utorak, 9. kolovoza 2011.

Perceptivni Pixel predstavio 82-inčni multi-touch LCD TV vijesti sidra prevladati vrtoglav ruke

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/09/perceptive-pixel-unveils-an-82-inch-multi-touch-lcd-tv-news-anc/:
Perceptivni Pixel je nijedan stranac za masivne multi-touch screen otkad je dobio više biti tako frustriran . Na ovogodišnjem SIGGRAPH tvrtka prikazuje off nevjerojatnih 82-inčni projicirane kapacitivne LCD - i vi mislili MondoPad bio ogroman. Očigledno, "tanki" 6-inčni duboke, optički prešano prikaz je "najveći svjetski" od svoje vrste, iako Perceptivni čini 88-inčni DLP modela, ako je potrebno malo više nekretnina. Na zaslonu se prikazuje sadržaj u 1080p HD rezoluciji na 120Hz, a uz neograničen multi-touch vrijeme reagiranja manje od 1ms, to je spreman za sve situacije Wolf Blitzer je znamenaka može nositi. Mi ćemo nadamo se da provjere na show katu, ali za sada ćete naći više pojedinosti prošlosti break.

Nastaviti čitanje Perceptivni Pixel predstavio 82-inčni multi-touch LCD TV vijesti sidra prevladati vrtoglav ruke

Perceptivni Pixel predstavio 82-inčni multi-touch LCD TV vijesti sidra prevladati vrtoglav ruke prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 9. kolovoz 2011 09:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar