 'zgodan Manta kontroler. Što je sve ovo znači? Pa, osim što izgleda sjajno, Manta značajke brzina osjetljive ploče i polifone aftertouch, što znači višu razinu kontrole od mnogih vaših butik kontrolera. Ali vi trebate demonstracije, zar ne? Zašto ne kazes? Video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Snyderphonics Manta kontroler preuzima na Ableton Live, izgleda (i zvuk) veliki događaj se (video)

Snyderphonics Manta kontroler preuzima na Ableton Live, izgleda (i zvuk) veliki događaj se (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 studeni 2010 17:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Napravite digitalne glazbe | izvor SevenUpLive , Snyderphonics | Pošalji ovaj | Komentari

Korijen U Mrežna kartica je pokazao

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3V2wsTTLOhI/story01.htm:
KindMind bilješke pokrivenost u registar na istraživač koji je razvio firmware-based rootkit koji se nalazi u mrežnu karticu. Ovdje je developer's blog unos. "Guillaume Delugré, obrnuti inženjering na francuskom zaštitarske tvrtke Sogeti ESEC, bio u mogućnosti razviti proof-of-concept koda nakon proučavanja firmware od Broadcom Ethernet PCI Ethernet kartica NetExtreme ... Koristeći znanja stečena iz ovog procesa, Delugré bio u mogućnosti da razviti prilagođeni kod firmware i flash uređaja, tako da je njegova proof-of-concept kod ran na CPU od mrežne kartice. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




DIY automobilu računalo vs ipad

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A86m7c5wMMQ/story01.htm:
Julie188 piše "Auto trgovci prodaju infotainment sustavi na lijepo masti dobiti, ali ako znate svoj put okolo matične ploče i napajanja možete potegnuti svoj automobil stereo i zamijeniti ga s do-it-yourself touchscreen PC-u, zajedno s DVD- , GPS, TV, Bluetooth, Wi-Fi, MP3, i surfanje Internetom. Pitanje je, da je čak i vrijedi zamarati? Ili ga je bolje da se vijak montirati u auto za ipad ili Galaxy tableta i nazvati ga dobro ? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Jedan Div teretni brod zagađuje koliko 50m Auti

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PE3IkjjWyEg/story01.htm:
thecarchik piše "Jedan divovski kontejnerskog broda zagađuje zrak koliko 50 milijuna automobila što znači da samo 15 ogromnih brodova emitiraju koliko danas cijeli globalni 'parkirališta' od oko 750 milijuna vozila Među loše stvari:.. sumpor, čađe i drugih čestica koje se ugrađuje u ljudski pluća da uzrokuje razne kardiopulmonalne bolesti. Od sredine 1970-ih, razvijene zemlje nameću sve stroži propisi o auto emisija. U tri desetljeća, preciznije elektronske kontrole motora, novi high-pressure brizgaljke, i sofisticiran katalizatori su smanjiti emisije dušikovih oksida na, ugljik dioksida i ugljikovodika za više od 98 posto Novi propisi će se dodatno smanjiti ove već minutu granice, ali brodovi danas, gdje su automobili bili su u 1965.. potpuno nekontrolirano, besplatno emitirati što god su željeli. " Prema Wikipediji, 57 div kontejnerski brodovi (ocijenjeno od 9.200 do 15.200 dvadeset noga ekvivalentnim jedinicama) su ulazi u svjetske oceane.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




TerreStar Rod sada je dostupan svakome tko želi jedan za samo 1.150 dolara

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/23/terrestar-genus-now-available-to-anyone-who-wants-one-for-just/:
Samo koliko je obećanje bilo gdje, bilo kada mobitel prijem vrijedi za vas? Ako ste odgovorili "tisuća, stotinu i pedeset dolara", dobro ... Vaše vrijeme je napokon došao. Nakon što je u početku pokretanja preko poslovnih kanala samo za $ 800 , TerreStar jedinstvene GSM / HSPA Windows Mobile 6.5 smartphone za AT & T sa satelitskom vezom je sada dostupna za potrošače iz svih šetnje života, kao čeznuti kao da ste je dobio $ 1,149.99 ležanje okolo. Rod ima Bluetooth, WiFi, GPS, 2 megapixel kamera, i ljepušan velik dio svaki drugi ugodnost što biste očekivali obrazac WinMo 6,5 smartphone s oko-2008 hardvera naočale, s očitim izuzetkom da se može koristiti bilo gdje možete vidjeti TerreStar's satelitska prilično mnogo bilo gdje u Sjevernoj Americi. Naravno, da ćemo biti malo neodlučan o kupnji četiri lik telefon koji radi na bankrot uslugu , ali ako vam je potrebna pokrivenost u zaleđe, vaše opcije su prilično ograničene. Slijedite pauzu za TerreStar je demo video i puni press release.

Nastaviti čitanje TerreStar Rod sada je dostupan svakome tko želi jedan za samo 1.150 dolara

TerreStar Rod sada je dostupan svakome tko želi jednu za samo $ 1.150 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 studeni 2010 15:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TerreStar | Pošalji ovaj | Komentari

MacBook Air 2010 zadovoljava Colorware, rođenja mršav duga djeci

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/23/macbook-air-2010-meets-colorware-births-skinny-rainbow-children/:
Ne osjećaj kao dovoljno pojedinca posjedovanje iste ultratankim Apple laptop kao i svi drugi? Suosjećamo s vama, trebate nešto više u svom simbolu status hardvera. Ovo je mjesto gdje Colorware ulazi, molba za (najmanje) 1.850 $ u zamjenu za MacBook Air - izrađeno u 2010, točno na svoj kromatskih specifikacijama. Hajde, možemo rugati i mi možemo uvrijediti cijenu, ali ako se to ikada bili u okviru raspoloživog dohotka dio svog proračuna, ne bi li skočiti na priliku? Jao, ne postoji mogućnost za repainting Air ako ste već kupili jedan, pa želite li 11,6-inčni ili 13-inčni verziju, morat ćete ga kupiti izravno od Colorware.

Update: To je izvorno činilo kao da je 11-inčni Air nije bio dostupan, ali to je, dakle tijela post je ažuriran u skladu s tim.

Nastaviti čitanje MacBook Air 2010 zadovoljava Colorware, rođenja mršav duga djeci

MacBook Air 2010 zadovoljava Colorware, rođenja djece mršavi duga prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 23. studeni 2010 15:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Colorware | Pošalji ovaj | Komentari

LG Quantum, HTC i Samsung Surround Focus: BOGO iz AT & T počinje u petak

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/23/lg-quantum-htc-surround-and-samsung-focus-bogo-from-atandt-start/:
Evo u nadi da ne odlučite prihvatiti rano . Ni tri tjedna nakon Windows 7 Telefon otišao na prodaju u SAD-u dolazi ovo: kupiti jedan, dobiti jedan slobodan prodaju kršten od strane tvrtke Microsoft i AT & T. Početna 26. studenog (to je crni petak, morat ćemo znate), spava-eyed potrošači mogu sami povucite u njihove lokalne AT & T pohraniti kako bi se pokupiti LG Quantum, HTC Surround ili Samsung Focus u BOGO mode - najbolji od svih , možete miješati i podudaraju, omogućujući korisnicima da uloviti Quantum i surround (ili Focus) za samo 199 dolara. Naravno, i dalje ćete biti potpisivanje par dvije godine ugovora s Ma Bell, ali to je još uvijek najjeftiniji način da se upuštati u WP7 za sada. Nema reći kada će posao završiti, ali zdrav razum bi rekao da će skočiti u rano ako youve 'je dobio hankerin'.

LG Quantum, HTC i Samsung Surround Focus: BOGO iz AT & T počinje u petak prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 23. studeni 2010 16:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Microsoft | Pošalji ovaj | Komentari

Acer uvodi 7-inčni i 10-inčni Android tablete, utovar travanj 2011

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/23/acer-introduces-7-inch-and-10-inch-android-tablets/:
Shocker od shockers, ljudi - Acer uzimajući tabletu igri, previše. Uz blagdane preblizu za udobnost, odijelo je davanje svima pauze, koja je s obzirom da je Android janky tableta na prodaju za Black petak. Svi šaljiv stranu, vodeći 10,1-incher izgleda prilično zanimljivo, hvalisav dual-core procesor 1GHz, HDMI izlaz i native 1280x800 (!) Razlučivost zaslona. Također ćete dobiti 5 megapixel kamera straga, "HD" front-kamerom za video pozivanje i punu podršku multitouch. Teško je reći koliko školjke to će ya cijenu, ali barem postoji travnja 2011 brod datum za obilježavanje dolje. Premještanje na, 7-inčni tablet (također neimenovani od sada) paketima iste razlučivosti zaslona, dual-core CPU 1.2GHz Qualcomm i isti Flash 10,1 podršku - tako daleko kao što možemo reći, "Android OS Tablet" Acer govori o je Froyo, ili Android 2.2. To se također dolazi u travnju iduće godine, a možete se kladiti da ćemo biti scrounging više detalja čim možemo.

Acer uvodi 7-inčni i 10-inčni Android tablete, kupac travanj 2011 prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 23. studeni 2010 11:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Acer otkriva 4,8-inčni Android smartphone s 1024x480 razlučivost zaslona

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/23/acer-reveals-4-8-inch-android-smartphone-with-1024x480-screen-re/:
Acer može se zovete to "100 posto" smartphone ". 100 posto tableta.", Ali nešto jednostavno ne dodati do tamo. To se, rekao je, moramo se složiti da 1024x480 razlučivost zaslona na 4,8-inčni smartphone je stvarno balaviti-dostojan. Mjerenje vremena od samo smidgen manji od Dell Streak , ovaj ovdje telefon (bez finaliziran ime je darovao još dosta) upravo je objavljena u Acer Global pritisnite događaj u New Yorku . To je tek nakratko, pokazujući nepoznati verziju Android i "evoluciji Acer UI." Naočale mudar, ima 1,3 megapixel kamerom sprijeda, 8 megapixel kamera straga (s LED bljeskalicom), 720p video snimanje, šest osi žiroskop i LED rasvjeta ruba. Po običaju, Acer je vođenje poklopac na bilo koji cijene procjena, no to će biti utovar vanjska strana to praznina Jawed kupaca svugdje u travnju 2011.

Acer otkriva 4,8-inčni Android smartphone s 1024x480 razlučivost zaslona prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 studeni 2010 11:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Oxford znanstvenici kažu da psi su pametniji od Cats

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rOY-kbfdlqk/story01.htm:
Velcroman1 piše: "To nas opet:.. Znanstvenici na Sveučilištu Oxford tvrde očnjaci su pametniji od mačke i razlog, prema mišljenju istraživača, je da su psi više socijalne životinje i stoga imaju veći mozak od više osamljen-inclined mačke studija, objavljena u Proceedings of the Nacional Academy of Sciences, ucrtana evolucijske povijesti raznih sisavaca mozak više od 60 milijuna godina i otkrili vezu između veličine životinjskog mozga u odnosu na svoje tijelo i kako društveno aktivan je bio. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Acer rivala Libreto W105 s Iconia dual-screen laptop / tableta

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/23/acer-rivals-libretto-w105-with-iconia-dual-screen-laptop-table/:
Ovdje u New Yorku na Acer Global pritisnite događaj , tvrtka govori dodir. Puno i puno dodira. To će biti uvođenje pravi smorgasbord opreme kao minuta roll on, ali to je udaranje stvari off sa svojim Windows 7-based Iconia dual-screen laptop / tableta. Za sve namjere i svrhe, to je Acer verzija Toshiba Libreto W105 (ili da dalek ASUS koncept smo vidjeli na CeBIT-u 2009 ), hvastanje par sjajan zaslon osjetljiv na dodir i nije teško specifikacije govoriti. Naravno, nećete naći tipkovnice ovdje - naprotiv, virtualni će se pojaviti jedan od sekundarnih panela. Mi ćemo se kopanje za pojedinosti oko cijena točku i puštanje datum, ali za sada, imaju gusak na gornju sliku, a samo zamisliti kako bi to moglo revolucionirati svoj život.

Acer rivala Libreto W105 s Iconia dual-screen laptop / tableta prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 studeni 2010 11:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari