nedjelja, 10. srpnja 2011.

Pokemon na čelu s iOS, Android, Nintendo još uvijek ne daju Jigglypuff o povremeni gaming

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/10/pokemon-heading-to-ios-android-nintendo-still-doesnt-give-a-j/:
Nintendo Satoru Iwata predsjednik se nije kostiju o njegovoj prezir za povremeni mobilno igranje tijekom svog govora na GDC ranije ove godine. Prema izvršne vlasti, Nintendo će se održati u kakve vrijednosti odsutna iz trenutne aplikacije eksplozije. Rovio prirodno je problem s tvrdnjom i ispalio natrag, kao i toliko nezadovoljan pernate životinje. Uz sve to na umu, to je malo čudno čuti da Pokemon kartice igra je na čelu za iPhone i Android uređaja u Japanu ovog ljeta - na kraju krajeva, Nintendo ne posjeduje udio od popularnih čudovišta temelji franšize. Prije nego ste dobili previše vezan za pojam Mario na iOS uređaja, međutim, držati dvije stvari na umu - prvi, Nintendo je samo posjeduje oko trećinu franšize. Drugo, tvrtka je brzo srušio prijedlog daljnje širenje u svijet telefon aplikacije. Oni 3DS igre se ne ide da se kupi, poslije svega.

Pokemon na čelu s iOS, Android, Nintendo još uvijek ne daju Jigglypuff o povremeni gaming prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. srpanj 2011 09:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TechCrunch | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar