utorak, 9. kolovoza 2011.

AT & T Posjeta prepreka u T-Mobile, Qualcomm Spectrum Akvizicije

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Dj1T-DjD2LU/:
cell_tower

FCC je upravo obavijestio dobar ol 'Big Blue da je njegova predložene akvizicije T-Mobilea i Qualcomm je 700MHz spektra će biti pregledani zajedno, a ne kao zasebne transakcije. To ne bi stvarno mogao biti velika stvar, osim činjenice da AT & T može biti rezak isključeno više nego što može žvakati. Pregledom dvije predložene akvizicije zajedno, FCC tjera AT & T kako bi opravdali takve masivne kupnje spektra.

U pismu i AT & T i Qualcomm, FCC piše: "Komisija je u tijeku pregled je potvrdio da predloženi transakcije podići niz pitanja, uključujući, ali ne ograničavajući se na, pitanja u vezi s AT & T agregiranje spektra cijeloj naciji, osobito u preklapanje područja. Kao rezultat toga, zaključili smo da je najbolji način kako bi se utvrdilo je li jedan ili oba od predloženih transakcija služiti javnom interesu je da razmislite o njima na usklađen način u ovom trenutku. "

Pa, AT & T ne može biti previše sretan da čuju da je, ali mi drago FCC planira nastaviti s oprezom. Stjecanje tih tvrtki 'spektra Koordinirani napor od strane AT & T. To ne znači da AT & T ima neki zli genije zemljište nam vijak uzimajući u cijelom svijetu jedan spektar stjecanje na vrijeme, ali više da ti kupi nehotice mogla poremetiti inovacije, podizati cijene, i jato od drugih kobne posljedice.

Onda opet, samo akvizicije mogla dovesti do moje AT & T iPhone dobivanje neke usluge za promjenu.



Tvrtka:
T-MOBILE
IPO:
DT

T-Mobile je mobilnog operatera sa sjedištem u Bonnu, Njemačka. To je podružnica tvrtke Deutsche Telekom. T-Mobile ima 101 milijuna pretplatnika što ga čini svijet šesti po veličini mobilni ...

Saznajte više

Nema komentara:

Objavi komentar