petak, 25. veljače 2011.

Vocus kupuje Facebook Apps Maker Sjeverna socijalnu Za $ 7m Cash + $ 18m Earnout

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/nxNa3dPF3M8/:
Array

Australija zabranio Novi <em>Mortal Kombat</em>

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D8vSHY911UQ/Australia-Bans-New-emMortal-Kombatem:
daria42 piše "Mortal Kombat jedna je od najstarijih video igre franšiza okolo, ali izgleda kao da je Australija Klasifikacija ploča nije čuo za njega. Danas organizacija potvrdila je zabranio najnoviju verziju igre iz prodaje u Australiji, navodeći pretjeranog nasilja, kao što su 'bloodspray' i 'ekstremiteta komadanje ". U igri Mortal Kombat? Tko bi mislio?! Zabrana dolazi jer Australija nema R18 + klasifikacija za video igre, unatoč opsežnim lobiranja u industriji video igara i potrošača. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


GM pokazuje off teren SUV sa buke otkaz, kaže tišina jednako potrošnju goriva

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/25/gm-shows-off-terrain-suv-with-noise-cancellation-says-silence-e/:
GM tvrdi svoju novu Teren ima i druge SUV tukao kada je u pitanju potrošnje goriva, a oni navodeći aktivne buke otkaz - koncept u blizini i dragi audiofili posvuda - kao jedan od čimbenika vožnje koja se stavlja ga 4MPG iznad konkurencije. Uglavnom, teren je uvršten novi-touch "Eco mod" koji omogućuje četiri-cilindarski motor da radi na nižim okretnog momenta, smanjenja brzine motora, a time i štednje plina. Stvar je, ova povećana iskoristivost goriva dolazi s "low-end frekvencije bum", što je, gdje buke postavlja se u: dvije mikrofoni ugrađena u automobil zvijezda otkriti bum, potaknuvši frekvenciju generatora na pumpa suzbijanju zvučne valove kroz Teren zvučnika. Jednostavno rečeno, GM je samo uzimajući osloboditi od neugodan pjevušiti. Tako tiše automobil nije nužno naivčina auto, ali mi ćemo se više goriva učinkovita SUV bilo koji dan. Ako ste branje gore što je GM-ov polaganje, check out punu PR nakon skoka.

Nastaviti čitanje GM pokazuje off teren SUV sa buke otkaz, kaže tišina jednako potrošnju goriva

GM pokazuje off teren SUV sa buke otkaz, kaže šutnja je jednaka učinkovitost goriva prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 veljača 2011 06:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor GM | Pošalji ovaj | Komentari

Intel objavljuje BIOS Suite za provedbu ispitivanja

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/koZxAOwIIZ0/Intel-Announces-a-BIOS-Implementation-Test-Suite:
Josh Triplett piše "Intel je najavio otpuštanje BIOS-a za provedbu Test Suite (bita), bootable pre-OS okoliša na temelju GNU grub2 koji testira koliko dobro (ili kako loše), vaš BIOS je konfigurirao vaš platformu hardvera. BITS također uključuje i Intelov službeni upravljanje napajanjem referentni broj, tako da možete zaobići BIOS-a inicijalizacija s poznatim dobru konfiguraciju. 'Pored te promjene na grub2 sebe, komadići uključuje i konfiguracijske datoteke koje izgrađuju izbornik izlažu raznim BITS funkcionalnost, uključujući i test suite, hardverske konfiguracije , i istraživačke alate. Te skripte otkriti vašeg sustava CPU, i osigurati meni unose za sve dostupne funkcionalnosti na vašem hardveru platforme. Također možete pristupiti svim naredbama novog Dodali smo direktno preko komandne linije. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Budućnost Jednostavna podiže $ 1,1 milijuna za dodatno pojednostaviti Life Of mala i srednja poduzeća

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/rJCaHNfl3js/:
Array

Microsoft Research teases Windows telefoni kontrolu ploha i ludo desktop korisnička sučelja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/25/microsoft-research-teases-windows-phones-controlling-surfaces-an/:
Hej, izgleda, u ovom trenutku, mi samo želimo sami neke dobre, staromodan kopirajte i zalijepite - ali mi ćemo dati Microsoft neki kredit za skrb godinu (ili dvije ili deset) izvan toga vodeni žig na ono što bi mogao biti dolazak dolje štuka za interakciju čovjeka i stroja - i posebno, kako mobilni uređaji mogu igrati ulogu. U prezentaciju i promotivni video izdvajali zajedno ovaj tjedan, Microsoft Research šef Craig Mundie pokazuje kako biste mogli nagnuti smartphone za kontrolu šampanjac, šareni gledati u vaš osobni život na vašem desktopu stroj i kako biste mogli ugriz fotografija a potom ispusti slušalicu na površine za instant prijenos (možda nešto poput HP- Touch Share ), među ostalim dragulja. Naravno, to je sve čisto istraživanje u ovom trenutku - to je bilo valjda hoće li te primjedbe mogle bi skočiti za proizvodnju, i ako je tako, kada - ali to je zabava to bdjeti. Slijedite pauzu za video.

[Hvala, Jake]

Nastaviti čitanje Microsoft Research teases Windows telefoni kontrolu ploha i ludo desktop korisnička sučelja

Microsoft Research teases Windows telefoni kontrolu ploha i ludo desktop korisnička sučelja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 veljača 2011 04:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor MobileTechWorld | Pošalji ovaj | Komentari

Sony otkriva cijene i veličine &quot;Google TV?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

<em>King&#39;s Quest III</em> Remake Otpušten

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3uR3GlDnvqk/emKings-Quest-IIIem-Remake-Released:
Buba B. piše "Nije se sadržaj s preoblikovanje Sierra King's Quest I, King's Quest II i Quest for Glory II, Anonimni Game Developers Interactive su izdali remake za King's Quest III. Naravno, grafika ne mogu se žaliti young'uns vani, ali to je gameplay ono što je bitno, zar ne? Prošle godine, nakon nekoliko pravne bitke, još jedna igra u King's Quest serije od strane navijača je objavljen (s više epizoda koje dolaze). A jesam li spomenuo da su oni sve besplatno Što drugim obradama starih avantura lebde okolo vani? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Wordchuck je Shelly Roche o izazovima Budući da je &quot;RV isplativo&quot; [TCTV]

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/DcJWdASxGOk/:
Array

Google Čarobnjaka iz Oza Traži Algoritam i prijetnja Facebook Traži

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/3qLIB8Z1eCQ/:
Array

Post-optički disk Era silazi do stjenovitog početi s OS X Lion Beta

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MQCND77Katk/:
Array

Transparentnost Obavezno Za $ 37 milijardi Aussie Broadband Deal

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-F7kpyrhwl0/Transparency-Required-For-37-Billion-Aussie-Broadband-Deal:
destinyland piše "Freedom of Information zakona uspješno je produžen do Australije 37,5 milijarde dolara širokopojasni internet projekt - mreža 100 Mbps vlakana koji pokrivaju 94% australskog stanovništva masivni Nacionalni širokopojasne mreže izvorno bio klasificiran kao oslobođeni od Australije Freedom of Information zakona. kojom je Australija vlada tvrdila bi nametnuti 'kompetitivni nedostatak' na poduzeće. Oporbene stranke i Zelene istaknuo da je sloboda informacija je bitna, jer NBN Društvo će djelovati kao internet monopol. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Motorola Xoom ukorijenjena u dva sata stan, mračan pretvarajući egzoskeletu jetpack vraća u Verizon oglas

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/25/motorola-xoom-rooted-in-two-hours-flat-sinister-transforming-ex/:
Što je prva stvar koju ćete učiniti sa svojim Motorola Xoom ? Ako ste Koush , odgovor je jasan - instalirati svoj vlastiti vrlo ClockworkMod oporavak sliku i ROM Manager, i dati drugi superuser ovlasti. To je pravo, na sam dan premijere, Motorola Xoom je sve već spremno za običaj graditi od android i sve radost donose.

U međuvremenu, Verizon's je odlučio da nam donese drugoj polovici naglo smanjiti Xoom TV oglas, koji je zapravo bitno se razlikuje ovisno o tome hoće li ili ne španjolski je vaš primarni jezik. Bilo kako bilo, to je prilično prljav posao, bez Iron Man podvizima stratosferskog vještina može naći, samo brzo demonstracija igre s brzinomjer i nekoliko brzih swipes through Saće. I dalje ćete ga gledati, ako vam kažemo da je nakon prekida ipak, neće ti?

Nastaviti čitanje Motorola Xoom ukorijenjena u dva sata stan, mračan pretvarajući egzoskeletu jetpack vraća u Verizon oglas

Motorola Xoom ukorijenjena u dva sata stan, mračan pretvarajući egzoskeletu jetpack vraća u Verizon oglas prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 veljača 2011 02:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PhoneArena , Droid-Life | izvor VerizonWireless (YouTube) , Koushik Dutta | Pošalji ovu | Komentari

Ups, Facebook oglašivač dobiva Tajanstveni račun za $ 8,8 milijuna

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/lzaM_PWzjss/:
Array

Feature: Anonymous vs HBGary: nakon

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ew-RTnI6x0E/anonymous-vs-hbgary-the-aftermath.ars:

Konferenciji RSA Security održana 14-18 veljače u San Franciscu, a malware odgovor tvrtka HBGary planira na velika najava. Tvrtka je uskoro predstaviti novi uređaj pod nazivom "Razor", specijalizirana za računalo uključeno u korporativne mreže, koji bi mogao skenirati računala za viruse tvrtke, rootkita, i prilagođene malware-čak i zlonamjernog koda da nikada nije vidio prije.

Razor "snima sve izvršnog kôda unutar operacijskog sustava Windows te pokretanje programa koji se mogu naći u fizičke memorije", rekao je HBGary, a onda "" detonira "te zarobili datoteka unutar virtualnog stroja te obavlja i iznimno nisku razinu praćenje svih uputa. " Određena ponašanja, nego potvrdili potpisi-bih predložiti prisutnost zlonamjernog softvera unutar tvrtke.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


FreeBSD 8,2 izdana

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wpSPENt_abE/FreeBSD-82-Released:
meta koder piše riječ objavljivanja FreeBSD 8,2: "Ovo je treći oslobađanje od 8-STABILNA grana koja poboljšava funkcionalnost FreeBSD 8.1 i uvodi neke nove značajke Neki od naglašava uključuje poboljšanja u Xen potporu i razne bugfixes. . "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Pitajte Engadget: najbolji (ne-ružne) s poništavanjem šuma Bluetooth slušalice za utapanje iz ureda buka?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/24/ask-engadget-best-non-ugly-noise-cancelling-bluetooth-headset/:
Znamo da imate pitanja, a ako ste dovoljno hrabri da pitati svijet za odgovore, ovdje je izlaz da to učinite. Ovaj tjedan je Engadget Postavite pitanje dolazi nam iz Šimuna, koji čini se ne-tako-potajno nadajući se da će utopiti cijeli njegov ured. Ako ste u potrazi za poslati upit vlastitog, kap nam liniju na pitati [at] Engadget [dawt] com.
"Trebam slušalice koje se mogu blokirati pozadini iz užurbani ured. Ja sam se govori ponavljaju zvukove, kao što su bušenje, pozadine ćaskanje, tipkovnice klopotanje, računalo ventilator whirring i beskrajne statički iz naše zgrade klima uređaj. Volio bih ako je to slušalice imao pošteno dobar kvalitet zvuka za MP3, a to bi, naravno, imati dobar mikrofon za IP telefonima i Skypea. Ako to ne izgleda kao nešto iz Radio Shack koji će biti bonus, i ako Mikrofon je bio malo diskretan za ulicu i zrakoplova koristiti da bi se dodano korist. kraju vezu s radne stanice mogu biti i USB i Bluetooth, a prednost se daje za bežični. Hvala! "
Bluetooth slušalice su se razvili vrlo malo od zadnji put smo imali ovu raspravu, tako da smo znatiželjni što trenutno koristite kako bi se rad malen zalogaj više podnošljiv? Nema potrebe u čuvanju tajne, zar ne? Govori se u komentarima ispod!

Pitajte Engadget: (ne-ružne) s poništavanjem šuma Bluetooth slušalice za utapanje iz ureda buka? Najbolje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 24 veljača 2011 23:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Što znamo o Mac OS X Lion

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/6awmauJO-34/what-we-know-about-mac-os-x-lion-so-far.ars:

Apple je ažuriran svoje web stranice sa kratki pregled mogućnosti u sljedećih veliki update za Mac OS X. Ali s lav Developer Preview u divljini, nekoliko drugih pojedinosti su počele istjecati kao dobro. Željeli smo pokrenuti dolje ono što znamo dosad o OS ažurirati i iz službenih i neslužbenih izvora.

Apple razgovarali neke od tih mogućnosti, u kojima se kombinira "moć Mac OS X sa magiju ipad," kada je prvi pokazao rano pregled Lav u listopadu prošle godine. Te značajke uključuju Mac App Store (usluga na Snow Leopard korisnici sa 10.6.6 ažuriranje), Launchpad, Springboard poput app valovodni za Mac OS X, i sposobnost to trčanje apps u full-screen modu. Tu je također za kontrolu misije, spoj prostora, ekspoze, Nadzorna ploča sve pire gore.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Australski sud daje zeleno svjetlo za Rastaviti Pirates

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZdXtVfgEbPQ/Australian-Court-Gives-Green-Light-To-Disconnect-Pirates:
aesoteric piše "Full klupi Australije Saveznog suda (tri suca) je odbacio filmske industrije žalbu protiv presude veljače 2010 koja je našla ISP iiNet nije ovlašten kršenja autorskih prava na svoju mrežu. Međutim, vladajuća je bio 2-1, a većina Suci su napravili nekoliko koncesije holivudskih filmskih studija. Konkretno, Krenu preskriptivni put za filmsku industriju promijeniti način na koji ga identificira navodnom kršenju autorskih prekršiteljima. rješenje kaže da ako filmske industrije mijenja oblik svog obavijesti o kršenju autorskih prava , plaća ISP veterinaru obavijesti i oslobađa od bilo kojeg ISP-a ispadanje iz odspajanja kupca, onda isključenja je razuman korak ISP-ovi trebaju poduzeti u borbi protiv piratstva. suštini, vladajuća daje internetskih usluga ne apsolutnu zaštitu od djelovanja njihovih pretplatnika. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


HTC Nevjerojatno S dostave ovog tjedna u Velikoj Britaniji će doći s Froyo za početak

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/24/htc-incredible-s-shipping-this-week-in-uk-will-come-with-froyo/:
Iako je prvotno bih bio vezan za drugi kvartal, čini se HTC-bumping da se mrvicu sa lansirati od svoj nov borac - Nevjerojatno S - u Velikoj Britaniji ovog tjedna. Pre-naloga se ide na što smo razgovarati s pošiljke obećao je za sutra, ali tu je ulov: umjesto dostave s licitara , telefoni će doći s Froyo početi s nadogradnju na Gingerbread obećao u skoroj budućnosti. Dostave, mi imamo malo domaće za vas: ako ste avanturistički osjećaj i jamstvo-mokrenja raspoloženje, pokušajte shvatiti što se događa s tim auto-rotirajući kapacitivne tipke , u redu?

HTC Nevjerojatno S dostave ovog tjedna u Velikoj Britaniji će doći s Froyo za početak prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 24 veljača 2011 22:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor SlashGear , Pocket-lint | Pošalji ovaj | Komentari