srijeda, 20. travnja 2011.

ThinkPad Edge E220s dostupan za 749 dolara, proračunske tablice radi kao vjetar

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/20/thinkpad-edge-e220s-available-now-for-749-runs-spreadsheets-li/:
ThinkPad Edge E220s
Lenovo je na malo od suza nedavno . Pakao, to je bilo samo jučer da je uglađeni i moćni X220 i X220T je otišao na prodaju online. Danas je ThinkPad Edge E220s uzimajući neki "kupi sada" ljubav. To više proračun-friendly, 3,25-funta ultraportable je kupac za potrošače s početkom u 749 $ sa 250GB hard disk, Intel HD 3000 grafiku, Sandy Bridge klase Core i5 i sitan 2GB RAM-a. Možete čekić da je 4GB i Core i7, ali bilo kakve daljnje nadogradnje morat će se obaviti nakon tržištu. Mi smo sigurni da nije očekivati ​​da će napraviti tona teških zadataka, kao što su video editing, na 12,5-inčni ekran ionako.

[Hvala svima koji su poslali to u]

ThinkPad Edge E220s dostupan za 749 $, proračunskih tablica teče poput vjetra prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 20 travanj 2011 17:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Lenovo | Pošalji ovaj | Komentari

DOJ Granice Microsoft Kupnja Novell patenata

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sxZGr0pD-Eg/DOJ-Limits-Microsofts-Purchase-of-Novell-Patents:
itwbennett piše "Novell, distributer SUSE Linux OS, je pristao promijeniti svoju predloženi sporazum da proda patente CPTN Holdings, Microsoft organiziran konzorcij tvrtki, kako bi zadovoljili DOJ zabrinutost o utjecaju na open-source softvera, DOJ, rekao je. sporazum će zahtijevati Microsoft prodati Novell patenata natrag na Attachmate i Microsoft će dobiti dozvolu za korištenje tih patenata i patenata stekli ostala tri vlasnici CPTN. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

Book Review: umirujući Java Web Services

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/btF2du2s8Qg/Book-Review-RESTful-Java-Web-Services:
jm2dev piše: "Naslov je samo opisno, da ćete saznati što REST arhitekture, koncepata iza njega, prednosti i ograničenja, te kako implementirati web usluge na ugodan način posluživanje i konzumiranje sadržaja koristeći Java programski jezik, kao naredbeni redak aplikacije, desktop grafički klijent, pokreće aplikacijski poslužitelj ili čak kao samostalne aplikacije gotovo. sve što trebate znati za početak rada s web-uslugama u Java REST način pokriva ovu knjigu. " Čitajte na za ostatak Joseov pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Dobiva USAF F-35 Flight Simulator

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wl6nJxO1s6M/USAF-Gets-F-35-Flight-Simulator:
cylonlover piše "Eglin Air Force Base je upravo snimljen isporuka komad hardvera koji će sigurno biti konačan igračka za let navijača sim igre. F-35 Lightning II Cijeli Misija Simulator (FMS) sustav uključuje visoko-vjernost 360-stupanjska vizualni prikaz sustava i Rekonfigurabilni kokpit koji može simulirati sve tri varijante F-35 Lightning II za američke i međunarodne partner usluge - konvencionalni uzlijetanja i slijetanja (CTOL) F-35a, kratko uzlijetanje i vertikalno slijetanje (STOVL) F- 35B i F-35C prijevoznik varijanta. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Intel potvrđuje da Android dolazi u 3,0 x86 Tablete

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5Nu4qGXvlOE/Intel-Confirms-That-Android-30-Is-Coming-To-x86-Tablets:
Timothy piše: "S obzirom da je x86 i ARM su igranje preskočeni u najmanje svojoj budućnosti * obećao * učinkovitosti, te da postoje tona x86 ploče u djelima, to je dobro vidjeti cross-platforma OS izbora. najpopularnijih Linux distro (Ubuntu), kao i nekoliko drugih opcija konvencionalne Linux, Windows (čak i ako do sada ograničena na tech demo), i Android - zanimljiv mix ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Book Review: umirujući Java Web Services

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x9XhmZ_Pfk8/Book-Review-RESTful-Java-Web-Services:
jm2dev piše: "Naslov je samo opisno, da ćete saznati što REST arhitekture, koncepata iza njega, prednosti i ograničenja, te kako implementirati web usluge na ugodan način posluživanje i konzumiranje sadržaja koristeći Java programski jezik, kao naredbeni redak aplikacije, desktop grafički klijent, pokreće aplikacijski poslužitelj ili čak kao samostalne aplikacije gotovo. sve što trebate znati za početak rada s web-uslugama u Java REST način pokriva ovu knjigu. " Čitajte na za ostatak Joseov pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Dužnosnici kažu "Pelerine za nezaposlene" plan nije super

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C007msm-7UU/Officials-Say-Capes-For-the-Unemployed-Plan-Not-Super:
Nakon što mora da je bio sastanak ep marketing, agencija Florida nezaposlenosti odlučio dati 6000 crveni rtova za nezaposlene, kao dio njegove "Cape-nost-Challenge" za odnose s javnošću kampanju. Pelerine trošak $ 14,000 (nije loša cijena za 6k rtova zapravo) i opremljenog crtani lik pod nazivom "Dr. Evil nezaposlenosti." Kao jedan može zamisliti, dužnosnici pozivaju na istraživanja koja će biti pokrenuta. To je dobra stvar postoji obilje učiniti ogrnut-gooders bez posla u tom području koji bi trebao biti u mogućnosti pomoći.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Linux patentne zaštite mreža Facebook mami, HP

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4apnt52FybQ/Linux-Patent-Protection-Network-Lures-Facebook-HP:
jbrodkin piše: "Facebook, HP, Rackspace, smreka, Fujitsu i deseci drugih organizacija su se pridružili grupi zgrade obrambeni patentnog portfelja za zaštitu na Linuxu pomoću članovi od potencijalnih tužbi Open Invention Network (oin) -. osnovana je 2005 od strane IBM-a, NEC, Novell, Phillips, Red Hat i Sony - stekao 300 Linux vezane uz patente i licence do 2.000 ukupno u pokušaju da zaštiti Linux zajednice iz intelektualnog vlasništva tužbe skupine dodano 74 novih članova u ovoj godini, a daje vodstvo. ulogu na Google, koji se bori tužbe ciljanje Linux-based android. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Vlada Internet ID Prijedlog

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4ajsIayiYaE/The-Government-Internet-ID-Proposal:
Anonimni čitatelj piše: "Je li to početak vlasti praćenje? Stručnjak za elektronički privatnosti šetnje kroz mogućnosti i opasnosti na nacionalnoj online sustav sigurnosti trčanje, u dijelu, od strane US Department of Homeland Security."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Istraživači su pronašli dokaze IOS 4 zapisa svih vaših putovanja, opet (updated)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/20/researchers-find-ios-4-records-your-location-in-system-file-syn/:
Ako niste već mislite da je vaš smartphone zna previše o vama, ovdje je zgodan podsjetnik. Dvojac u Velikoj Britaniji istraživači otkrili su potencijalno zabrinjavajući (i Čudnovato dovoljno, nedokumentovan) značajka u IOS 4 : ona traži svoj ​​iPhone snimiti vašu lokaciju stalno, onda timestamps da podatke i evidencije za buduće naraštaje. Problem s ovim nepoželjnih lokacija praćenje je da je skrivena datoteka koja sadrži podatke - consolidated.db - relativno je lako otkriti i pročitati, što sve stolna ste napravili telefona do telefona sam čak i veći privatnosti opasnosti nego što bi obično biti. Neki dodatni kopanje otkrio ovo ponašanje je poznato oko za dobar vrijeme (vidi Courbis link ispod), ali uglavnom ljudi koji su uključeni u računalne forenzike. Osim toga, vraćanje sigurnosne kopije ili migraciju na novi uređaj čuva podatke prijavom ide, što istraživači ukazuju na kao dokaz da je ono što se događa nije slučajno. Pogledajte par vizualizaciju izvađen rezultata na video nakon pauze.

[Hvala, Tom]

Update: izvorni tekst ovog članka je ažurirana u smislu da je to već poznat problem, iako u ograničenim krugovima.

Nastaviti čitanje Istraživači pronašli dokaze IOS 4 zapisa svih vaših putovanja, opet (updated)

Istraživači su pronašli dokaze IOS 4 zapisa svih vaših putovanja, opet (updated) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 20 travanj 2011 11:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink The Guardian | izvor iPhone Tracker , O'Reilly Radar | Pošalji ovaj | Komentari

IPv6 prometa Ostaci minuskula

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LbjsydE7DNI/IPv6-Traffic-Remains-Minuscule:
judgecorp piše: "Iako smo ponestaje IPv4 adresama, IPv6 promet još uvijek nije polijetanje. U stvari, to je manje od jedan posto, a pada, prema izvješću iz Arbor Networks."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.