utorak, 9. kolovoza 2011.

Barnes & Noble nudi natrag u školu gluho posla, dodaje više na čitanje popisa

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/09/barnes-and-noble-offers-back-to-school-nook-deal-adds-more-to-you/:
Razmišljajući o dobivanju e-čitača prije nego što krenemo natrag u školu ove jeseni? Barnes & Noble sigurno nada tako, i da zasladi posao je nudi besplatno 12 klasika uz studij vodiče i aplikacije ako se registrirate vaš svježe bez kutijice gluho prije 31. listopada. To je pravo ljudi, više od 100 dolara u vrijednosti od e-knjiga može biti vaša uz kupnju novog gluho, gluho Boja ili čak prvog izdanja gluho . Iako treba reći da je većina dostupnih naslova iz autorskih prava i tako su već dostupni za besplatno preuzimanje autorskim drugdje (smo gledajući vas, Gutenberg.org), možete barem odabrati iz desetak Bilješke Iskra vremena čita, kao što su Rat i mir. Dakle, ako ste u potrazi za uzeti pauzu od svega što organsku kemiju lari-fari, možete nadoknaditi na Priča o dva grada u svoje slobodno vrijeme.

Barnes & Noble nudi natrag u školu gluho posla, dodaje više na čitanje popisa prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 9. kolovoz 2011 05:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Barnes & Noble | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar