utorak, 9. kolovoza 2011.

Samsung Galaxy S II LTE telefon površina u Koreji, kodnog naziva Celox?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/09/samsung-galaxy-s-ii-lte-phone-surfaces-in-korea-codenamed-celox/:
Tu je novi Samsung Galaxy S II glasina kruži web danas - ovaj put, to je potječe iz Južne Koreje, gdje je naočale i slike LTE smartphone, navodno pod kodnim nazivom "Celox," samo su obrađeni. Prema popisu, telefon je powered by Qualcomm Snapdragon APQ8060 procesor, sportski 4,5-inčni WVGA AMOLED Super Plus zaslon, i ima 16 GB interne memorije, s microSD utor nudi dodatni 32GB. Telefon također radi na Gingerbread, stijene 1750mAh baterije (u usporedbi s manjim Galaxy S II 1650mAH stanica), nudi 800MHz LTE podrška (i do 50Mbps uzvodno, 100Mbps nizvodno) i ima 8MP na stražnjim okrenut fotoaparat, zajedno s 2MP senzor up front. Sve se čini prilično slična onoj Hercules slušalica smo nedavno uočio, osim za značajno različite Početna stranica klepave leđa, i LED bljeskalica. Nema riječi, ali na, ako ili kada je slušalica će hit na tržištu, ali s obzirom da su Verizon i AT & T podršku 700MHz LTE, ovaj model može biti namijenjen Europi 800MHz mreže, a ne SAD-u. Mi ćemo biti sigurni da vas sve detalje čim sipati u.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Samsung Galaxy S II LTE telefon površina u Koreji, kodnog imena Celox? prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 9. kolovoz 2011 04:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Sammy Hub | izvor IT Tong (Prevedeno) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar