utorak, 9. kolovoza 2011.

DudaMobile čini vaše web stranice Mobile jednim klikom

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Dn322kYqycY/:
dudamobile

DudaMobile samo lansirao novu, self-služiti platformu koja vam omogućuje postojeće vlasnike web stranica izraditi mobilnu verziju svoje stranice samo upisivanjem URL web stranice. Usluga, usmjerena prema vlasnicima malih tvrtki i drugih stručnjaka, uključuje jednim klikom web stranica pretvorbe, auto sync između glavne stranice i mobitel, te mobilni-friendly značajke, kao što su klikni za poziv widget, karte i smjerova dodatak, SMS widget za SMS poslovne informacije, Google AdWords podršci (uskoro) i mobilne analitike.

DudaMobile danas

Trenutno, tvrtka ima više od 175.000 web stranice domaćin na platformi, 35% od kojih su male poslovne web stranice. I korisnici su stvaranje 25.000 novih mobilnih stranice svaki dan, mi smo rekli. Većina od tih stranica su stvorene prije self-service platformu za lansiranje, uz pomoć postojećih DudaMobile partnera, uključujući Webs.com, Logoworks HP, a jedan od glavnih američkih mobilnog operatera koji je tvrtka ne može javno ime. Tvrtka također ima samo udružio s Yahoo-a i Eniro, s tim integracijama rolling out now.

Kada DudaMobile platforma se koristi od strane partnera u nekim slučajevima, to je integrirana u one tvrtke 'vlastiti backend web stranice stvaranje platforme. To znači da svatko tko gradi site koristeći partnera alat odmah može stvoriti mobitel-friendly web stranice u isto vrijeme. U drugim slučajevima, to je bijela oznaka posla.

Freemium paket

Sada, taj isti skup značajki je dostupna svima kao freemium nudi. Što je rezultiralo mobitel radi na sve smartphone, uključujući i iPhone, Android, BlackBerry i Windows Phone. DudaMobile nudi desetke predložaka dizajna, ali ako vam se dogoditi da znate CSS i HTML, možete dodatno prilagoditi stranicu na svoj sviđanje. WordPress stranice su podržani, previše.

Besplatno planovi uključuju 10 stranica, 500 MB bandwith i ad-podržani. Stručni stranice su $ 9/month, nude neograničen stranice i širina pojasa, vlastiti mobilni URL, i ad-free. Samo profesionalni web-mjesta imaju pristup navedenim dodaci, ali i obje verzije su analitike.

DudaMobile tvrdi da je njegov trenutni korisnici vide i do 40% pretvorbe na mobilnim stranicama "klikni za poziv widgete, a među određene poslovne kategorije, kao što su taksiji i restoranima, to je kao visok kao 50%.

Postoji puno slobodnog i paid web graditelji vani, uključujući i jedan iz Googlea , ali DudaMobile je usluga je jedinstven jer automatski sinkronizira sadržaja iz vaše radne površine web stranice na mobilnoj inačici kao što su promjene koje su napravljene.

Možete naučiti više o DudaMobile ovdje.



Tvrtka:
DUDAMOBILE
Web stranica:

Nema komentara:

Objavi komentar