utorak, 9. kolovoza 2011.

Cablevision u Optimalna cca 2,0 pogodaka, donosi kabelska TV streaming za iPhone, iPod Touch

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/09/cablevisions-optimum-app-hits-2-0-brings-cable-tv-streaming-to/:
Cablevision je veliki korak u budućnost još u travnju kada je otvorio svoju punu kanal lineup za gledanje na tablet s Optimalna kartica za ipad , a sada je dovođenje tog iskustva s drugim iOS uređaje. Novi app, jednostavno zove optimalno, teče uz izvorni i radi na iPhone ili iPod dotakne, donoseći iste kontroverzni mogućnost da potok TV program uživo ili reproducirati video na zahtjev - pod uvjetom da se gledatelji i dalje kod kuće. To remenom koji svoje usluge adresu preuzima većinu sjaja od gledanja na mobilnim uređajima, ali nećemo raspravljati previše o dodavanju dodatnih ekrana za bez dodatnih troškova. IPhone app pokreće na versino 2,0, dijeljenje značajke s novo obnovljeno ipad app, uključujući sposobnost da radi kao daljinski upravljač za kabel kutija i raspored DVR snimke na daljinu. Hit izvor link ispod da zgrabite ili app s iTunes ili provjeriti press release nakon pauze.

Nastaviti čitanje Cablevision u Optimalna cca 2,0 pogodaka, donosi kabelska TV streaming za iPhone, iPod Touch

Cablevision u Optimalna cca 2,0 pogodaka, donosi kabelska TV streaming za iPhone, iPod Touch prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 9. kolovoz 2011 10:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Optimalna kartica za iPhone / iPod Touch , Optimalna kartica za ipad | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar