petak, 21. listopada 2011.

Samsung Galaxy tab 7,0 Plus WiFi udarca u 13. studeni SAD za $ 400, dostupan u 16 GB za sada

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/21/samsung-galaxy-tab-7-0-plus-wifi-hitting-the-us-november-13th-fo/:
Gotovo mjesec dana nakon njegove početne najava , Samsung je spremna za isporuku Galaxy tab 7,0 Plus dobar ol 'SAD za samo u vrijeme za zimske darivanja sezone. WiFi-samo uređaj, koji omot 1.2GHz dual-core CPU-a sa 1GB RAM-a, Android 3.2, 3MP kamera sa 720p HD video snimanje i 7-inčni LCD zaslon sa 1024 x 600 rezolucija, bit će moliti za Vaše kreditne kartice kao od 13. studenog na Best Buy, Amazon i ostale trgovaca. Jeste li rano usvojitelj? Nema problema - vi ćete imati priliku da unaprijed naručiti na tvoje "odaberite trgovaca" ovaj dolazak nedjelja, iako nema specifičnih poslovnice su pozvani od strane ime. 16GB je samo verzija stiže do sada, ali Sammy nam je rekla da očekuje 32GB okus kasnije ove godine ili početkom 2012 (vjerojatno za 499 $, ako je jučerašnji kratki nastup na Amazonu je bilo indikator). Nema riječi o partnerstvu s nosačima, no mi ćemo vas postavljene na bilo koji ažuriranja. Pregled press release u punom sjaju u nastavku.

Nastaviti čitanje Samsung Galaxy tab 7,0 Plus WiFi udarca u 13. studeni SAD za $ 400, dostupan u 16 GB za sada

Samsung Galaxy tab 7,0 Plus WiFi udarca u 13. studeni SAD za $ 400, dostupan u 16 GB za sada prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. listopada 2011 14:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Predloženi Merkur Ban prijeti cjepiva

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cNgK4mWnF_k/proposed-mercury-ban-threatens-vaccines:
T Murphy piše: "Iako je u nacrtu fazama, ugovor se guraju po okoliš Program Ujedinjenih naroda je deka zabrana žive. Dok je zabrana će prestati korištenje žive boje ili pesticidi, trenutno nema iznimke kako bi se omogućilo drugim male koristi, kao što je u thermisol, koji se koristi kao konzervans u cjepivima. Naredni sastanak kako bi razgovarali o ovom Ugovoru bit će krajem listopada. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Slučaj za piratstvo

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2ysiDtALDmQ/the-case-for-piracy:
Anonimni čitatelj piše: "mainstreama medija je objavio članak pod nazivom 'Slučaj za piratstvo. Pisac pokazuje kako autorskog je otet od strane korporacija i da su izdavači svoje najgore neprijatelje.' Jedan od glavnih razloga smo svi protu- piratstva slogane ugrađen u naš mozak, jer glazbene industrije odlučio pokušati zaštititi postojeće tržište i prihode po svaku cijenu i marginaliziraju i omalovažavati one koji ne žele da se prilagode otežanim novim pravilima se postavlja. " Ima puno u članku koji Slashdot čitatelji mogu odnositi na, i to je zanimljivo da je toliko odgovora čini se da se slažete s autorom. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Globalno zatopljenje 'Potvrđeno' neovisnih studija

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UC9QeU7HlLg/global-warming-confirmed-by-independent-study:
chrb piše: "Površina Berkeley Zemlji temperatura projekta - neovisno istraživanje Zemlje povijesne temperatura rekord djelomično financira klimatski skeptici, uključujući Koch braća - objavio preliminarni rezultati koji pokazuju isti trend zatopljenja kao i ranijih istraživanja voditelja projekta i profesor fizike Richard Muller. , sa Sveučilišta u Kaliforniji, je izjavio da je bio "iznenađen" na kraju ugovora, i to potvrđuje da su te studije su učinili pažljivo. ' Istraživanje je također pokazalo da je zagrijavanje u temperaturi rekord nije bio uzrokovan loše kvalitete vremenske monitoring stanice - ".. Ništa da [Muller] ne će biti dobro učinjeno" time odbacujući često tvrde skeptici klime skeptičan Stephen McIntyre je ranije rekao "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Poslovi Tražim uništiti Android

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0zv2SbBKJuw/jobs-wanted-to-destroy-android:
hype7 piše: "Jasno je da Steve Jobs nije bilo udaraca izvući iz intervjua za njegov predstojeći biografije. U najnovije izdanje iz knjige, ugostio više u AP," Isaacson je napisao da je modar Poslovi u siječnju 2010, kada HTC predstavio Android telefon da hvalio mnoge popularne značajke za iPhone. Apple tužio, i radna mjesta rekao Isaacson u psovka-laced dreka da Google akcije iznosila je "Grand Theft". ... "Ja ću uništiti Android, jer to je ukradeno proizvod. Ja sam spreman ići termonuklearna rat o tome. "... U kasnijim sastanku s Schmidta u Palo Alto, Kalifornija, caffe bar, Jobs je rekao Schmidtu da nije bio zainteresiran za rješavanje tužbi, knjige, kaže." Ne želim svoj novac. Ako vam ponuditi mi 5 milijarde dolara, neću to žele. Imam puno novca. Želim vam da prestanete koristiti naše ideje u android, to je sve ja želim. "Susret, Isaacson je napisao, riješeno ništa."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Kako Stop Sljedeća WikiLeaks

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B1fdkKpr5l4/how-to-stop-the-next-wikileaks:
Hugh Pickens piše "Eli Lake izvješća da su američki 16 obavještajnih agencija koristeći program koji se zove SureView koji olakšava da izvidi na špijuni i uhvatiti zviždača početkom u djelo. SureView je vrsta revizije softvera koji se specijalizirao u ponašanju na temelju unutarnji nadzor "koji prati obavještajni časnik računalo aktivnosti. Ako službenik djeluje kao potencijalni leaker, slanje šifrirane e-mail ili putem neregistrirani palac voziti, analitičar može guranje gumb i gledati zaslon video službenika posljednji čas posla. Nakon slučaj je napravljen da curenje može biti opasan, to je mat:. agent osujetili "Da SureView je na Bradley Manning je stroj, nitko neće znati tko Bradley Manning je danas", kaže Ryan Szedelo, menadžer za Raytheon je SureView softver . obavještajne zajednice ima reviziju softvera za godina. SureView je došao na tržište u 2002. No, programi lud i često sklona lažno pozitivnih, upozoravajući mrežni administrator prečesto na rutinu ponašanja. 'tehnologija je stečen znatno bolje prošle godine ", kaže Jeffrey Harris, bivši šef Nacionalnog ureda izviđanje." problem s revizija datoteke je to uzeo vojska ljudi da ih razumiju. Sada imamo pravilo-driven sustava i ekspertnih sustava koji bi nam pomogli razlog kroz podaci. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Predloženi Velika Britanija online Pravila klevetu Biste Zabraniti Anonimni postanja

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WEOQ9f6xKF8/proposed-uk-online-libel-rules-would-restrict-anonymous-posting:
judgecorp piše "parlamentarni odbor u Velikoj Britaniji je sugerirao da bi web stranice biti zaštićeni od klevete potraživanja prema suradnicima -. sve dok su oni suradnici identificirali anonimne postove treba uzeti dolje ako netko žali za klevetu u njima, u niz prijedloga koji online zajednicu skupine opisali kao 'chilling'. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Microsoft postove rekord zarade unatoč netbook cannibalization

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/sTjuovdXGSs/microsoft-posts-record-earnings-in-1q-fy2012-in-spite-of-netbook-cannibalization.ars:

Microsoft je objavio svoju zaradu izjavu u prvom tromjesečju svoje financijske godine 2012, i to je bio drugi branik tromjesečju za softverski div. Prihodi od 17,37 milijarde dolara je prvi kvartal rekord, do 7 posto u odnosu na prethodnu godinu, i premlaćivanju analitičar procjene 17,2 milijarde dolara. Operativni prihod bio 7,2 milijarde dolara, neto dobit je 5,74 dolara, a zarada po dionici 68 ¢, u odnosu na godinu povećava od 1 posto, 6 posto i 10 posto. Veliki dobitak je došao iz poslovnog prodaje Office, Microsoft različitih poslužiteljskih aplikacija, te u manjoj mjeri, i dalje jake performanse od Xbox 360 konzole.

Windows i Windows Live podjela ostvarila je prihod od 4,87 milijarde dolara, što je 2 posto na isto razdoblje prošle godine. Windows 7 i dalje dobro prodaju, udaranje ukupna prodaja od 450 milijuna u rujnu. Ukupni tržište osobnih računala porasla za između 1 i 3 posto, i OEM licence porasli za 4 posto, u odnosu na prethodnu godinu, s tim rast jači na tržištima u nastajanju nego razvijene. Tržište poslovnih računala porasla za 5 posto, na oko 35 milijuna računala, s prodajom dozvola za poslovne korisnike raste za 6 posto. Ukupnom potrošačkom tržištu bila je ravna. Prodaja tradicionalnih računala kako bi potrošači su se oštro, za 14 posto. Međutim, ove su dobici umanjen slično oštrog smanjenja prodaje netbooka, na tržištu koje Microsoft kaže se "cannibalized." Gledajući naprijed, tvrtka je računajući na Ultrabooks kako bi poboljšao sustav Windows prodaje.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Zaštitni znak nevolje za RIM Više Nova "BBX" Ime

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/z1rxnjKvFi8/trademark-trouble-for-rim-over-new-bbx-name:
AZA43 piše: "Kao da je njegov najnoviji BlackBerry usluga struje - najgora u povijesti tvrtke - i masovnog egzodusa BlackBerry korisnicima iOS i Android nisu bili dovoljno loše, RIM je sada suočava potencijalni zaštitni znak tužbu u ime svojih sljedećih generacija BlackBerry OS:. BBX BBX najava je najznačajnije vijesti koje dolaze iz tvrtke RIM BlackBerry Developer konferenciji ovaj tjedan, a sada to izgleda kao RIM može imati promijeniti nadolazeće platforme ime na nešto drugo RIM jednostavno ne može činiti ništa učiniti. pravo ovih dana. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Kina tvrdi da je njegov Internet Pravila su otvoreni i sunčano

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/93eDM8q1pg8/china-says-its-internet-policies-are-open-and-clear:
itwbennett piše "Odgovaranje na zahtjev SAD da objasni Kina je politika u vezi blokira SAD-web stranice, Kina je ministarstvo vanjskih poslova je rekao da zemlje Internet politike su bila otvorena i jasna." Kineska vlada potiče i aktivno podržava internet razvoja i mi također štite slobodu izražavanja građana u Kini ", kazao je kineski Ministarstva vanjskih poslova Jiang Yu je glasnogovornica." Pozdravljamo stranih tvrtki za ulaganje i razvoj ovdje, a mi ćemo nastaviti poticati otvorenu politiku na tržištu. " Zahtjev podnesen prema pravilima Svjetske trgovinske organizacije, je napor da se razumiju trgovinu utjecaj takvih blokira nakon što su broj američkih poduzeća je prigovore o pristupu na svoje web stranice u Kini. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Google Reader je društvene značajke spajanje sa Google +

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GKH_qQ8D7OM/google-readers-social-features-merging-with-google:
MrSeb piše "trenucima prije, Google je objavio da je Reader, čim sljedeći tjedan, bit će približavanje Google +. Mnogim svojim društvenim značajkama (friending, nakon, dijeljenje) se sahranjen u korist Google + ekvivalenata. Sreću, čitatelj mora uvijek imao mogućnost izvoza vaš RSS pretplatama i hrane skupina u široko prihvaćena OPML formatu, a tijekom sljedećih nekoliko dana to će biti proširena na svoj dijeljenih stavki, prijatelji, voli, a glumio stvari kao dobro. " Update: 10/21 01:15 GMT S: Promjena naslova i sažetka, da bi odražavala da čitatelj će biti držati oko kao samostalan proizvod. Prema Googleu, samo svoje socijalne značajke su spojene.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.