utorak, 9. kolovoza 2011.

Ben ispitati kritički raspala i kondenzira para Xbox 360 kontrolera za osobe s invaliditetom

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/09/ben-heck-splits-and-condenses-a-pair-of-xbox-360-controllers-for/:
Ben Heck
To je lukav Ben ispitati kritički je uvijek na nešto, kao mućenje gore Xbox 360 diska izmjenjivač za najlijeniji igrača. No, najnovije epizode njegova sjeckanje i modding pokazati, gospodin ispitati kritički je povratak na pomaganje onima kojima je potrebna i crafting dostupne kontroleri za osobe s invaliditetom. Tijekom 15-minutna hackathon, modder iznimni stvara dvije različite Xbox 360 daljinskih upravljača - Split model za one s ograničenom ruka pokret, i jednom rukom verzija za ljude s korištenjem samo jedan set znamenki. Ako ste je dobio smidgen lemljenje iskustva (i idealno pristup CNC), ovi projekti su vjerojatno i jednostavno dovoljno da se uhvatiti u koštac. Check out cijelu epizodu i puni PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje Ben Heck raspala i kondenzira para Xbox 360 kontrolera za osobe s invaliditetom

Ben ispitati kritički raspala i kondenzira para Xbox 360 kontrolera za invalide prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 9. kolovoz 2011 04:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar