utorak, 9. kolovoza 2011.

ASUS Eee Pad transformatora stajati i adapteri površine na Amazonu Njemačkoj

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/09/asus-eee-pad-transformer-stand-and-adapters-surface-on-amazon-ge/:
Mi osjećamo kao ako idete kupiti Eee Pad transformator , vi svibanj kao i proljeće za 150 dolara docking stanica - znate, ono što čini tako značajan tablet. A mi ne treba da vas podsjetim da se događa da se čvrsto vrijednost propozicija: dock donosi ne samo potpunu tipkovnicu, nego dva USB porta, čitač SD kartica, a do sedam sati produženo trajanje baterije. Mora postojati neki ljudi sadržaja sa samo škriljevac, iako, jer je Asus rolling out trio pribor koji nude komada docking stanice funkcionalnost. Voditelj na preko Amazon Njemačku i da ćete naći pojedinac USB i SD adaptera za € 19 ($ 27) pop. I premda to nije na popisu s adapterima, NetbookNews također uočio € 29 eura ($ 41) stalak sa USB priključkom, SD utor, i slušalice. Prije nego ste dobili previše uzbuđen, ipak, Amazon je rekao adapteri će brod jednom do tri mjesec od sada, što vam ostavlja vrlo malo vremena za spremiti se za punu tipkovnicu pristati. Samo govoreći, ljudi.

ASUS Eee Pad transformatora stajati i adapteri površina na Amazonu Njemačkoj prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 9. kolovoz 2011 10:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink NetbookNews | izvor Amazon Njemačka | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar