utorak, 9. kolovoza 2011.

30-Year Old izdavaštvo softver za kavu Quark preuzeo private equity

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vzeu4KWtf48/:
quark

Privatnom vlasništvu Quark , koja razvija softver za objavljivanje profesionalni dizajneri i poduzeća najbolje poznat po svojim QuarkXPress (QXP) stolno izdavaštvo izgled urednik, je preuzeo Platinum Equity , private equity tvrtke koja je specijalizirana u spajanja i preuzimanja.

Financijski uvjeti posla nisu objavljeni. Brian zida, partner u Platinum Equity koji je vodio tim provodi kupnju, kaže PE tvrtka već kick-započeo proces usmjeren na Prelaženje Quark novim vlasništva.

Sa sjedištem u Denver, Colorado, Quark pruža skup softverskih aplikacija koje omogućuju stvaranje, upravljanje, objavljivanje, i isporuku sadržaja u različitim medijima, uključujući tisak, e-mail, web, društvenim medijima, kao i e-čitača, tablets i mobilnih uređaja.

Tvrtka je osnovana pod imenom "Quark inženjerstvo" u 1981. Quark prethodno je bio u vlasništvu obitelji Ebrahimi, koje je stekao od osnivača Tima Gill u 2000.

Platinum Equity je osnovan 1995 od strane milijardera (i Detroit Pistonsa vlasnik) Tom Gores, a od tada je završio više od 115 akvizicije. Tvrtka Los Angelesu ima tvrtke poput San Diego Union-Tribune, US ROBOTICS, Vanguard mreže, sustavi i platna MegaPath.



Tvrtka:
Quark
Web stranica:
http://www.quark.com
Pokretanje Datum:
1981

Quark je osnovan u Denveru, Colorado 1981. Ime je dobio po subatomska čestica predloženi kao blok za sve materije, cilj je bio stvoriti softver koji bi ...

Saznajte više

Nema komentara:

Objavi komentar