utorak, 9. kolovoza 2011.

Google članovi grupe Korištenje prepoznavanja lica identificirati Londonu prosvjednika

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Iykau62gSp0/:
riotsum_1965965b

Grupa novi Google pod nazivom " London Neredi prepoznavanje lica "pojavio na internetu, u svjetlu nereda koje su potresle Velikoj Britaniji kapitala tijekom vikenda. Grupa je cilj prepoznavanje lica koristi tehnologije za prepoznavanje pljačkaši koji se pojavljuju u online fotografijama.

Čini se da grupa pažljivo se s obzirom na svoje djelovanje, u teme pod naslovom " etička pitanja "i" čuvanje stvari Pravna ", na primjer. Također sam naveo da "je važno da koristimo samo pravni izvori za slike."

Međutim, postoji veliki "grozan" faktor za ovu obvezu, previše. Ideja da je grupa ljudi bi udružiti online za korištenje (zlouporaba?) Prepoznavanje lica tehnologija na ovaj način, posebice izvan profesionalnih kanala za provedbu zakona, čini se kao moderna se na osvetnik stilu pravde, gdje je baklje i ljutiti seljani su se okrenuli u API-ja i algoritama.

U jednom novije nit, počeo upravo jutros, komentator nudi svoju pomoć u izgradnji alat pomoću Face.API , što bi moglo pomoći u identificiranju osoba na fotografijama Objavljeno na Facebook, Flickr i Twitter. Tu je čak i razgovarati koristeći Facebook Graf API i Twitter API u suradnji s Face.com jednom kako bi se bolje identificirati kriminalce.

Iako je jasno, nemamo ništa protiv kriminalaca se pred lice pravde, još uvijek može biti nekih problema koji su uključeni u ovu vrstu online ponašanje. Kao što je tvrdio ovdje Hacker News , ova metoda može optužiti ljude koji nisu sudjelovali, ali su promatrači, ili jednostavno težak da biste dobili dom. Bilo njihove akcije su ovdje pravne, da li ili ne oni uključuju javne fotografija, pitanje je - želimo crowdsource pravdu na ovaj način?




Nema komentara:

Objavi komentar