utorak, 9. kolovoza 2011.

Microsoft Touch miš da se središte pozornice na UIST natječaj Studentski Inovacije

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/09/microsoft-touch-mouse-to-take-center-stage-at-uist-student-innov/:
To je kolovoz, a to može značiti samo tri stvari: odmor, natrag u školu shopping, a drugi inovacije UIST Studentski natječaj . Uzimajući središtu pozornosti ove godine Microsoft Touch miš - multitouch gesta se temelji periferne da smo prvi put vidio ranije ove godine. UIST natjecatelji će morati da se s nov i zanimljiv način za interakciju s mišem, sa osvajanjem inovator prima 1500 $, a $ 500 ide na drugoplasiranog (trofeja očito su uključeni, kao i). Sve prijave će biti demoed 17. listopada u Santa Barbari, a pobjednici će biti objavljeni na sljedeći dan. Hit izvor link za informacije o registraciji, ili stisnite prošlosti pauzu za video UIST stolice Kayur Patel, uz isječak na dodir mišem.

Nastaviti čitanje Microsoft Touch miš da se središte pozornice na UIST natječaj Studentski Inovacije

Microsoft Touch miš da se središte pozornice na UIST natječaja Studentskog Inovacije prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 9. kolovoz 2011 07:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor UIST 2011 , Microsoft | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar