utorak, 9. kolovoza 2011.

CapLinked partneri s Microsoft BizSpark pomoć startups podići gotovinu

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7Eo9U_mErDg/:
CapLinked | The Future of Private Investment

CapLinked, LinkedIn-susreće-Salesforce za privatne ulaganja, sletio značajan posao danas, pomažući Microsoft BizSpark startupima podizati gotovinu putem novog kapitala podizanje alat. Kao što smo zapisano u prošlosti , CapLinked pokrenula kako bi se omogućilo poduzetnicima povećati kapital i imovinu prodati ili kupiti, upravljanje i kontakt ulagača izgledima, centralizirati toka dokumenata na sigurnu platformu i povezivanje s novim ulagačima, savjetnika i tvrtke. Investitori mogu koristiti CapLinked za upravljanje bavi, izgraditi javne profile, utjecati LinkedIn kontakata i povezivanje s obećavajuće startupima.

Startups upisani u program Microsoft BizSpark će imati ekskluzivan pristup novim Rocket značajka posla, što im omogućuje da podnesu svoje 'posao soba' na desetke anđela skupina i ranoj fazi rizičnog kapitala širom zemlje.

Evo kako Deal Rocket djela. Tvrtke mogu stvoriti sigurnije, virusne nositi sobe na CapLinked da upravljaju svojim kapitala povisiti ili imovine prodaju. Bavi se onda može dijeliti s potencijalnim investitorima i savjetnika, koji onda mogu pozvati druge da pregled posao. I tvrtke mogu dostaviti ponudu za više od 100 anđela grupe i venture kapitalisti već skupljaju u Deal raketa za pregled.

Kao što možda znate, BizSpark je akcelerator Microsoft pokretanja programa koji pruža mlade tvrtke s resursima kao što su pristup Microsoftov softver razvojnih alata, besplatno ili odbitak softver ili oblak usluge, kao i pristup softverski div širokim partnerske mreže, a koliko marketinga vidljivost kao i oni ih mogu dati.

Za pozadina, CapLinked je osnovao bivši PayPal marketinga exec Eric Jackson i financira veliki broj poznatih članova PayPal mafije. Jackson kaže da više 55.000 osoba, a 6.000 tvrtki trenutno koriste stranice za upravljanje privatnim ulaganjem proces i dijele 5 milijarde dolara vrijedan ponude.

Za sada, posao Rocket je dostupno samo samo BizSpark startups, i uskoro će biti dostupne drugim korisnicima CapLinked u budućnosti. To je zapravo prilično značajan posao za CapLinked s obzirom da postoji preko 45.000 startups u CapLinked programu. I da Microsoft kao partner nije otrcana bilo.



Tvrtka:
CAPLINKED

Nema komentara:

Objavi komentar