utorak, 9. kolovoza 2011.

Toshiba javnost Čaše-free 3D laptop previše radosni

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8W8p34V9bT8/:
Qosmio_F755_3D

Qosmio F755 3D laptop je sada dostupan za one koji žele živjeti u 2D svijetu, ali - i samo povremeno - može također žele vidjeti stvari u 3D. Prijenosno računalo koristi "15,6-inčni full HD TruBrite ® zaslon s Active objektiva" za prikaz 2D i 3D slike (uzorak prikazan ovdje ne mogu predstavljati stvarni prikaz, rezultati mogu varirati, posavjetujte se s liječnikom prije igranja 3D igara, 3D igranje može izazvati glavobolje, mučnine, osjećaj da je 3D BS, sapi, slučajno uzimanje svoj vjenčani prsten, ples, Gary Oldman bolest, degenerativni rep rast).

Laptop radi i7 Intel Core procesor i NVIDIA GeForce 540 i omogućuje HD videa i Blu-Ray reprodukcije.

Laptop će započeti u 1700 $ ako je dostupan od sredine kolovoza. Kliknite putem za punu press release.

Proizvod stranice

Toshiba jaraka naočale s Objava Svjetski dan 'Najprije naočale 3D laptop

Qosmio F755 3D uvodi u New način doživljavanja 3D Zabava, prvo prijenosno računalo Istovremeno za prikaz 2D i 3D naočale Besplatno sadržaja na jednom ekranu

Irvine, Kalifornija - (BUSINESS WIRE)-Toshiba je Digitalni proizvodi Division (DPD), podjela Toshiba America Information Systems, Inc, objavila SAD cijene i raspoloživost za Qosmio ® F755 3D prijenosno računalo na svijetu, prvo prijenosno računalo u stanju prikazati naočale bez 3D i 2D sadržaj u isto vrijeme na jednom screen1. Od sredine kolovoza, 3D zabava entuzijasti će imati priliku da "jarku naočale" i uživati ​​u najnovijim u 3D sadržaj, dok uživate sve pogodnosti od premija, visokih performansi prijenosnog računala.

"Qosmio F755 3D laptop nije samo proboj u mobilnoj zabavi, ali veliki primjer Toshiba stalna predanost pretvara tehnološke inovacije u pravi, upotrebljiv proizvodi"
"Qosmio F755 3D laptop nije samo proboj u mobilnoj zabavi, ali veliki primjer Toshiba stalna predanost pretvara tehnološke inovacije u prave, korisne proizvode," rekao je Carl Pinto, potpredsjednik za razvoj proizvoda, Toshiba America informacijski sustavi, Inc ., digitalne proizvode divizije. "Mi smo uzbuđeni da ovaj rezanje-rub tehnologija za potrošače, jer je stvarno ništa kao što je to. Jedinstvene sposobnosti laptopa 3D prikaz bi uživanje u 3D sadržaja i zgodan i besplatne. To je kao da se ništa ste ikada vidjeli prije. "

Proboj u 3D tehnologija potrošača

Da bi se postigla 3D stajališta bez pomoći specijalnih naočala, novi Qosmio F755 3D prijenosno računalo koristi najnovije u auto-stereoskopski prikaz tehnologija. Opremljen briljantan 15,6-inčni full HD zaslon s TruBrite ® Active Lens tehnologiju, dvostruko paralakse prikaz slike je u mogućnosti da projekt dva seta slika u isto vrijeme ih cijepanje između lijeve i desne očima za stvaranje 3D efekt. Toshiba intuitivno face tracking tehnologiju zatim minuta šutnje u laptop je izgrađen-in web kamere dodatno savršen projekciju slike reagirajući na kretanje i položaj gledatelja, pružajući širok pregled zoni iz koje za pregled 3D sadržaja. Krajnji rezultat za potrošače je mogućnost za pregled i uživati ​​u realnom 3D - bez naočala potrebno.

2D ili 3D? Izbor je na vama

Qosmio F755 3D laptop se nudi dva zaslona u jednom, čime se korisnicima slobodu da biste vidjeli sadržaj u bilo 2D ili 3D - ili oboje u isto vrijeme. Kao jedini laptop te vrste ponuditi istovremeno gledanje 2D i 3D sadržaja na jednom zaslonu, pruža korisnicima mogućnost gledanja sadržaja u 3D preko cijelog zaslona ili kondenzirati se manji prozor, pr

Nema komentara:

Objavi komentar