subota, 26. ožujka 2011.

Kinect je AI proboj objasnio

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ASg3zMCTC88/Kinects-AI-Breakthrough-Explained:
mikejuk piše "Microsoft Research upravo je objavio znanstveni rad (PDF), a video prikazuje kako Kinect tijelo za praćenje algoritam radi - to je gotovo kao impresivna kao i neke od koristi Kinect je stavljen na ovaj članak prikazuje kako Kinect to radi.. Citiram: "... Što je sljedeće momčadi bio je vlak tipa klasifikatora nazvao odluku šuma, odnosno zbirka stabla odlučivanja stablo Svaki je trenirao na skup značajki na dubini slike koje su pre-označeni, s cilj. dijelove tijela. To je, stabla odlučivanja su promjene sve dok nisu dali ispravne klasifikacije za određeni dio tijela preko testa set slika. Trening samo tri stabla koristeći 1 milijuna testnih slika je o danu koristeći 1000-core klastera. " "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Harry Winston's Opus Jedanaest gledati: mehaničko remek / banke prekidač (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/26/harry-winstons-opus-eleven-watch-mechanical-masterpiece-bank/:
Prošlo je neko vrijeme otkad smo dali Harry Winston's Opus gledati bilo igrati, ali neki Timepieces su samo previše raskošan proći gore . U ovom slučaju radi: Opus Jedanaest, dizajniran od strane vremenske okus-maker Denis Giguet na MCT. Estetski gledano, to je vjerojatno previše dodir steampunk za neke, ali način na koji govori vrijeme je ravno gore fascinantan. Giguet ističe pokret Zatraži 566 dijelova, dobar dio koje su izložene u glavnom lice - središnji dio prikazuje sat, dok je gornji desni disk pokazuje off minuta. Sada, to bi moglo izgledati kao relativno minimalan gledati Harry Winston, ali slučaj je od 18k bijelog zlata i safir kristal, Opusa Jedanaest i definitivno je dobio Winston-dostojan cijena krpa, zvonjenje u na oko 250.000 dolara. Dakle, ako ste je dobio četvrtinu mlina samo polaganje okolo, to je definitivno kandidat za tu hrpu novca. Želite li vidjeti sve one sitne komadiće u akciji? Pogledajte video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Harry Winston's Opus Jedanaest gledati: mehaničko remek / banke prekidač (video)

Harry Winston's Opus Jedanaest gledati: mehaničko remek / banke prekidač (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 ožujak 2011 17:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrunchGear | izvor Watch pregled blog | Pošalji ovaj | Komentari

ISO C + + odbor odobrio C + 0 x Konačni prijedlog

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fKltKEbOvf4/ISO-C-Committee-Approves-C0x-Final-Draft:
Randyll piše "Na 25., u Madridu, Španjolska, ISO C + + odbor odobrio Konačni nacrt međunarodnog standarda (FDI) za C + + programskom jeziku. To znači da predložene izmjene na novi standard do sada poznata kao C + 0 x se sada konačna. finalizacija standarda po sebi, tj. ažuriranje radni nacrt i prenošenje konačni nacrt na ITTF-a, trebao biti završen tijekom ljeta, nakon što je standard će biti objavljen, biti poznat kao C + + 2011. S prethodni ISO C + + standard datira iz 2003 i C + 0 x što je za više od osam godina u razvoju, provedbi standarda je već u tijeku u GCC i Visual C + + kompilatora. Bjarne Stroustrup, tvorca C + +, održava zgodan FAQ na novi standard. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Kodak i Apple pobijediti rano pobjede na International Trade komisija, velike svote novca držati u ravnoteži

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/26/kodak-and-apple-win-early-victories-at-international-trade-commi/:
Izgleda poput SAD-a International Trade komisija je imala naporan tjedan u tech, kao što Bloomberg izvješća organizacija je vladao na dvije dugogodišnjeg patenta rata uključuju Apple, Nokia, RIM i Kodak. Iako niti je iz šume prilično još dvije tvrtke imaju razloga biti zadovoljni: Apple i Kodak. ITC Sudac E. James Gildea zaključio da je pet Nokia patenti ne primjenjuju se na Apple proizvode, što zabranu uvoza iDevice vjerojatno u Sjedinjenim Američkim Državama, a Komisija je također dogovoreno da preispita Kodak predmetu protiv Apple i RIM-a (u vezi kamere image preview ) s punih šest prisutnih članova. Budući da nitko ne voli da svoje proizvode zaplijenili na carini, čak i kao preliminarne presude mogu dovesti do velikih novčanih iznosa se ​​isplaćuje, i Kodak misli da je pronašao nešto vrlo veliko ovdje - Bloomberg izvještava da Kodak primila ukupno 964 milijuna dolara u licenciranju naknade iz Samsung i LG i tvrtka misli da može sisati 1 milijarda dolara iz svoje najnovije par optuženika. Mi ćemo pustiti te znati kako to ide dolje.

Kodak i Apple pobijediti rano pobjede na International Trade komisija, velike svote novca držati u ravnoteži prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 ožujak 2011 16:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor Bloomberg (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Earth Hour 2011 počinje u 20:30 vašem lokalnom vremenu, želi da se isključiti za malo

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/26/earth-hour-2011-starts-at-8-30pm-your-local-time-wants-you-to-s/:
U ono što je postao godišnje tradicija sada, WWF- Earth Hour je trenutno brišući širom svijeta, uzimajući narod da biste isključili nebitne svjetla i aparati za šezdeset minuta dobrotom Ma Zemlja i njezin konačni izvora energije. Sve što trebate učiniti za sudjelovanje je isključiti stari World of Warcraft questing stanice, isključujte TV prijemnik, a možda i prošetati vani tako da svjetla ne moraju biti na, s početkom u 20:30 večeras. Pola svijeta već je učinio svoje malo i sada dolazi oko na one u Velikoj Britaniji, Portugalu i zapadne afričke zemlje da učine isto. Hoćete li biti dio toga?

Nastaviti čitanje Earth Hour 2011 počinje u 20:30 vašem lokalnom vremenu, želi da se isključiti za malo

Earth Hour 2011 počinje u 20:30 vašem lokalnom vremenu, želi da se isključiti za malo prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 ožujak 2011 16:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Earth Hour | Pošalji ovaj | Komentari

Ako Pretraživanje je Google's Castle, Android je Moat

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-eTpvEATPTA/If-Search-Is-Googles-Castle-Android-Is-the-Moat:
Hugh Pickens piše "Warren Buffet je jednom rekao da je najbolji tvrtke su ekonomski dvoraca zaštićene unbreachable opkopi. Sada, Erick Schonfeld piše da ako je pretraživanje Googleu gospodarski dvorac, Android je jarkom, Chrome je jarkom, i Google Apps je jarkom za dovod vode - svi besplatni proizvodi, subvencionirano od strane pretraživanje dobiti, namijenjena za zaštitu gospodarskih dvorac koji je traženje 'Android, kao i krom i krom OS za taj tvar, su ne "proizvodi" u klasičnim poslovnim smislu Oni ​​nemaju plan.. postati vlastitim "ekonomske dvoraca", kaže Benchmark Capital VC Bill Gurley. 'Oni ne pokušavaju napraviti profit na Android ili Chrome. Oni žele da se bilo koji sloj koji živi između sebe i potrošača, a čine ga besplatno (ili čak prije manje od slobodan). " Pa ne mjeri uspjeh Google-ov novi poduzeća po tome koliko prihoda ili dobit oni stvaraju izravno, ali ga mjeriti po tome koliko su ojačao Google poslovnih core pretraživanje ". Google je ... užasna zemlja za oko 250 milja izvan dvorac kako bi se osiguralo nitko ga ne može pristupiti. I najbolje mogu reći, oni su radili osuditi dobar posao od njega. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Irig Mic pregled

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/26/irig-mic-review/:
Tu nema nestašica od načina kako dobiti zvuk u svoj ​​IOS uređaju, ali jedna stvar je nestalo iz polja do ove točke: ručni pribor koji će vam pomoći usavršili svoje Eddie Van Halen (ili Anderson Cooper) dojam dok si FaceTiming s Gramps. Irig vokalni mikrofon popunjava tu prazninu, a uključeni Vocalive app obavi svoj dio posla koji će vam pomoći rap preko svoje omiljene tuku, dodajte bolesne i uvrnute FX na svoj Vox, i podijeliti svoje gužve sa svojim prijateljima za razmjenu datoteka. Ali je Irig Napster razini ulaska u iMic polje? To je više od eDonkey, ili samo vrsta KaZaA? Čitajte na za naše dojmove o SM58-osjećaj cardioid.

Galerija: Irig Mic pregled

Nastaviti čitanje Irig Mic pregled

Irig Mic pregled prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 ožujak 2011 15:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor IK Multimedia Irig | Pošalji ovaj | Komentari

Google Robotski Recept Traži favorizira SEO Više Good Food

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/galoxD3SaM8/:
Array

Pet stvari koje treba popraviti odmah Facebook

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/DOmACTJt9EE/:
Array

Hsn detalje gluho Boja ažuriranje za 'sredinom travnja': Android 2.2, Flash, aplikacije i push e-pošte

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/26/hsn-details-nook-color-update-for-mid-april-android-2-2-flas/:
Proveo neko kvalitetno vrijeme gledajući Home Shopping Network jutros čuti samo kako gluho Boja će biti poboljšan ? To je ono što smo mislili ... ali mi malo metak i napjev u sebi kako bi dobili podatke za vas. Jednostavno rečeno, hsn kaže Barnes i Noble će početi rolling out-the-air programskog paketa više u "sredinom travnja" koji će se ažurirati gluho Boja za Android 2.2, donoseći Adobe Flash Player , Angry Ptice i push e-mail neke vrste . Također će navodno uključuju "puno gluho aplikacije", iako kanala pitchmen imao samo jedan show na TV - jare-friendly Sketchpad, s raznih crteža pribor i papir u boji. Hsn domaćini također tvrde da kupci koji kupuju gluho Boja na show su "zasigurno biti vrlo prvi ljudi promjena", iako nismo sigurni da ćemo ih uzeti u njihovu riječ, s obzirom na neke druge nevjerojatan pretjerivanja možemo samo čuo na zraku.

Galerija: gluho Boja na hsn

Hsn detalje gluho Boja ažuriranje za 'sredinom travnja': Android 2.2, Flash, aplikacije i push e-mail prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26. ožujak 2011 13:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Njemački političar pokazuje Opseg Mobitel Mjesto za praćenje

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QcOQHDKbfrg/German-Politician-Demonstrates-Extent-of-Cellphone-Location-Tracking:
frnic piše "Deutsche Telekom je svojim korisnicima praćenje lokacije i spremanje informacija:.'.... kao njemačka Green stranke političar, Malte špic, nedavno saznala, mi smo već kontinuirano prati da li mi volonter biti ili ne Mobitel tvrtke ne obično otkriti koliko informacija da prikuplja, pa gospodin Spitz je otišao na sud da saznate točno što je njegov mobitel tvrtka, Deutsche Telekom, znali gdje se on nalazi Rezultati su zapanjujući U šest mjeseci -.. od 31 kolovoz, 2009, do 28 veljače 2010, Deutsche Telekom je snimio i spasio koordinate geografske dužine i širine više od 35.000 puta. To ga pratiti iz vlaka na putu prema Erlangen na početku do te sinoć, kad je bio u kući . Berlin Gospodin Spitz je pružio rijedak uvid - bez presedana jedan, privatnost stručnjaci kažu - što se prikuplja kao što smo hodati okolo s našim telefonima ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Prijatelji Ne dozvolite prijatelje ući financija

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Cz4Y1nAeH4I/:
Array

Atomos Ninja i samuraj HD video rekorder / monitori donose kompresiju jutsu pro filmskom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/26/atomos-ninja-and-samurai-hd-video-recorder-monitors-bring-comp/:
Mi smo svi sliniti nad-res video snimljen hi kamerama poput RED EPIC , ali za indie-film vrste, prerade masivnog datoteke proizvedene uzima puno vremena (a time i novac), a ne svatko ima ARRI Alexa raditi native snimanje kompresije. Unesite Atomos Ninja i samuraj HD snimač / monitor / reprodukcije uređaji koji vam oduzeti 10-bitni video i to komprimirati u Apple QuickTime formatu 1080p ProRes kako bi vaš post-produkciju život malo lakše. Ninja izvlači video preko HDMI i depozita je na vašem izboru 2,5-inčni tvrdi disk ili SSD za pohranu, ne reprodukcije putem 4,3-inčni 480 x 270 touchscreen, a ima kontinuirani moć zahvaljujući dvostrukom hot-baterije mogućnošću izmjene u radu (može se dobiti u 2600, 5200 , i 7800 mAh sorte). U međuvremenu, Samurai odgovara Ninje naočale, ali zamijenjuje se HDMI priključak za HD-SDI luka i dodaje SDI loop za spajanje eksterni monitor, veći 5-inčni 800 x 400 zaslon, i 3D podrška (ako se dvije Samurais genlocked zajedno). Obje jedinice imaju FireWire 800 i USB 2.0 i 3,0 veze za istovar vaše vids. Oni s Spielbergian težnje mogu poni do 995 dolara za Ninja upravo sada, ili platiti 1.495 dolara za Samurai nakon njegova objavljivanja ovog ljeta.

Atomos Ninja i samuraj HD video rekorder / monitori donose kompresiju jutsu pro filmskom prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 ožujak 2011 11:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor Atomos | Pošalji ovaj | Komentari

'Kanadski DMCA "Copyright Bill Dead Again

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/imQDBzvDmOo/Canadian-DMCA-Copyright-Bill-Dead-Again:
Anonimni čitatelj piše: "Sviđa mi se neka vrsta B-film horor serije, najnoviji pokušaj da se revidira Kanade o autorskom pravu i uvesti DMCA-kao što su odredbe, Bill C-32, opet je umro na red tablice kao Kanade manjinska vlada pala je nakon što je ne-glasovanje o povjerenju. To ga čini treći autorskog revizija zakona od 2005 da je umro. Iako ova verzija se smatra bolji od prethodnih, jer još uvijek sadržavao neugodan anti-izbjegavanje odredbi. Mi možemo biti sigurni da je neka vrsta DMCA stilu copyright zakon će uskrsnuti, ali će imati čekati za sljedeće vlade nastavak. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


ipad, ipad 2 dobiti neslužbenim CF kartice kompatibilnost (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/26/ipad-ipad-2-get-unofficial-cf-card-compatibility/:
S obzirom na impresivan knockoffs i službeni fotoaparat setove smo vidjeli, mi bismo reći ipad definitivno dobio stvari kako bi se većina shutterbugs, ali do sada, učitavanje sadržaja s CF kartica nije baš lako. Pa, naši prijatelji na MIK gadget nedavno pokazali off ipad / ipad 2-kompatibilan čitač kartica da zakrpe na jeftini. Jednostavno se zove čitač CF kartica za ipad i ipad 2, stvar klizi u desno škriljevca luke dock konektor i, kao što možete vidjeti iz videa ispod, prenosi HD video i high-res slike u trenu - to je također sport USB povezivanja. Kao i njegov prethodnik, čitatelj je na raspolaganju od MIC za 29,90 $, ali ćete morati pričekati barem mjesec dana da biste dobili vaše ruke na jedan. Oh, i riječ upozorenja, možda želite da biste bili sigurni ipad podupire vašeg fotoaparata video format prije granatiranja iz tijesta, jer MIC pronađena ploča nije mogao reprodukciju video iz Canon EOS 5D Mark II .

Nastaviti čitanje ipad, ipad 2 dobiti neslužbenim CF kartice kompatibilnost (video)

ipad, ipad 2 dobiti neslužbenim CF kartice kompatibilnost (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 ožujak 2011 00:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor MIC Gadget (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari