nedjelja, 10. srpnja 2011.

Nao robota zgrabi glavu montirana kamera, stavlja svoju fotografsku vještine na sramotu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/09/nao-robot-grabs-a-head-mounted-camera-puts-your-photographic-sk/:
Vidite, ovdje leži problem. Na prvi pogled, Nao izgleda humano. Čak i vrste. U stvari, to je bruited da je on pomogao u nekoliko misija u njegovo vrijeme. No, ispod, on je hladnokrvne talent snatcher, a zahvaljujući malo gurati iz jednog Raghudeep Gadde, on samo može uhvatiti svoj odmor na način koji je superioran u odnosu na svoje vlastite. Kako se priča ide, ovo ovdje znanstvenik na Međunarodni institut za informacijske tehnologije u Hydrabad, Indija, pretvaraju humanoidnog u prilično strijelac. On je svezan kamere na kupolu, a zatim ga programiran slijediti par željeza odjeven fotografija smjernica: vlast trećine, a zlatni omjer. Navodno, ne Nao tona analize prije nego što konačno odluči o tome kako sastaviti i hvatanje pucao, a za njegov sljedeći trik, on će pokrenuti krugova oko svoje postojeće Lightroom akcije. Toliko za usavršiti svoje plovilo, zar ne?

Nao robota zgrabi glavu montirana kamera, stavlja svoju fotografsku vještine sramotu prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 9. srpnja 2011 17:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink DVICE | izvor Raghudeep Gadde , New Scientist | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar