utorak, 1. ožujka 2011.

Charlie Sheen, sada na Twitter na @ CharlieSheen

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AIJZCrhWfvA/:
Array

Google darove Xoom tableta za igru devs na GDC 2011

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/01/google-gifts-xoom-tablets-to-game-devs-at-gdc-2011/:
Google notorno velikodušan na developer događajima, bacao se bez uređaja poput slatkiša na Noć vještica, ali ovdje u Game Developer konferenciji u San Franciscu je dopuštajući im protok poput vina. Svaki sudionik u Google's Web Developer Day jučer je dobio slobodan Cr-48 laptop , a danas tvrtka iznio još veće nagrade - bilo besplatno Motorola Xoom tableta ili Nexus S smartphone na svaku dušu slušajući neke veoma dobro prisustvovali tehničkim sjednicama na Android. To je sigurno jedan od načina kako privući igre programeri na svoju platformu.

Google darove Xoom tableta za igru devs na GDC 2011 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 1 ožujak 2011 16:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Saab pokazuje off Android-based IQon u vozilu infotainment sustav

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/01/saab-shows-off-android-based-iqon-in-car-infotainment-system/:
On svibanj ne biti prvi za proizvodnju Android-based u automobilu infotainment sustav, ali Saab je ronjenje na glavu u sukob sa svojim novim IQon platformu da to je samo unveiled na Geneva Motor Show. To ne samo omot uobičajene navigaciju i zabavnih mogućnosti, ali je vezan u mreže senzora u vozilu koji mjere sve, od brzine vozila na unutar i izvan temperature na položaj sunca. Iako je to prilično impresivno na vlastitu, Saab i ide dodatni milju i izradu svih tih informacija na razvojnim programerima trećih strana iako API, što oni će moći koristiti za proizvodnju vlastite aplikacije - koji će (pogodili ste to) biti dostupna kroz Saab vlastite App Store. Nažalost, to nije jasno kada novi sustav će zapravo biti dostupna potrošačima, ali Saab već ga koristi u flotu test automobila, a sada je to prikazuje off u svoj novi koncept Phoenix automobila u Ženevi. Šef o prošlosti pauzu za kratki teaser video.

Nastaviti čitanje Saab pokazuje off Android-based IQon u vozilu infotainment sustav

Saab pokazuje off Android-based IQon u vozilu infotainment sustav prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 1 ožujak 2011 16:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Saab | Pošalji ovaj | Komentari

Microsoft Rahul Sood kaže svaki exec PC industriji bi trebao koristiti MacBook

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/01/microsofts-rahul-sood-says-every-pc-industry-exec-should-use-a/:
Voodoo osnivač Rahul Sood nikada nije shied od kontroverze - on slavno izrezati kolač sa MacBook Air za vrijeme njegova mandata na HP - a danas on je izrazio svoju ljubav prema Apple hardvera iz njegova propovjedaonica kao Microsoft exec . "Svaki izvršne u PC industriji treba koristiti Apple prijenosno računalo", Sood tweeted danas, što znači da su kvalitetniji od onih koji dolaze sa sustavom Windows prema zadanim postavkama. To svakako zvuči pomalo poput pucao na Microsoft, ali prema ConceivablyTech on zapravo može biti pokazujući na svog bivšeg poslodavca HP-a, kao i niz privatnih status ažuriranja ukazuju na HP-ove nespremnosti da se natječu u visokim kraju laptop tržištu. "Mogli smo to napraviti - samo je potrebno nekoliko godina strpljenja, i ulaganja u našu alata / proces", poruka navodno glasi, "Mi smo stvarno mogao imati ispunjavanja to [...] ... pogotovo s webOS. što je kombinacija koja bi bila. " Mi smo zapravo prilično zadovoljni s našim Zavist 14 - nedostatak sjaj Display stranu - ali ne možemo pomoći, ako pitate coulda to bio kandidat s Voodoo DNA na brodu.

Microsoft Rahul Sood kaže svaki industrija exec PC bi trebao koristiti MacBook prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 1. ožujak 2011 17:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor @ Rahulsood (Twitter) , ConcievablyTech | Pošalji ovaj | Komentari

Puni mjehur Poboljšava odlučivanja

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lmqPsXmMO68/Full-Bladder-Improves-Decision-Making:
anymouse piše: "Što trebate učiniti kad ste stvarno, stvarno morati 'ići'? donijeti važne životne odluke, možda. Kontroliranje mjehur vas čini boljim na sebe kontrolu pri donošenju odluka o svojoj budućnosti, previše, prema studiji koja će biti objavljena u psihološkoj znanosti, časopis Društva za psihološku znanosti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sadržaj Pukotina HBGary-mailovi otkrivaju zloporabe

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lu5WTRQtSMo/Contents-of-Leaked-HBGary-Emails-Reveal-Wrongdoing:
chargersfan420 piše "Ars Technica ima prosijan kroz sadržaj poruke e-pošte HBGary procurila prošli tjedan u napadu Anonimno i objavljena zanimljiva priča o nekim od stvari koje su do (koji uključuju rootkit razvoj, prodaja rootkits privatnom sektoru, i cijeli popis od 0-day iskorištava u raznim OSes i drugih programa, među niz drugih luta planova). Danas su izvještavanje demokratski pritisak za kongresne istrage o HBGary Federalnog. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Mi smo liveblogging iz Apple-a ipad 2 događaj sutra ... biti tamo!

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/01/were-liveblogging-from-apples-ipad-2-event-tomorrow-be-ther/:
Tu stvarno nema reći što bi se moglo dogoditi sutra na Apple's mali događaj. Naravno, tvrtka mogla govoriti o njenom uspjehu s IOS uređajima, kako dobro ipad je prodao, a zatim uvesti potpuno novi verzija mahnito popularan tableta ... ali možda tu će biti iznenađenja previše. Mi ne možemo sa sigurnošću reći u ovom trenutku, ali to je u redu, jer dolaze 10:00 PST (13:00 EST), mi smo idući u biti pruža sve novosti kao što se događa s industrijom najbolje liveblog upravo ovdje na Engadget.

Ako želite pratiti zajedno sa akcije, napjev u ovaj URL upravo ovdje u vrijeme ispod sutra. Samo provjerite da li ste dobili kokice i sodas spreman - to će biti zabava.

08:00 - Havaji
10:00 - Pacifiku
11:00 - Mountain
12:00 - Središnji
13:00 - Istočna
18:00 - London
19:00 - Pariz
21:00 - Moskva
11:30 - Mumbai
03:00 - Tokyo (3. ožujka)
05:00 - Sydney (3. ožujka)

Mi smo liveblogging iz Apple-a ipad 2 događaj sutra ... biti tamo! prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 1. ožujka 2011 15:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Liveblog | Pošalji ovaj | Komentari

Boxee Rezultati $ 16.5M ulaganja

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/luz6Qg16QdE/Boxee-Scores-165M-Investment:
DeviceGuru piše "Boxee, tvorac slobodne Boxee multimedijalni player softver platforma za PC i Mac računalima, te smarts iza D-Link je nedavno je uveden Boxee Box, upravo je primio 16,5 milijuna dolara više sredstava. Nakon nekoliko značajnih firmware ažuriranja i dodavanje novih aplikacije za Netflix, YouTube, VUDU, i drugih sadržaja izvorima, svi guraju automatski out korisnicima uređajima, 199 $ D-Link Boxee Box konačno je navodeći da se osjećaju više kao gotov proizvod nego beta-test uređaja. Što je sljedeće za Boxee ? D-Link uređaja uskoro će se pridružiti još dva Boxee-powered uređaja: uređaj Boxee NAS iz Iomega i ViewSonic TV trčanje Boxee, a jedan od glavnih koristi od tvrtke nova sredstva će biti "znak više uređaja i distribuciju partnerima ", kaže izvršni direktor Boxee Avner Ronen."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Google Nexus S, pogled na Gingerbread

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ANfJW5Y1bEE/Googles-Nexus-S-A-Look-At-Gingerbread:
MojoKid piše: "Google-Nexus S smartphone ima mnogo zanimljivih značajki, ali onaj koji privlači najviše pažnje je činjenica da brodovi s najnovijom verzijom operacijskog Android smartphone sustava, verzija 2.3. Inače poznat kao Gingerbread, ovaj OS je je rekao da će biti najbrže verzija android još. Osim Gingerbread, Nexus S touts 4-inčni Super AMOLED zaslon, 1GHz Samsung Hummingbird procesor, i 16GB interne memorije. To je uspješnost mreže brojevi ispostavilo se da se relativno impresivna kao dobro. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Amazon Appstore za pokretanje android ovaj mjesec?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/01/amazon-appstore-for-android-launching-this-month/:
Mi smo već imali neke naznake da je Amazon vlastite App Store za Android uređaje će biti lansiranje prilično kratko, i to sada izgleda kao da bi mogao doći čim ovaj mjesec. Ta riječ dolazi iz naizgled in-the-know oglasna mreža Milenijskoj Media, koji je ranije danas da tweeted Amazon Appstore za Android je "Pokretanje ovog mjeseca", te povezani s blog post da detalje onoga što je u spremištu za programere. Nažalost, da je post zapravo ne sadrži tonu specifične detalje, ali oglasna mreža očito vidi pohraniti kao "veliku priliku", posebno kada je u pitanju dodatna izloženost aplikacije će dobiti putem Amazon.com. U slučaju da nisu bili svjesni, Amazon je također bio održavanje službene developer blog za Appstore (yeah, to je sve jedna riječ), koji ne pružaju prilično nekoliko tehničkih detalja za one koji su zainteresirani - check it out na link ispod.

Amazon Appstore za pokretanje android ovaj mjesec? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 1 ožujak 2011 14:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo | izvor @ MillennialMedia (cvrkut) , Milenijske medija | Pošalji ovaj | Komentari

SSD-ovi Uzrok krize Digitalna forenzika

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HQEbSCfFils/SSDs-Cause-Crisis-For-Digital-Forensics:
puške samo piše "Firmware ugrađeni u mnoge Solid State Drives (SSD) za poboljšanje njihove učinkovitosti za pohranu može biti stvaranje forenzičku analizu na kasnijeg datuma od strane policijskih snaga i obavještajnih službi je gotovo nemoguće provesti zakonski sigurno standardima, australski istraživači su otkrili. Oni utvrdio da SSD-ovi počinju se brisanje u roku od nekoliko minuta nakon brzo formatiranje (ili datoteke izbrisati ili full format), a može čak i napraviti tako kada odspojen od računala i rigged do hardvera blocker ". Dakle, ili SSD-ovi su stvarno teško za brisanje, ili stvarno teško oporaviti. Ja sam tako zbunjen.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Facebook povezan s jednom u pet razvoda u SAD-u

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oim4mbpr8BY/Facebook-Linked-To-One-In-Five-Divorces-In-US:
Anonimni čitatelj piše: "da, u teoriji, ako ste single, Facebook može vam pomoći u susret da posebnu osobu. Ali za one u čak najzdravije brakova, nepravilne upotrebe brzo mogu prenijeti na bračnog katastrofa. Nedavnom istraživanju koje je američki Akademija Bračne pravnika utvrdio da Facebook je navedeno u jednom u pet razvoda u Sjedinjenim Američkim Državama. Također, više od 80 posto razvod odvjetnika izvijestio je veći broj ljudi koji su koristeći društveni mediji da se uključe u vanbračni poslove. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Hoće li LHC Smash supersimetrija?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cK6UpSMw5mc/Will-the-LHC-Smash-Supersymmetry:
gbrumfiel piše "Large Hadron Collider je samo dobivanje spremna za svoj sljedeći veliki znanosti vožnji. Jedna stvar istraživači se nadaju da će pronaći dokaz za supersimetrija, teorija koja bi mogla pomoći da se objediniti temeljne sile i objasniti tajanstvenu tamnu materiju. Ali, kao što je priroda ovog izvješća tjedan, LHC nije pokazala znakove supersimetrija u podacima iz prošle godine je trčanje. Ako super čestice se ne pojavljuju do 2012, zatim fizičari mogu odustati na teoriji za dobro. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Open Source Guy Vodi najteži posao u Microsoft

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qkdY0AropqY/Open-Source-Guy-Takes-the-Hardest-Job-At-Microsoft:
jbrodkin piše "Gianugo Rabellino, utemeljitelj talijanske Linux društva i ključni član Apache Software Foundation, trguje svoj Linux i Mac računala u Windowsima 7 za laptop i uzeo na novonastalim posao u Microsoft dizajniran za poticanje suradnje između Redmond i open source zajednica. "Programeri danas su uglavnom da se naći u open source svijetu", rekao je novi Microsoftov izvršni kaže. "Moramo ići, gdje su oni." Sa Rabellino pomoć, Microsoft je širi svoju uspješnom partnerstvu s PHP programere, ali Steve Ballmer i posada su dug put od potpuno brisanje svojih siromašnih ugled u Linux i open source krugovima. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.