nedjelja, 10. srpnja 2011.

Umetnite Coin: protetiku oko digitalni fotoaparat (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/10/insert-coin-prosthetic-eye-digital-camera-video/:
U Umetanje novac, mi gledamo na uzbudljive nove tehnologije projekt koji zahtijeva sredstva prije nego što možete pogoditi proizvodnje. Ako želite da pitch projekta, molimo pošaljite nam savjet sa "Umetni novac" kao subject line.


Nitko s binokularni vid bi razmotriti zamjenu funkcionalne prirodni oka s digitalnom kamerom . No, Tanja Vlah je vizija monokularan, nakon što je izgubio jedan od njezinih očiju u prometnoj nesreći. Odgovarajući očni proteza daje San Francisco materinjem normalan izgled, ali je u mogućnosti pružiti viziju - u svom trenutnom stanju, barem. Vlaha okrenuo kickstarter za donacije koji će omogućiti joj instalirati jedinstven, vodootporne u oku kamere, teoretski može prenositi 720p HD video bežično Mobile App, i zumiranje i snimanje fotografija koristeći Blink-aktivira senzor. Značajke također na popisu želja: prepoznavanje lica, dilating učenik koji mijenja ovisno o svjetlu, infracrveni / UV snimanje, i zemljopisno označavanje , samo u ime nekoliko.

Ugrađeni fotoaparat očito ne može zamijeniti prirodni oka, ali sigurno donosi više život na drugi način beskoristan kozmetički ljuske. Vlaha treba podići 15.000 $ za 3. kolovoz kako bi se postigao njezin cilj financiranja i provizija inženjer za dizajn novih optičkih. Donacije manje od 5.000 dolara bit će nagrađeni s različitim malim ulaznica stavke, a zalog veća od tog iznosa će se neto davatelj svojim vrlo vlastiti "kamera suvenir oko" - što god to značilo. Možete skočiti u prošlosti pauzu za video objašnjenje iz Tanya, koji svibanj dobro biti na putu da bude prvi čovjek uporabu digitalnog pseudo-bioničko oko.

Nastaviti čitanje Umetni Novac: protetiku oko digitalni fotoaparat (video)

Umetnite Coin: protetiku oko digitalni fotoaparat (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. srpanj 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Kickstarter | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar