nedjelja, 10. srpnja 2011.

Tjedan u Apple: pirati u odnosu na iTunes Match, još više iPhone glasina

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_0HEMWTPQJo/week-in-apple-pirates-versus-itunes-match-yet-more-iphone-rumors.ars:

To je bio kratki odmor tjedan u SAD-u, ali smo još uvijek u istoj razini sa novim iPhone i ipad glasine. Ars također iskopali u neke pravne probleme koji bi mogli biti uključeni u iTunes Match i glazbu piratstva, a mi smo razgovarali o tome kako je točno koliko vremena iPhone korisnici provode igrajući igre u mjesec dana. Ako je potrebno nadoknaditi, evo vijesti:

WSJ: sljedeći iPhone biti "tanji i lakši" od iPhone 4 : Izvori za Wall Street Journal tvrdi da Apple je sljedeći-gen iPhone imat će "tanji i lakši" oblik faktor, te da Apple možda želite 25 milijuna uređaja s jednog dobavljača.

Pitajte Ars: bit iTunes utakmica se koristiti za potjerati dolje glazbe gusara? : Puno ljudi se pitaju, ako se prijavite za iTunes utakmica mogao otkriti upitan izvor njihove kopije Village People je "Cruisin". Hoće li Apple koristiti iTunes Klađenje na poredak gusari iz onih koji zaista plaćate za svoje glazbe? Apple neće reći, ali pravni stručnjaci ne vjeruju da će se.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar