nedjelja, 10. srpnja 2011.

Unatoč Google + natjecanja, diskoteka, Google utišao Poruke App, i dalje se popravlja

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CYDMP7xczuA/:

To je više od tri mjeseca od kada smo prvi razbio vijesti o postojanju Disco , skupine poruka app od strane slajda tim u Googleu. Google i dalje odbija govoriti o tome. No, rad se nastavlja svejedno. Danas donosi verzija 3 od app - app i počinje da se stvarno dobro.

Samo malo više od mjesec dana nakon Disco je nadograđen je na verziju 2,0 sa Push Obavijesti, današnji ažurirati donosi niz ključne nove značajke. Najveća je za dijeljenje fotografija, značajka koja je sada morati-imati za sve skupine poruka aplikacije. Također nova je 1-na-1 razgovor sposobnosti. No, najvažnije dodaci mogu biti stvari Slide / Google pokušava učiniti kako bi se razlikovati Disco od ostatka čopora. Naime, oni 'pečena u Twitter i Yelp integracije.

Da, to se može činiti čudno malo za cca izgrađena u roku od Googlea da se oslanjaju na dva rivala, ali značajke su zanimljivi. Koristeći novi "Star" naredbe, možete odabrati da slijedite bilo Twitter hrane unutar disco grupe i vidjeti sve ažuriranja s tog računa u app. Također možete nazvati Yelp preporuke i mišljenja izravno iz aplikacija s novim značajku. Konačno, možete stvoriti anketu za sve u grupi koristeći Star opcije.

Disco također dolazi s lijepo malo bonus. Ako prijatelji još ne upotrebljavate Disco, još uvijek možete komunicirati s njima putem SMS-a u app. I app će vam omogućiti da to učinite s do pet prijatelja apsolutno besplatno (iako pretpostavljam da još uvijek možete dobiti tereti za primanje teksta).

Iako Google još neće govoriti o Disko, možda je idealno samo pustiti da momčad napraviti vlastitu stvar. Očito, oni su Ponavljanje brzo minus svi nadzor oni normalno mogli dobiti kao redoviti skupina u Google. U samo nekoliko mjeseci, Slide tim je donio Disco s još jednog klijenta skupine poruka, u jako dobar.

U isto vrijeme, tim radi i na druge aplikacije, kao što su bazen stranke, dijeljenje grupa slika app . Ive 'bio igranje okolo s onom u proteklih tjedan dana, a to je također prilično čvrsta. Ako slajd momčad u kombinaciji dva, to bi mogao biti jako zanimljiv.

Naravno, ja sam također još uvijek zanima da vidim kako ti Slide aplikacije ne u lice Google +, koji nudi puno iste osnovne funkcije. Google + za Android je se za više od tjedan dana sada, i to uključuje gomila grupe poruka app. G + iPhone app ostaje na pregledu, ali treba se kratko - moje mišljenje će biti sljedeći tjedan.

Možete pronaći disco u App Store ovdje ili na Android Market ovdje .


<

Nema komentara:

Objavi komentar