ponedjeljak, 21. veljače 2011.

Video: CrunchGear Recenzije Wannabe-razdražljiv potomak XB

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2JQBqeMGv8U/:

Sprint cvrkut čini 24. veljače pokrenuti zvuk poput Windows 7 Telefon - je HTC 7 Pro spreman?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/21/sprint-tweet-makes-february-24th-launch-sound-like-windows-phone/:
Najavljen krajem prošle godine, Sprint verzija HTC 7 Pro je bio zaglavi u gospodarstvu uzorak (zajedno s Verizon's Trophy ), a čeka za Microsoft završiti svoj prvi veliki nadogradnje softvera za Windows 7 Telefon , koji uključuje funkciju kopiranja i lijepljenja, zajedno s - pogodili ste - CDMA podršku. Steve Ballmer je pozdravni govor na MWC prošlog tjedna prikovan dolje, rekao je update za lansiranje u prvom dijelu ožujka, što znači da ne bi trebalo biti puno drukčije drži do Sprint i Verizon od uzimajući svoj prvi WP7 uređaje iz vrata. Praćenje cvrkut na raniji teaser Objavljeno na Sprint službene Twitter račun kaže da je uređaj se najavljuje 24. veljače "će imati čvorište za igre, glazbu, slike i video", što zvuči strašno puno kao što je Windows 7 Telefon u čvorištima nam - i nismo svjesni, ali ništa 7 Pro u Sprint je Microsoft s okusom cjevovoda, tako da je počinje osjećati kao brava. Tko je kupujete?

Sprint cvrkut čini 24. veljače pokrenuti zvuk poput Windows 7 Telefon - je HTC 7 Pro spreman? prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 21 veljača 2011 16:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor @ Sprint (cvrkut) | Pošalji ovaj | Komentari

Vizualizirati: Motorola Xoom role u Best Buy

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/21/visualized-motorola-xoom-rolls-into-best-buy/:
Naravno, vjerojatno ste vidjeli dosta Motorola Xoom do sada, ali jesi li vidio hrpu od kojih je zapakirano u Best Buy? Zar ne mislite tako. Pa, sada možete budite uvjereni da su oni zapravo dolaze u trgovinama uoči velikih četvrtak lansirati datum , zahvaljujući pomoći tipster koji nam je poslao ovu sliku. Nažalost, čini se da je nekoliko komada pao s kamiona na cesti u maloprodaji.

Vizualizirati: Motorola Xoom role u Best Buy prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 21 veljača 2011 17:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Zotac je Fusion-based Zbox AD03 Blu-ray HTPC dobiva pregledani, nasmijala se na

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/21/zotacs-fusion-based-zbox-ad03-blu-ray-htpc-gets-reviewed-smile/:
Iako AMD-Zacate E-350 APU je uspio pronaći svoj put u broju prijenosnih računala, to nije točno jednostavno pronaći desktop na temelju Fusion upravo sada. Srećom, Zotac je bio champing na malo da se jedan od prvih, a Zbox AD03 / AD03 Plus upravo je pogodila test klupu preko na Hot Hardware. Sve u svemu, rezultati su prilično predvidljivo, s Fusion APU trčanje krugova oko prije Atom-temeljen inačici . Naravno, "krugova" je relativan pojam, i dok ga nije vlastoručno redefinirati PC sektor SFF, je pružio stvarna alternativa Intel je stabilan u underwhelming nettop čips. Preko odbora, Zacate E-350 je uspio zadržati svoje, sa jedini pravi problem je "mlak Flash video ubrzanje." Mi smo rekli da su ažurirane upravljačke programe Očekuje se da će lijek koji, međutim, tako da je stvarno malo na Gripe je iz brojeva stajališta. Kao i za vrijednost prijedlog? AD03 Plus (melodije se na 529,99 dolara) izgleda kao gore nositi sa svojim golišavih 2GB RAM-a (relativno spor) 250GB HDD, dok barebones AD03 (u kojoj se navode za 439,99 dolara) mogao bi biti pretvoren u prilično ekipa s 4GB memorije i brzi SSD. Glavu na dolje na izvor link da biste dobili vaše štreber, ali samo ako ste zainteresirani za grebanje da DIY svrbež koji je bio toliko dosadan u posljednje vrijeme.

Zotac je Fusion-based Zbox AD03 Blu-ray HTPC dobiva pregledani, nasmijala se na prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 21 veljača 2011 17:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Hot Hardware | Pošalji ovaj | Komentari

Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Je prvi službeni Chrome OS uređaja na monitor ili All-In-One PC? Nope.

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/-q85qTaJ7kk/:

Podjela: Appleov novi pretplatu politike 'smacks pohlepe'

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/21/readability-apples-new-subscription-policy-smacks-of-greed/:
Appleov novi pretplata politika već je privukao dosta kritika - da ne spominjemo oko FTC i DOJ - ali to ne čine pismo izdaje Podjela danas bilo manje istaknuti. Kao što svibanj biti svjesni, čitljivost tehnologija se koristi Reader značajka nedavno dodan u Safari , a tvrtka također nudi pretplatu-based servis vlastitu koji vam omogućuje da platiti za praktičnost čitanje članaka koji su ogoljen do ništa, ali tekst - nešto što si u mogućnosti da biste dobili daleko sa, jer oni plaćaju 70 posto tog pretplate natrag izdavača. Nije iznenađujuće, čitljivost je nedavno odlučila proširiti s IOS app, a to je mjesto gdje stvari dobio kockast. Apple je odbacio aplikaciju na temelju koje se oslanja na posebnom pretplatu - onaj gdje Apple ne dobije 30 posto smanjiti.

U post na svom blogu, tvrtka tvrdi da je 30 posto "drastično podriva ključnih premisa kako Podjela djela", te da, iskreno rečeno, Apple je nova pretplata politike u cjelini "smacks pohlepe." Očito, koji ostavlja Podjela u nešto svezati u ovom trenutku, kao i priroda poslovanja ne daju zanošenje da pristanu na Appleov uvjetima, ali ona ima prijedlog. Ona kaže da rado ću dostaviti Podjela app za IOS s in-app kupnje ako Apple suglasan da plati 70 posto od 30 posto naknada prikuplja piscima i izdavačima, kao što to radi. Hit up izvor link ispod za tvrtke kompletan pismo.

Podjela: Appleov novi pretplatu politike 'smacks pohlepe' prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 21 veljača 2011 15:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Čitljivost | Pošalji ovaj | Komentari

Samsung Super Plus AMOLED zaslona dijeliti od maligned PenTile piksela konfiguracije

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/21/samsungs-super-amoled-plus-displays-dispense-of-maligned-pentil/:
Kao svjež i vitalno kao AMOLED i Super AMOLED smartphone prikazuje, oni silaze s proizvodne linije s prilično velikim dizajn kompromis: većina komponenti na tržištu upravo sada iskoristiti malo vizualnog trikovima zove PenTile čime zelene podpiksela se pojavljuju s većom frekvencija od crvene i plave. U međuvremenu, tradicionalni zasloni (CRT, LCD, plazma, ime ti ga) obično koristi jedna crvena, jedna zelena, jedna plava i subpixel po pikselu, a krajnji rezultat je da AMOLEDs imaju tendenciju da se malo zrnatijom u odnosu na dane rezoluciji. OLED-info ističe da je Sammy je novo Super AMOLED Plus prikazuje čini se da su riješeni PenTile problem, umjesto da koriste nešto što se zove Real-pruga - efektivno znači pošten-to-dobrotu RGB piksela, što objašnjava tvrtke povrat na CES-u 50 posto pogurati u subpixel računati. Zanimljivo, Real-pruga zahtijeva više prostora po pikselu, koji bi mogao biti razlog zašto Galaxy S II i uliti 4G su 4,3 i 4,5 inča, odnosno, prilično zdravo pješačiti od 4-inčni znak da bih smjestio na s prošlogodišnjim originalni Galaxy S modeli. "Naravno, ništa od toga stavlja nas u neposrednoj blizini 7 ili 10 inča bismo trebate napraviti tableta rad - ali znamo da oni koji su već na cranking .

Samsung Super Plus AMOLED zaslona dijeliti od maligned PenTile piksela konfiguracije prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 21 veljača 2011 15:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor OLED-info | Pošalji ovaj | Komentari

Ford Focus Electric potvrdio da ne podržava brzo punjenje, EV fragmentacija looms velike

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/21/ford-focus-electric-confirmed-to-not-support-fast-charging-ev-f/:
Misao da je rascjepkanost bila je rezervirana za mobilni OS carstvo? Razmislite ponovo. Uz prvi (i drugi), valovi električnih vozila vođenje van na ulice, očito je problem postaje još očitiji. Grad Chicago je popravljajući instalirati 73-brzo punjenje EV postaja do kraja godine, ali dvije najčešće pogon one neće biti u mogućnosti uzeti prednost. Chevy Volt je i Fordov Focus Electric će podržati sporije Level 2 punjenja, ostavljajući one bržima za Nissan Leaf i Mitsubishi i MiEV vlasnici uživati. Kao da to nije bilo dovoljno glavobolje-inducing, pobio drugih automobila navodno planira se "znak na novi standard za brzo punjenje koji će biti u skladu s Chicago infrastrukture", a ako mislite da Windy City je samo u ovom nered, vi ste u krivu. Već smo čuli od sličnih problema u nacije Kapitol , i Jack Pokrzywa, voditelj globalnih standarda vozila tlo za SAE International, još uvijek ne čini uvjeren da auto proizvođači su doista spremni i voljni da se posvete jedan brzo punjenje standardnih . HD DVD vs Blu-ray je bila jedna stvar, ali tisuće vozila punjači zbijenosti do naših gradova nakon što postanu zastario u godinu dana? To je tako ne zelene.

Ford Focus Electric potvrdio da ne podržava brzo punjenje, EV fragmentacija tkalački veliki prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 21 veljača 2011 16:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Edmunds | izvor Chicago Tribune | Pošalji ovaj | Komentari

<em>Legend of Zelda</em> Zavrtač 25

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/X7D2qgPQVFg/emThe-Legend-of-Zeldaem-Turns-25:
harrymcc piše "The Legend of Zelda nastao prije 25 godina i danas, kada je Nintendo izdao originalne igre za Famicom konzola u Japanu 21. veljače, 1986. Benj Edwards je slavi s pogled na neke od franšize u Odder bočna, od verzija emitiranja putem satelita na neočekivane istinita priča o tome gdje je igra i dobila ime. " Ako ste raspoloženi za više nostalgije, 1up je zbirka članaka delving u posljednja dva i pol desetljeća of Zelda. A budući da je cool, ovdje je link (ispričavam se) da se tip koji sjeckan osciloskopa za prikaz Game Boy igara, koristeći je 1993 Link Buđenje kao demonstraciju.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


WA izbora pokušajte online glasanje

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Gt6bh8ANlY0/WA-Election-To-Try-Online-Voting:
AuMatar piše "Prema Seattle Times, kralj Konzervatorski Distrikta će omogućiti online glasovanja za borbu protiv kronične niske skretnice. Vi već možete vidjeti glasovanje portalu. Kao građanin WA ozbiljno bavi politikom, nešto što u potpunosti uklanja papir trag ovako me plaši. Srećom, ovo je vjerojatno najmanje važno izbora u državi. Pitam se ako bilo tko će hack izbora pa 300% birača glasa za Firefly ili Stephen Colbert ili nešto. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Fizičari Graditi Veća &#39;boce&#39; Za Antimaterija

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CLrAxB_J4r4/Physicists-Build-Bigger-Bottles-For-Antimatter:
intellitech piše: "Nakon što smatraju stvari znanstvene fantastike, antimaterija - zrcalna slika obične materije u našoj vidljivim svemiru - sada je u fokusu laboratorijske studije širom svijeta, dok fizičari rutinski proizvodnju antimaterije s radioizotopi i čestica colliders, hlađenje te. antiparticles te ih sadrže za bilo koju duljinu vremena je druga priča. Clifford Surko, profesor fizike na Sveučilištu San Diego, tko je gradi ono što je on nada da će biti najveći svjetski antimaterije kontejner, rekao fizičari nedavno su razvili nove metode kako bi posebne države od antimaterije u kojima oni mogu stvoriti velike oblake antiparticles ih stisnuti i napraviti posebno prilagođen grede za razne namjene. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.