utorak, 9. kolovoza 2011.

GROU.PS vam omogućuje da napravite vlastite privatne Facebook

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1hgJVbP5nKM/:
grou_ps-logo-2011

Socijalna platforma groupware GROU.PS je upravo predstavio nekoliko novih značajki, najviše se ističe od kojih je Facebook predložak pod nazivom "theBook" koji vam omogućuje da napravite vlastite privatne mreže s istim izgled i dojam kao i Facebook.

Prema GROU.PS osnivač Emre Sokullu, korištenje predloška je već povećan angažman stopa unutar skupina preko 50%.

Osim predloška bio je nadahnut jednim od tvrtke privatne skupine, Lagbook , koji koristi sličan predložak za stvaranje afričke temelji socijalna mreža položaj. Skupina porastao na 35.000 članova u samo šest mjeseci, rekao je Sokullu, nakon provedbe ovog dizajna.

Tu će biti "socijalno" dizajne na svom putu u budućnosti, nadopuniti Facebook predložak. Međutim, nadolazeće predlošci će biti više izvorni, priznaje Sokullu.

Žao mi je, ali je to legalno?

Naravno, naš prvi pitanje, gledajući ovaj novi "theBook" predložak o autorskom pravu pitanjima. Uostalom, nije li to Facebook dizajn?

Sokullu je rekao da ne mislim da će biti problema. Zuckerberg je prijatelj , on je šalio. U svim iskrenost, on smatra da Facebook dizajn je tako sveprisutan sada, to treba uzeti u obzir javne domene. Mi nismo tako sigurni Facebook će se složiti.

Ali, ako postoji problem, Sokulla je rekao da će ga povući.

Hmm, kopiranje Facebook ... zvuči kao način da biste dobili neki jednostavno pritisnite. Ups!

White Label Mobile App

GROU.PS i samo lansirao mobilnu aplikaciju generator za uporabu po više od 200.000 društvena mreža stvaralaca. Mobilne platforme je dostupna za one koji su na tvrtke $ 29.95/month Platinum plana.

App, koji je kao bijeli s oznakom Beluga ili GroupMe , omogućuje članovima ažuriranja nakon statusa, chat, dijeliti fotografije, provjerite u prostorima, vidjeti tko je u blizini i još mnogo toga. Članovi također mogu prijaviti koristeći svoje Facebook račun za jednostavan pristup.

Budućim izdanjima će dodati podršku za događaje i push obavijesti.

Za sada, bijelom etiketom opcija je dostupna na Android i BlackBerry samo. IPhone / iPad aplikacija je označen "GROU.PS" umjesto.

GROU.PS je doživjela nekoliko transformacija u posljednjih nekoliko mjeseci. Prošle jeseni, je stekla Flux Networks , koji traje socijalni projekt , okosnicu za mnoge marke "društvenim platformama , uključujući MTV, Comedy Central, The Daily Show, Atom i TeenNick. Također se premjestiti kao SaaS poslovnih planova i uveo premium cijene.

Tvrtka, potpomognuti Zlatni rog Ventures, sada ima više od 9 milijuna registriranih korisnika širom svijeta i više od 5 milijuna mjesečno uniques. Također samo završio neobjavljen krug financiranja.

Možete naučiti više o GROU.PS ovdje .



Nema komentara:

Objavi komentar