utorak, 15. veljače 2011.

Dvosmjerna Proboj radio za dvostruko Wi-Fi brzinama

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xKXK4a6WC9M/Two-way-Radio-Breakthrough-To-Double-Wi-Fi-Speeds:
Anonimni čitatelj piše: "Znanstvenici na Sveučilištu Stanford su izgradili radio koji može slati i primati u isto vrijeme na istoj frekvenciji. Proboj mogao dovesti do dvostruko povećanje performansi za dom bežične mreže i na kraju da je neugodno naviku pilota dorada svake rečenica s "više". " No, još uvijek možete to učiniti ako vam se sviđa. Nisam suditi.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Verizon CTO: ne 'treba' Nokia-Microsoft partnerstva; Android, IOS, a BlackBerry su tri velike platforme

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/15/verizon-cto-we-dont-need-the-nokia-microsoft-partnership-an/:
Udvaranje najveći prijevoznik u Sjedinjenim Državama je vjerojatno na vrhu bilo kojeg telefona proizvođača do-do lista, i to je počevši to zvuk poput Nokia - na snazi od svojih J UST-najavio Windows Phone kockati - je uzbrdo boj naprijed od toga. Verizon CEO Tony Melone je otišao na snimanje se na ___B_Mobile Svijet Congress___E_ ovaj tjedan rekao da je on skeptični Micosoft ima sposobnost da zadovolji svoje uzvišene ciljeve volumen za Windows Phone - malo čudno, s obzirom da Verizon je na rubu lansiranja svoje prve Windows 7 Telefon model - i da on ne misli "Verizon potrebama i Microsoft odnos Nokia." Pozivajući se naizgled izravno Nokia CEO Stephen Elop želju da smartphone rat "tri konjska utrka" između Android, IOS, i Windows Telefon, Melone kaže on misli da je "upravo sada tri OS igrača vidimo za naše mreže su Android, Apple, i RIM-a. " Naravno, baš kao i iPhone, sigurni smo da Melone stav mogao promijeniti u trenu, ako Windows Phone pokupi dovoljno pare - ali čak iu najboljem slučaju, to će potrajati.

Verizon CTO: ne 'treba' Nokia-Microsoft partnerstva; Android, IOS, a BlackBerry su tri velike platforme prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 15 veljača 2011 13:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CNET | Pošalji ovaj | Komentari

Pre dva dostupna za 150 $ putem Verizon 17. veljače

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/15/pre-2-available-for-150-through-verizon-on-february-17/:
Nazovite to Neobična priča o Pre 2: Ako označite slušalicu out na HP-ovim stranicama , to će vas koštati 100 dolara, nakon rabat (prema ugovoru, naravno). Ali ako lutati na to Verizon's mali komad Interwebs, isti telefon upravo je najavljen za $ 150 (cijena novog ugovora) nakon rabat. Dakle, pretpostavimo na trenutak da ste imali izbor između dva - što bi vam odabrati? To je ono što smo mislili. Dostupno na 17. veljače, check out um-savijanje za odnose s javnošću, nakon pauze za više detalja.

Nastaviti čitanje prije 2 dostupan za 150 dolara putem Verizon 17. veljače

Pre dva dostupna za 150 $ putem Verizon 17. veljače prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 15. veljače 2011 00:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Sve Pre | izvor HP , Verizon | Pošalji ovaj | Komentari

Nokia Dioničara Fight Back

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8_RXxGkGwyY/Nokia-Shareholders-Fight-Back:
MohammedSameer piše "skupina od devet mladih Nokia dioničari su borbe nazad. Oni posted otvoreno pismo za Nokia dioničare i investitore, tražeći da se izabrani kako bi se donijeti zdrav razum nazad. Oni su također planira da izazov strategija poduzeća i partnerstvo s Microsoftom."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


BlackBerry PlayBook za brod s punim verzijama Tetris i Need For Speed: Undercover (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/15/blackberry-playbook-to-ship-with-full-versions-of-tetris-and-nee/:
EA Sports je ne jedan dati stvari daleko , ali to je upravo ono što rade na RIM's BlackBerry PlayBook . Mi još uvijek nisu čuli konkretne brod datum za ovu stvar, ali EA kune prema gore i dolje da se ta dva naslova će biti dovršen do trenutka kada ide na tržište. Oba Tetris i Need For Speed: Undercover dolazi pre-naprćen na uređaju, uz oba se pune, neskraćen verzija, u stvari, NFS će značajka novi način rada posebno je dizajniran za ulazak u igru na ovom vrlo brzo tableta. Pametno, postoji čak i "SLO MO" mod koji usporava sve dolje kako bi se omogućilo precizno upravljanje čak i za vrijeme napornog vožnje u podzemnoj željeznici. Mi smo pohvalio PlayBook prije, ali smo uredno bili impresionirani s koliko je dobro to što obrađuju zadataka. Čak i uz NFS pokrenut u pozadini, bili smo u mogućnosti reproducirati video u prvi plan s nary malo zaostajanja tijekom tranzicije. Tetris Tetris je predvidljivo, i to radi samo kad drži škriljevca okomito. Moramo priznati da uključivanje tih dvaju naslova je prilično gesta, te s obzirom na prva četiri slova ovog proizvoda je ime, mi bismo reći da je više nego što dolikuje. Hop na dolje da biste vidjeli demonstraciju videozapisa oba, showcased ovdje na ___B_Mobile Svijet Congress___E_ u Barceloni.

Nastaviti čitanje BlackBerry PlayBook za brod s punim verzijama Tetris i Need For Speed: Undercover (video)

BlackBerry PlayBook za brod s punim verzijama Tetris i Need For Speed: Undercover (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 15 veljača 2011 00:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Sljedeća verzija Android će kombinirati Gingerbread i Saće, dolazimo na šest mjeseci ciklus

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/15/next-version-of-android-will-combine-gingerbread-and-honeycomb/:
Eric Schmidt nije dao tona detalja o budućnosti Android tijekom njegova MWC 2011 keynote , ali on je kap jedna zanimljiva poslastica: sljedeća verzija Android će "započeti uz sam, biti nazvana po desert" i kombinirati Gingerbread za telefone i Saće za tablete u kohezivan cjelini. Mi ćemo samo izaći na ud i reći da on govori o Ice Cream , te da ćemo vidjeti da Fragmenti UI izgraditi koristiti za premošćivanje telefon / tableta veličinu prikaza jaz. Nažalost, Eric nije rekao ništa o vremenu - samo da obnove su se događa na "šest mjeseci ciklus." S obzirom da Saće još uvijek nije službeno lansirati na sve uređaje, mi bismo reći da nije tako dugo čekati - ali, naravno, mi također ste umire da zna više što je prije moguće. Mi ćemo pustiti te znati ako mi čuti ništa dobro.

Sljedeća verzija Android će kombinirati Gingerbread i Saće, dolazimo na šest mjeseci ciklus prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 15. veljača 2011 00:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia stariji brat Nokia C5, koji se kreće, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao i za operacijski sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1 koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup trgovini Nokia Music Store Ovi Store i, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacija za mobilne Nokia. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

Stuxnet Struck Pet ciljeva u Iranu

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wxte6am5m-M/Stuxnet-Struck-Five-Targets-In-Iran:
Batblue piše "Istraživači na Symantec je rekao da je zloglasni Stuxnet crv ciljanih pet odvojenih organizacija, i napada na one ciljeve - sve uz prisustvo u Iranu -. Započeo je u lipnju 2009 više nego godinu dana prije neovisnih stručnjaka podigao uzbunu"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Vizualizacija egipatske revolucije na Twitter

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xDGsj2gM80k/Visualization-of-Egyptian-Revolution-On-Twitter:
Anonimni čitatelj piše: "vizualizacija mreže retweets s hashtag # jan25 na 11 veljača 2011, u vrijeme objave Mubarak ostavke, je na raspolaganju. Podaci su prikupljeni pomoću Gephi spojeni na Twitter Streaming API, pretvaranje korisnika i retweets da čvorova i bridova u dinamične mreže. Iako podaci predstavljaju samo oko 10% retweets, to je zanimljivo vidjeti veliki protok međusobno retweets u samo jednom satu. " Ja sam priložen video ako ga želite gledati.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


ZTE Amigo, Blade, i Skate Hands-on

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/15/zte-amigo-blade-and-skate-hands-on/:
ZTE outed nekoliko novih skupova - i tableta - u MWC 2011, pa smo otišli na zgrabite neke naočale i slike od Blade, Skate, a Amigo (s lijeva na desno). ZTE Skate je vrhu liniju proizvoda u ovoj grupi sa Android 2,3 - iako, plakat na štandu je bio nevidljiv out - triple-band GSM, HSDPA 1900 / 2100MHz spektar, 4,3-inčni WVGA kapacitivni zaslon , 5 megapixel cam, i vjerojatno najmanji tipkovnice koje smo ikada vidjeli, ozbiljno, imaju pogled na galeriju. Blade, koji je kao naš favorit u skupini, prometuje Android 2,2, je vraćena na 3 megapikselnu kameru, 3,5-inčni zaslon, quad-band GSM i 900 / 2100MHz HSPA. Amigo - što može biti lowliest koliko su brojevi u pitanju - još uvijek je pristojan naočale, kao što su 3,2-inčni zaslon, triple band GSM, 1900/2100 HSPA, te strana-klizna QWERTY tipkovnica. Blade i Skate oboje imaju veliku kvalitetu izrade, ekrani su stvarno svijetle i lako vidjeti, Amigo pojavljuje malo više isprana i stambeno kvalitetom izrade se osjeća vrlo jeftino. Skate je definitivno pobjednik u zvona i zvizdaljkama kategoriji, ali ako ne mogu mijenjati iz onscreen tipkovnica to bi definitivno dobiti proći - i opet, check out Joanna's prst modeliranje u galeriji za dokaz. uživati u sjajnom div galeriju.

ZTE Amigo, Blade, i Skate Hands-on prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 15 veljača 2011 11:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Uzbudljiv život lovac Shazam glazbe

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/15/the-thrilling-life-of-a-shazam-music-hunter/:
Uzbudljiv život lovac Shazam glazbe
Ako ste ljubitelj vinyl, ako česte koledž radio, ako ste obično sam izgubio interes za sljedeća velika stvar dugo prije nego što su konačno dobili odgovarajuće izdavačkom kućom, pripremite se za susret svoj san posao. To je u posjedu nekoliko odabranih ljudi diljem svijeta, uključujući i Charlesa Slomovitz. Charles radi za Shazam , identifikacija usluga glazbu, a njegov koncert je u osnovi da ulovi ono što je novo i svježe. Hot Rhianna remix udaranje klubova? On je na njemu. Album Fleet Lisice koji je na putu? On će biti tamo, brže od brzine berač na Red Bull. Usluga je popularan jer se može identificirati ono što je novo, a to je još uvijek novi, a to je uglavnom onih kao što su Charles traži razne glazbene niše razasute diljem zemlje da i dalje ostane svježe. New York Times profil je svoju karijeru na drugom kraju izvor link je vrijedi pročitati, a može biti samo nešto što želite razgovarati sa svojim vodstvom savjetnika o tome.

[Slika kredit: Jim Wilson / The New York Times]

Uzbudljiv život glazbe lovac Shazam prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 15 veljača 2011 11:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Switched | izvor New York Times | Pošalji ovaj | Komentari

Kao HTML5 Dobiva 2014 Krajnji datum, poplava Mobile

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WMPwPYfXBrY/As-HTML5-Gets-2014-Final-Date-Flash-Floods-Mobile:
CWmike piše "Oni znatiželjan o konačnom puštanje datum za toplo raspravljalo HTML5 treba čuditi ni više: W3C planira finalizirati standard srpnja 2014, konzorcij izjavio je u ponedjeljak 'Ovo je prvi put da smo bili u mogućnosti odgovoriti. ljudi pitanja kada će biti učinjeno ", rekao je W3C-a Ian Jacobs." više i više ljudi iz više i više industrije pitaju kada će biti učinjeno. Oni zahtijevaju stabilnost u standardnom i vrlo visoke razine interoperabilnosti. ' U međuvremenu, kao i Apple odbacuje vrijednost Flash Player u korist HTML5 za smartphone i tablete, Adobe izjavio je u ponedjeljak da se predviđa 600% rast u broju smartfone s Flash Player instaliran 10,1 u 2011, dosegavši 132 milijuna smartphone i više od 50 tableta modela s bilo player ili dostupna za preuzimanje. Za šest mjeseci nakon objave Flash 10,1, više od 20 milijuna smartfone su isporučen ili nadograditi s njom. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Intel 310 Series Mini Sada SSD isporuke, Benchmark

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6BAVYBJOBlk/Intel-310-Series-Mini-SSDs-Now-Shipping-Benchmark:
MojoKid piše "nova Intelova 310 serije SSD-ovi koriste istu tehnologiju 34nm NAND flash memorije i kontroler naći na čipova je 2,5-inčni SSD-ovi, ali u obliku faktor samo 1/8th veličine; oskudne 2 inča (51mm), dok je 1,18 (30mm) širok i laskati od palačinka. nove maleni Intel SSD-ovi su sada shipping i unatoč deminutiv stas, nastup je zapravo prilično slična onoj od tvrtke popularni X25-M 34nm SSD. Intel kaže da 310 serija je kupac klijentima za 179 dolara u 1000 jedinica količine za 80GB verziju voziti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.