srijeda, 8. lipnja 2011.

Periodni pozdravlja dva nova, ultraheavy elemenata, žiri još uvijek se o imenima

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/08/periodic-table-welcomes-two-new-ultraheavy-elements-jury-still/:
Ako naletjeti na Periodni sustav elemenata je danas, budite sigurni da je srdačna Mazel Tov, jer to je samo pozdravio dva nova člana u obitelji. Jučer, Međunarodna unija za čistu i primijenjenu kemiju (IUPAC) službeno priznat elemenata 114 i 116, kreditiranje otkriće za znanstvenike iz Rusije, Zajednički institut za nuklearna istraživanja i Lawrence Livermore National Laboratory, u Kaliforniji. Hvalisanje atomske mase od 289 i 292, odnosno novog čovjeka-made dodaci su sada najteži elementi na rekord, prisvajanje pojas od copernicium (285) i roentgenium (272). Kao i kod većine heavyweights, međutim, obje propadanja u roku od manje od jedne sekunde, čineći ga teško za istraživače kako bi dobili razumijevanje njihovih kemijskih svojstava. Ipak, kako je očito imao dovoljno kredibilitet za opstanak IUPAC tri godine procesa pregleda, utirući put za pravu zabavu za početak. U ovom trenutku, 114 i 116 su poznati, a hladno, kao i ununheksij ununkvadij, odnosno, iako njihova imena će s vremenom biti jazzed gore - vrsta. Ruska momčad je već predložio flerovium za 114 (nakon što je sovjetski nuklearni fizičar Georgy Flyorov), a za 116, Moskva-nadahnut moscovium, što zvuči više kao poslije brijanja za posebno macho kemičarima. IUPAC će imati konačnu riječ o tom pitanju, iako je jedan član povjerenstva, rekao je o predloženim imena su vjerojatno da će biti odobren, kao čeznuti kao "to nije nešto previše čudno." Voditelj prošlosti pauze za pune, i pomalo tup PR.

Nastaviti čitanje Periodni pozdravlja dva nova, ultraheavy elemenata, žiri još uvijek se o imenima

Periodni pozdravlja dva nova, ultraheavy elemenata, žiri i dalje na imena prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. lipnja 2011 16:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink

Cybersecurity i internet gospodarstva

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cUXv99h_xyI/Cybersecurity-and-the-Internet-Economy:
Orome1 piše "Globalna online transakcije se trenutno procjenjuje analitičara industrije u 10 trilijuna dolara godišnje. Kao što je Internet poslovanje raste, pa je opasnost od cybersecurity napada. US Department of Commerce je danas objavio izvještaj koji predlaže dobrovoljnih kodeksa ponašanja za jačanje cybersecurity od tvrtke koje sve više oslanjaju na Internet za napraviti posao, ali nisu dio kritične infrastrukture sektora trgovine tajnik Gary Locke je rekao:. "Povećanjem usvajanje standarda i najbolje prakse, mi radimo s privatnim sektorom za promicanje inovacija i poslovanja rast, dok je u isto vrijeme je bolje zaštititi kompanije i potrošače od hakera i cyber krađe. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Netgear's Universal WiFi domet od sada je dostupna za proćelav kućne mreže

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/08/netgears-universal-wifi-range-extender-now-available-for-baldin/:
Malo je stvari u životu su više otegotna nego WiFi mrtve točke - pogotovo kada ste upravo smjestio na stream najnovije Igra prijestolja epizoda, nakon duge i bolan tjedan tech blogging. Dobra stvar je da Netgear Universal WiFi domet, prvi uočio na ovogodišnjem CES-u je sada dostupna za otpremu. Taj diskretni bijele kocke obećava donijeti povezivost s udaljenim krajevima vaših jazbina automatski mirroring bežični signal emitiraju iz vašeg gateway. Dovoljno je koristiti uređaja LED indikator naći područje gdje produživač će optimizirati svoj doseg, priključite ga u bilo koje ol 'AC utičnicu, i one ružne džepove bežični smrti odjednom će se proljeće vraća u život (mislim da je to Rogaine za WiFi usmjerivač ). On također podržava 802.11 b / g / n te je kompatibilan sa WEP, WPA i WPA2 standardima sigurnosti, u slučaju da se pitate. Možete pronaći produživač u trgovaca koji se nalazi u cijelom ovom zelenom Zemlju, gdje će se po cijeni od oko 90 dolara. Ako je to škaklja vaše fancy, glava prošlosti pauze za puni PR.

Nastaviti čitanje Netgear's Universal WiFi domet od sada je dostupna za proćelav kućne mreže

Netgear's Universal WiFi domet od sada je dostupna za proćelav kućne mreže prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. lipnja 2011 14:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Netgear | Pošalji ovaj | Komentari

Star Wars: The Old Republika bodova gizdav promotivne periferije od Razer

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/08/star-wars-the-old-republic-scores-gaudy-promotional-peripherals/:
Star Wars: The Old Republika Tipkovnica
Davno, u upravnim odborima daleko, daleko ... dizajner (flankiran marketing execs) utabore se ideja za set Star Wars: The Old Republika branded uređaja te direktor Razer rekao svojim vojnika da "to napraviti tako." Ili, barem taj 'kako možemo zamisliti što se dogodilo. Uz miješanje svoju sci-fi reference, tko odobrila ovaj gaming tipkovnica, miš i slušalice također napušten bilo kakvu ideju o suptilnosti. Sva tri su kavane u izmjenjivi Sith ili Jedi insignias, svijetle LEDs, a ne za razliku od teksture eksterijera Star Destroyer. Najviše razmetljiv je lako tipkovnica, koji sportski i multitouch zaslon i dva reda adaptivnih gumbe iznad LCD (à la Switchblade ). Tipkovnica će se izvoditi vas 200 dolara, dok je miš ili slušalica će koštati 130 dolara, kada su pokrenuti uz post Republika kasnije ove godine. Check out galeriji ispod i PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Star Wars: The Old Republika bodova gizdav promotivne periferije od Razer

Star Wars: The Old Republika bodova gizdav promotivne periferija iz Razer prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. lipnja 2011 15:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrunchGear | | Pošalji ovaj |

Federalni sudovi početi prvi digitalni Pilot Video

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6p0JpU9iWTY/Federal-Courts-To-Begin-First-Digital-Video-Pilot:
coondoggie piše "federalni okružni sudovi su bila zabranjena od dopuštajući bilo kakve elektroničke širenje suđenja od 1946, ali to je o za promjenu. Četrnaest federalni parničnih sudova i 100 sudaca su izabrani da sudjeluju u saveznim sudovima tri godine digitalnog videa Pilot, koji će početi 18. srpnja i da će ići dug put prema određivanju učinka kamere u sudnicama. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nizozemski uvesti Neto neutralnosti zakonom

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gXEpDJPuPLw/Dutch-To-Introduce-Net-Neutrality-By-Law:
Anonimni čitatelj piše: "Velike vijesti iz Nizozemske ovog tjedna, gdje je ministar najavio da planira jamčiti neutralnost mreže zakonom. Ako parlament odobrio amandman na nizozemski zakon o telekomunikacijama, te da očekuje da to učini, to će postati jedan od prvih zemalja u svijetu zakone protiv internetskih usluga koji žele naplatiti više za korištenje pojedinih aplikacija ili usluga. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Može li SAD ukinuti nuklearnoj elektrani?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/APTQ6KowPqI/Could-the-US-Phase-Out-Nuclear-Power:
mdsolar piše: "U svjetlu Fukushima nuklearne katastrofe u Japanu, [njemačka kancelarka] Merkel najavila da njezina zemlja će zatvoriti svih svojih 17 postojećih reaktora do 2022. drugim narodima, uključujući Japan, Italija i Švicarska, najavili su planove za pare natrag nuklearnoj energiji, ali nitko otišao što se tiče Njemačke, u svijetu je četvrti po veličini gospodarstva. Merkel obećala zamijeniti nuklearne elektrane sa alternativama koje ne povećavaju stakleničke plinove ili škopac gospodarski rast. Mogao SAD učiniti isto? veći broj izvješća sugeriraju da nije s onu stranu mogućnost, a Njemačka može pružiti road map ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Google Maps Nalazite se ići offline ovog ljeta? Garmin i TomTom na oglasnim

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/08/google-maps-navigation-to-go-offline-this-summer-garmin-and-tom/:
Google Maps
Nizozemski tech site All About Phones tvrdi da je Google Maps Nalazite će dobiti pravi offline modu kasnije ovog ljeta. U prosincu je android app dobio update koji spremljene rute i okolnih područja, ali bez podataka veze još uvijek nije mogao ući u novo odredište. Izvor unutar Nizozemski telco industrije rekao je da bi GOOG odustajanjem od zahtjeva za pokrivanje - očigledan sljedeći korak za nav alat, pogotovo s Ovi Maps čime je turn-by-turn junaštvo na WP7. Ovaj potez također je dužan da se drugi trn u oku za samostalan GPS-makeri poput Garmin i TomTom. Uostalom, to je tvrd da se natječu s besplatnim.

Google Maps Nalazite se ići offline ovog ljeta? Garmin i TomTom na oglasnim prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. lipnja 2011 13:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sve o telefoni | Pošalji ovaj | Komentari

Pitajte Slashdot: Što učiniti s drugim ljudima na e-mail?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jcz3W-r8-Kk/Ask-Slashdot-What-To-Do-With-Other-Peoples-Email:
vrimj piše "Imam dovoljno zajedničko ime / prezime kombinacija da ja ponekad dobiti tuđe e-mail na moju firstname.lastname @ gmail.com račun nije velika stvar, ako je to osoba,. pustim ih znam, oni to popraviti. veliki problem Imam je s tvrtkama i web stranice. Ove e-pošte su često ne-odgovor, što znači da ja ne mogu poslati natrag brzo bilješku. Dobio sam nečije kreditne kartice računa za tri mjeseca prije nego što sam shvatio je bilo ništa za to, ali pozivanje tvrtka (pokušao sam nekoliko poruka e-pošte prvi). Nedavno sam dobio obavijest o nečijem klinac prijave za web stranice. Ja nemam druge mogućnosti nego pogoditi odgovor gumb, i recite im da sam prvo morate reći da sam da dječjom roditelj ili staratelj Ja ne znam gdje otići tamo Danas ću dobiti račun od kabela tvrtke,.. to je za drugu državu ne mogu odgovoriti idem.. on-line podrška, oni mi reći moj jedini izbor je nazvati ured za prodaju. Dao sam u za banku, ali ja ne govorim da netko drugi kabel tvrtke. Postoji li neki način da se poruke e-pošte nepropisno formatiran Gmail adrese odbijaju ili ne nešto drugo očito? Ima li tehničko rješenje sam pogledom. ja ne dogodi da često, ali to je sve veći PITA s ne-odgovor e-mail adresa. Ja samo mrzim postavljanje filtera, jer da istrijebi tih drugih ljudi koji su štampar ili je netko ne unesete nešto ispravno, ali to je izgleda kao najbolji izbor. Nije spam, ali to nije moj meso. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Hoće li Microsoft objaviti svoj vlastiti Windows 8 tablet?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c3Hve6h7xpc/Will-Microsoft-Release-Its-Own-Windows-8-Tablet:
Anonimni čitatelj piše: "Microsoft nije točno poznat po svojim hardver junaštvo. Naravno, to je churned puno lijepih miševi, tipkovnice, a igra kontroleri tijekom godina, ali uspjeh sa stvarnim uređajima je mješoviti. Xbox 360 je premašila sva očekivanja, dok su Zune i Kin hardvera je monumentalna kvarova. Prema izvorima industriji u Tajvan, međutim, Microsoft radi na Windows 8 tablet da će biti powered by Texas Instrument's next generacije 1.8GHz dual core procesor. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Mad Catz donosi Mac podršku RAT gaming miševa

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/08/mad-catz-brings-mac-support-to-r-a-t-gaming-mice/:
Mac korisnici zasigurno imati dosta više opcija igranja ovih dana nego oni jednom učinio, a oni sada mogu također dodati Mad Catz je niz Cyborg RAT gaming miševi na taj popis. Tvrtka konačno objavio neke Mac drivere za kompletnu paletu miševa danas, koji će Vas iskoristiti sve napredne značajke sustava Windows korisnici već su navikli. Oni još uvijek stavljajući isključeno da Snow Leopard update će morati paziti da prvi, međutim, kao i vozači neće prihvatiti ništa manje.

Mad Catz donosi Mac podršku RAT gaming miševi prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. lipanj 2011 00:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MacNews | izvor Cyborg Gaming | Pošalji ovaj | Komentari

Cloud-based, Ray pratiti igre na Intel tablets

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uLwONkdD3ac/Cloud-Based-Ray-Traced-Games-On-Intel-Tablets:
Anonimni čitatelj piše: "Nakon što je Intel pokazao zraka pratiti verziju Wolfenstein prošle godine pokrenut oblak-based streaming na laptop tvrtka koja je tek nedavno najavio svoj pomak na mobilnom tržištu pokazuje sada njihov istraživački projekt Lalso izvodi na različitim x86-tablets s 5 do 10 inča ekrana. teški proračuni izvode oblak sastoji od stroja s karticom Knights Ferry (32 jezgri) unutar. postigao frame rate su oko 20-30 fps. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.