četvrtak, 1. rujna 2011.

BitDefender pokreće Anti-Malware Zaštita za Twitter

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Cj24sRHLB4o/:
bitdefender-bird

"Jeste li vidjeli ovu fotografiju?" "Pogledajte na vaše lice u ovoj pix je neprocjenjiv!" "LMAO ovaj video vas je smiješno!"

Ako ste redoviti korisnik Twittera, vjerojatno ste vidjeli tweets poput onih doći do što @ odgovora ili izravne poruke u nekom trenutku. A vi vjerojatno ne znate da kliknete na pripadajućim link. Uostalom, nema slike od vas iza njega, samo zlonamjerne web stranice postavite po kaznenim koja želi vam muljaža, spam vas ili još gore - zaraziti vaše računalo s malware.

Ali sada postoji alat koji vam daje dodatnu zaštitu protiv ove vrste prijetnji . BitDefender novi Safego zaštita za Twitter skeniranje vašeg profila za spam, phishing pokušaja i zlonamjernih programa, i automatski vas obavještava kada su otkrivene prijetnje.

Slično tvrtke Safego Facebook app , novi Twitter zaštitu (sada u beta), koristi isti anti-malware i anti-phishing motora za skeniranje URL objavljene na svoj ​​profil.

Usluga provjere nepoznatih korisnika prije nego što ih slijediti, provjerava račune osoba koje ste sljedeće i skenira izravno poruke za spam, sumnjive linkove i highjacking pokušaja. Prijetnje su rangirani prema težini što su crvena, žuta, siva (niska opasnost) ili zelene (bez prijetnja). Dodatne postavke također mogu upozoriti svoje prijatelje, ako utvrdi da njihovi računi su ugrožena.

No, služba prestaje kratko brisanja tweets ili pri prestanku slijeđenja korisnika u vaše ime - to će vas obavijestiti putem izravne poruke umjesto.

Da biste koristili uslugu, jednostavno se prijavite sa autorizirati Twitter i primjenu BitDefender Safego kao što bi bilo treće strane cca. Nakon toga možete skenirati Twitter korisnika profili, vaš Twitter vremenskoj i svoje izravne poruke, kao i konfigurirati potrebne postavke.

App je jasno u svom razvojnom razdoblju, moram upozoriti. Prvi put sam ga pokušao, bilo je problema autentičnosti moj račun i ja je bila usmjerena na stranici BitDefender 404. No, budući da app je u beta upravo sada, ja bi trebao dati ću ga proći za sudar. To je stabilan u ovom trenutku (ako je malo spor). I, neka je to lice, app pruža mnogo potreba servis za spam-nadjačati , veza-punjene društvena mreža koja je danas Twitter.

Iako usluga nije u redu posao s otkrivanjem očito prijetnji na njegov početni skeniranje, bio sam iznenađen da je imao neke velike promašaje previše. Na primjer, tvrdio neke anonimne link-tweeting profil bio siguran, kad je jasno spam bot.

Ipak, ovaj app je značajan zbog svoje jedinstvenosti. Nakon provjere s nekoliko sigurnosnih tvrtki za slične proizvode, najbliži smo mogli doći do bilo McAfee SiteAdvisor Mobile Security je, koja skenira vezama u svim društvenim mrežama, uključujući i Twitter. Ali nitko od poduzetnika povezanih nije čuo posvećen anti-malware aplikacija samo za Twitter.

No, kao i sa bilo vezane uz sigurnost, ne možete samo povjerenje softver sami obaviti posao za vas - morate koristiti malo zdrav razum, previše.


Creative drži ubadanje na tržištu MP3, otkriva Bantam ZEN X-Fi3

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/creative-keeps-stabbing-at-the-mp3-market-reveals-bantam-zen-x/:
Drugi IFA, drugi minuskula ZEN X-Fi media player. I nekako, oni uspjeli dobiti sve manje i manje impresivan sa svakim godine. To ide 'round, mi smo gledajući ZEN X-Fi3, opremljen 2-inčni LCD, 8/16GB interne pohrane, Bluetooth 2.1, ugrađeni mikrofon / FM radio / zvučnike i baterija koja bi trebala trajati do 20 sati kada reprodukcije zvuka sami. Kao i kod prethodne ZEN jedinica, to se također podržava mnoštvo formata datoteka (FLAC, AAC, MP3, WMA, Audible, itd.), a za one košer s gledanjem Alf reruns na palac veličine ploča, MPEG-4 / WMV9 / DivX video datoteke su također u stanju da reproducira. Ovaj tip je trebao brod na kraju listopada diljem Europe, ali s 99,99 $ (8GB) / 139,99 dolara (16 GB) cijena oznake, mi smo guessing najviše su dužni da se samo skupljaju prašinu. Za sramotu.

Nastaviti čitanje Creative drži ubadanje na tržištu MP3, otkriva Bantam ZEN X-Fi3

Creative drži ubadanje na tržištu MP3, otkriva Bantam ZEN X-Fi3 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. rujna 2011 08:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Kreativan | Pošalji | Komentari

Nokia C5-03, full smartphone za 170 €

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan ćemo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put je na prijelazu Nokia C5-03 Nokia stariji brat C5, koji se kreće, a mi danas neko vrijeme prije u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminala lagan (teži samo 90 grama) koji se savršeno uklapa i njegov prethodnik sa zaslonom osjetljivim na dodir i nekim drugim caracterísitcas koji čine ga vrlo kompletan smartphone tržišna cijena koja je ponuđena, 170 eura.

Osim zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 ima 5 megapixel kamera koja omogućuje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 ima 40 megabajta unutarnje, koja se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD kartice, ali serije su 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi sa Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona pružaju izravan pristup računima e-pošte i društvenih mreža.

Neki programi Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu ili mobilne aplikacije za Nokia. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što smo vam biti objašnjeno 170 €.

Samsung predstavio Dual-Core Galaxy tab 7,7 i 5,3-inčni Galaxy Napomena

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/qV9GanXCcxA/:
Screen shot 2011-09-01 at 9.31.33 AM

Size Matters. Ne dopustite nikome reći drugačije.

Samsung razumije ovo, te je na taj način pokušao izgraditi tablet za pravedan o bilo koje veličine džep ili ruksak možete posjedovati. Svi znamo o GalTab 10,1 i 8,9, a danas čak i manji modeli pridružiti paket. Na IFA konferenciji u Berlinu, Samsung je danas predstavio Galaxy tab 7,7 i 5,3-inčni Galaxy Napomena.

A ako neki veličina varijacije nije dovoljno, Samsung je također uzdrman stvari u dizajnu odjel. Niti jedna od tih noobs izgledaju vrlo slični izvornom Galaxy tab 10,1. To nije nužno loša stvar, budući da GalTab je pod velikim vatra iz Apple zbog navodne oponašaju ipad "trgovački". U svakom slučaju, ove dvije liste iz Samsunga su nešto novo, i to je sve što ikada si traže.

7-incher sportski Super AMOLED zaslon plus, što je samo oko kao dobar kao što mogu dobiti. Imamo 1.4GHz dual-core obradu čip ispod haube, Wi-Fi Channel veza za poboljšanje veze i brzine, te podršku za HSPA +. 5100 mAh baterija je rekao da nude do 10 sati video reprodukcije. Prilično impresivna za škriljevca koji mjere na 196.7mm x 133mm x 7.89mm, i težak manje od kilograma (0,73 £ biti točno).

Škriljevca radi android 3,2 Honeycomb i najnoviju verziju Samsung TouchWiz UX. 3-megapikselni stražnji strijelac dolazi s auto-fokusom i LED bljeskalicom (i 1080p video snimanje), s 2-megapikselnom prednja kamera za video chat. Škriljevac dolazi u 16GB, 32GB i 64GB okusa s microSD kartice do 32GB.

7-incher velikih, i uvijek sam bio obožavatelj ove veličine škriljevca. Za mene, to je puno bolje od standardne ipad-esque 10-inčni oblik faktor kada je u pitanju igranje, kao što ipad je samo TAD prevelik za držanje s jedne strane. Barem za mene. No, što je više zanimljiv je čak i manja galaksija škriljevac, Samsung Galaxy Napomena.

Napomena sportski 5,3-inčni AMOLED zaslon Super, s ukupnom dimenzija 110mm × 58.2mm × 12.3mm. To je prilično teeny za tablet. Kao što je Big Brother, Napomena također radi na 1.4GHz dual-core procesor, ali dobiva nabasao do Android 2,3 Gingerbread umjesto Honeycomb. Čudnovato dovoljno kamere na ovom malom Gvido je bolje nego da 7-inčni GalTab, zabilježivši u 8 megapiksela u leđa i 2 megapiksela up front. Stražnja kamera je također sposoban za snimanje videozapisa u 1080p.

Napomena također dolazi opremljen s posebnom vrstom olovka pod nazivom S Pen, koji je stvoren da bi se lakše zabilježiti podatke o pokretu. Bilo da je zapravo vrijedi je tajna sve dok mi dobiti naše ruke na Imajte na umu i glasoviti S Pen. Napomena ima podršku za HSPA + i WiFi, ali je također LTE mogućnostima uređaja.

Sada možda mislite da je 5,3-inčni zaslon je krši na smartphone terenu, ali ja ću da se ne slažem a evo i zašto: Jeste li ikada vidjeli nekoga govori o Samsung Uliti? To je 4,5-inčni zaslon, a kada podigao protiv nečije lice, izgleda vrsta ogroman. Šanse su, smartphone prikazuje neće dobiti previše veći od toga. Barem, nadamo se da ne.

Bilo kako bilo, ti bi trebao uzdrmati stvari malo u t

Sprint na dvostruko Nadogradnja naknadu za 36 dolara početkom 9. rujna?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/sprint-to-double-upgrade-fee-to-36-starting-september-9th/:
Vrijeme je bilo pronaći svoje omiljene medvjedića ili prstohvat nekoliko stotina novčana jedinica. U današnjem drugi nastup nesretnih vijesti koje dolaze iz Overland Park, SprintFeed je izvještavanje da trebamo sami braće za još jedan izlet u jednokratni troškovi 9. rujna. Ovaj put, to je oh-tako-drage nadogradnju Naknada da je žrtva inflacije, uzimajući poboljšao do 36 dolara za bilo koji postojeći kupac koji želi novi telefon, a ako ste u nadi da obnoviti ugovore na više linija, Sprint je ljubazno spremni kapa naknade na maksimalno 150 $. Tu je nagađanja da ta kvrga svibanj imati nešto za napraviti sa najnovijim glasine dolaze iz Cupertino, ali također može jednostavno biti rutinski promjenu politike. Bez obzira na motiv, to znači da bilo tko drži se za sljedeća najbolja stvar bi trebao početi u potrazi pod svaku kauč jastuk sjede na, u nadi da će scrounging do nekoliko dodatnih dolara ili eura.

Sprint na dvostruko Nadogradnja naknadu za 36 dolara početkom 9. rujna? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. rujna 2011 08:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor SprintFeed | Pošalji | Komentari

Sony Prodaja 3D Head-zaslon za postavljanje

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SiyHjy47WM8/Sony-To-Sell-3D-Head-Mounted-Display:
ljuti tapir piše "Sony kaže da će početi prodavati prikaz za postavljanje na glavu koja pruža 3D kazalište za glazbene spotove, filmove i igre, ciljanje ljude koji vole zabavu osamljeni, nego sjedi ispred TV s obitelji ili prijateljima. Sony Corp izjavio je u u srijedu kako 60.000 ¥ ($ A730) "HMZ osobni 3D preglednik" je postavljena da ide na prodaju 11. studenog u Japanu, a planiran je za SAD i Europu, možda u vrijeme Božića, iako datumi još nisu postavili. HMZ koristi Sony vlastite OLED zaslonu "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Prvi cjeloviti Lizard genoma poredan

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S4pnmdDi7uM/First-Complete-Lizard-Genome-Sequenced:
iamrmani piše s članak u International Business Times o nedavnim gen sekvencioniranje gušter. Iz članka: "Znanstvenici su uspjeli slijed gena zelene anole gušter, koji je prvi ne-ptica vrsta gmazova imati svoje genom sekvencionirali i okupljenim nalazima, koji istraživači su dobiveni nakon montaže i analize više od 20. sisavaca genoma, može ići dug put u razumijevanju evolucije životinja i ljudi. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Samsung Galaxy Napomena Hands-on (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-galaxy-note-hands-on-video/:

Kako uzbuđen je Samsung o novim Galaxy Napomena? Tvrtka je uvjerena da je uređaj najavljuje potpuno novi prostor za industriju, nešto između smartphone i tablet. A što je prostor nazvan? Napomena, naravno. Na 5,3 inča, što ne osjeća puno više kao mobitel od tablet - iako doista velika. To je još uvijek prilično prenosiv, sigurno više nego je također nedavno najavio Galaxy tab 7,7 , ali je dodao zaslon nekretnina ne može biti vrijedan dodatni džep prostor za one koji ne koriste svoje prijenosne uređaje za gledanje filmova.

Zanimljivo je da glavni zahtjev ovdje zapravo izgleda kao da se poslovnim korisnicima. Iako Android 2,3 nije osobito poznat po tome što veliki poslovni OS, sposobnost da piskarati bilješke s olovkom, "S Pen", harkens natrag na stari PDA i vjerojatno će privući korisnike bolesni tipkanje sa svojim prstima. To je rekao, imali smo neke poteškoće svladavanje olovkom u kratkom vremenu koje smo proveli s njim. Unatoč Samsung-ov npr. na stvar točnost, olovka je prilično sklizak na zaslonu uređaja sjajan, i imali smo dosta poteškoća se precizno za jednostavne crteže - kao što možete vidjeti u piskarati gore.

Sve u svemu, teško je predvidjeti Napomena cjelini novi prostor, i to ostaje da se vidi je li S Pero doista mogu dati u dobi od stylus novi život. Provjerite na našim rukama-na video nakon pauze i uvjerite se sami.

Nastaviti čitanje Samsung Galaxy Napomena Hands-on (video)

Samsung Galaxy Napomena Hands-on (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. rujna 2011 07:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Sony otkriva cijene i veličine Je li Google TV?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili su nezadovoljni sa svojim plaće i želi uništiti iznenađenje da je tvrtka izradila je za utorak 12. listopada, ili stvarno potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (koja još nije poznato je li to pravi) o mogućem veličinama koje će Google TV, ali i imena pojavili su se koji će biti pozvani modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40GT1 40 inča NSX-46GT1, (da, pogodili ste) od 46 inča. Ipak, oni su također opasnost da bi njihove cijene između ukupno 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Čudna stvar: ako je to istina, najjeftiniji model Google TV će biti još skuplji (300 dolara) da 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Samsung Wave 3 Hands-on (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-wave-3-hands-on-video/:
Dosta Samsung jutros? Pa, kako o malo više Samsung, onda. Također, na tvrtke rublja popis novih uređaja je val, koji je najavio je ranije ovog tjedna . Val 3 je najviši kraju tri nova uređaja koji nosi ime, pakiranje energičan 1.4GHz procesor, koji izgleda kao da obrađuju zadatke s lakoćom. Kao i većina ostalih proizvoda uvedene ovdje na sajmu IFA, ekran je središnji uređaj, sjajna 4-inčni WVGA jedinica. Također kao i ostatak Samsung-ov slušalica, hardver je stvarno strašan na Wave, sjajan zaslon complimenting od brušenog aluminija natrag.

Slušalica radi Bada 2,0, što znači da nismo vjerojatno da će biti vidjeti što u SAD-u bilo koje vrijeme u bliskoj budućnosti - u velikoj mjeri Samsung je odustao od SAD-a potporu za mobilni operativni sustav, iako je obećao da proširi svoje odabir prijava od drugih aplikacija razvijen od strane. Također novo softver prednji je ChatON, mobilni poruka koje smo, nažalost, nije u mogućnosti dati spin ovdje u Berlinu.

Kliknite na prošlost pauzu za ruku-na video.

Nastaviti čitanje Samsung Wave 3 Hands-on (video)

Samsung Wave 3 Hands-on (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. rujna 2011 07:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

ViewSonic V3D241wm monitor računala s 3D

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni, a predstavila je novi monitor koji ima tehnologiju trenutno u modi u 3D.

V3D241wm ViewSonic ima 24-inčni LED zaslon s latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta i 20.000.000:1 refresh rate od 120Hz, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polarizirane naočale uključeni u ovaj monitor.

Trenutno ne znamo što će cijena u eurima, ali Velika Britanija je prodaje za oko £ 330, koji je u trenutnom tečaju će biti oko 376 €, iako ne možemo učiniti to je cijena kada se biti na prodaju u Španjolskoj.

Više informacija | ViewSonic

Švicarski istraživači pokušati učiniti ga kiša sa Laseri

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GrO1YTnXdNk/Swiss-Researchers-Try-to-Make-it-Rain-With-Lasers:
formaggio piše: "Prošle je godine tim istraživača na Švicarske Sveučilištu u Ženevi je došao gore sa zanimljiv način, čineći ga kiše-pucanje laserima visoko u nebo. U to vrijeme se činilo kao znanstvena fantastika, ali sada su jedan korak bliže nakon što je tim uspješno završili testove oko jezera Geneva iz članka: ". rekorda od 133 sati otkaza otkrio da intenzivne impulse laserske svjetlosti stvara dušična kiselina čestice u zraku koje se ponašala kao atmosferski ljepilo, obvezujući molekule vode zajedno u kapljice i sprečavanje . njihovo ponovno isparavanja u roku od sekunde, te je prerasla u stabilnu kapi nekoliko tisućinki milimetra u promjeru:. premala da padne kao kiša, ali dovoljno velik kako bi se potaknuo znanstvenike da pritiskom na s radom '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Samsung NX200 kameru: 20,3 megapiksela, izmjenjivi objektivi, Full HD videa

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsungs-nx200-camera-20-3-megapixels-interchangeable-lenses/:
Samsung nastavlja svoju fotoaparatu najavama danas NX200, 20,3 megapiksela izmjenjivi sustav objektiva koristi tvrtke vlasništvo APS-C CMOS senzor. Također značajke high-speed kontinuirani mod koji puca do 7 fps i Full HD video zapisa, 1920x1080 na 30p. Ako ti naočale nisu dovoljne, obavijesti ISO raspon 100 - 12800, pokriva sedam zaustavlja. Dostupnost nije objavio, no cijene bi trebao pokrenuti oko $ 900 sa 18mm-55mm objektiv za zumiranje i na bljeskalica fotoaparata - niz drugih leća će roll out u narednim mjesecima. Dajte oči blagdan s galerije u nastavku, a check out punu PR nakon prekida.

Galerija: Samsung NX200

Nastaviti čitanje Samsung NX200 kameru: 20,3 megapiksela, izmjenjivi objektivi, Full HD videa

Samsung NX200 kameru: 20,3 megapiksela, izmjenjivi objektivi, Full HD videa prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. rujna 2011 05:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Samsung MV800 MultiView kamere Hands-on (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-mv800-multiview-camera-hands-on-video/:

Tu je ništa sve što uzbudljivo o većini point-and-shoot kamera. Vi trenutku, oni pucati, kraj priče. No, Samsung je trese stvari kao u posljednje vrijeme. Prvo, TL220 i TL225 dodao drugi, 1,5-inčni LCD zaslon na prednjoj strani kamere, čine tvrtke 2009 postavu DualView kamere. Nikada nisam vidio tko je zapravo pomoću njih na ulici, ali Samsung ponavljanja inzistirati na tome da oni 'bio apsolutni hit. Pa onda u redu. Ove godine, Zavod je donio tvrtke daljinsko snimanje omogućen SH100 , koji vam omogućuje da koristite Samsung-ovih Android smartphone okvira, zumiranje i snimanje slika preko WiFi. A antipatičan kašnjenja ne bi se ova značajka hit, ali ipak, to je prilično maštovite stvari.

Sada ovaj tjedan na IFA , tvrtka je upravo predstavio još jedan posve originalno (i praktične) kamere dizajn sa svojim MV800. Kamere kvaliteta slike nije puno govoriti (iako smo samo imali priliku koristiti pred-proizvodni modeli), ali je MultiView Flip-up LCD je prilično darn fantastičan - u konceptu, barem. 16,1 megapiksela cam cijeli 3-inčni touchscreen Kapacitivni okreće od ravnini sa stražnjim do 180-stupnjeva kut (i ništa između), tako da je moguće ne samo pucati savršeno uokvirena autoportreta, ali i da imaju izravan pogled na zaslonu pri snimanju i ispod i iznad razine očiju. Mi volimo vidjeti proizvođači i dalje guranje omotnicu, kada je u pitanju inovacije, ali kako je 279 dolara MV800 obavljati ukupni? Skoči prošlosti pauzu za naše dojmove.

Galerija: Samsung MV800

Nastaviti čitanje Samsung MV800 MultiView kamere Hands-on (video)

Samsung MV800 MultiView kamere Hands-on (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. rujna 2011 05:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji

Samsung Smart TV će značajka ažuriranja YouTube 3D videa

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsungs-smart-tv-update-will-feature-youtube-3d-videos/:
Danas na sajmu IFA 2011, jednom od Samsung mnogih najava je ažuriranje tits Smart TV, koji će se YouTube Knjižnica 3D videa prednje i centar za korisnike u potok. Do sada jedno od glavnih pitanja za vlasnike 3DTV je nedostatak sadržaja, ali budući da je pokrenula podršku za 3D video prije dvije godine , YouTube je nakupila dosta knjižnica i profesionalno razvija i korisničko generirani videa za gledanje. HDTV iz LG dodao pristup web-mjestu 3D sadržaja ranije ove godine, a ažuriranje se očekuje da će se pojaviti preko Samsung crta preko drugoj polovici 2011. Razgovarali smo s jednim od inženjera odgovornih za početnu rollout YouTube 3D podršku, Pete Bradshaw, a on je spomenuo projekta geneza kao jedan od Google poznatih "20 posto" projekata koji je radio na na strani, ali sada je nacrtana potporu od multiperson tima za podršku, i brzo širi broj gledatelja i kreatora sadržaja upload videa na uslugu. Namjera je da gledanje 3D jednako lako kao i promatranje bilo što drugo, nakon što korisnik film u 3D sa svojim telefonom ili kamerom, oni mogu prenijeti na YouTube i gledati na TV (ili mobilnog uređaja) bez brige o oblikovanju i tehnologije uključene. Mi smo uvijek nekoliko koraka udaljen od magic bullet koji uklanja trenutni prepreke za šire prihvaćanje 3D na tržištu, ali ako ste jedan od (ne tako rano u ovom trenutku) kupci s hardverom to podnijeti, te vjerojatno ćete cijeniti sve što ima više sadržaja lako dostupni. Provjerite nakon pauze za press release i nekoliko uzorak videa na check out.

Nastaviti čitanje Samsung Smart TV će značajka ažuriranja YouTube 3D videa

Samsung Smart TV će značajka ažuriranja YouTube 3D video prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. rujna 2011 05:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

RedSn0w 0.9.8b7 dobiva udžbenik za Jailbreaking iOS 5 beta 6, IOS 4.3.5 i 4.2.10

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/redsn0w-0-9-8b7-gets-tutorial-for-jailbreaking-ios-5-beta-6-ios/:
Baš kao Sn0wbreeze projekt, RedSn0w nedavno dodali podršku za zavezani jailbreak IOS 5 beta 6. Dok je podrška za ipad 2 još uvijek nije u mix, najnovija verzija - 0.9.8b7 - dodaje dodatnu podršku za Appleov najnoviji beta na izvornom ipad, a ljudi na bankrotstvo iPhone su dali uvod za one koji se kreću u ritmu nekog drugog bubnja. Dok RedSn0w podržava povodac bez rješenja za iOS 4.3.3, ako želite sudjelovati u Cupertinu u freshest voće , vi ćete biti potreban za povezivanje telefona ili tablet na vašem računalu kad god uključivanje uređaja. Također, dok download linkove za iOS 4.3.5 i 4.2.10 u tutorial, ako niste programer, to će biti na vama da isprosjačiti do najnovije beta. Najbolji od sreće s prepad.

RedSn0w 0.9.8b7 dobiva udžbenik za Jailbreaking iOS 5 beta 6, IOS 4.3.5 i 4.2.10 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. rujna 2011 02:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Smash iPhone | Pošalji | Komentari