nedjelja, 10. srpnja 2011.

Apple iskašljavanje 8 milijuna dolara za osobne Audio iPod popis naselja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/09/apple-coughing-up-8-million-to-personal-audio-in-ipod-playlist/:
Ah, Eastern District of Texas. Home tumbleweeds, free range stoke i boatloads od patenta trolova . Osobna audio, tvrtka patenta za licenciranje s highfalutin "objekt u Beaumont, Texas je postao najnoviji outfit tražiti pobjedu nad glavnim CE tvrtka, sa Apple traži da preda 8 milijuna dolara za podmirenje TIFF uključuje iPod popise. Bloomberg izvještava da savezna porota u Lonestar državi je utvrdio da Cupertinu iPod igrača povrijeđeno na patente za "preuzeti popise," desno oko dvije godine nakon Osobna audio početku podnio zahtjev za nevjerojatnih 84 milijuna dolara. Mi smo rekli da izuma pokrivaju "audio player koji može primiti plovna playliste i možete preskočiti naprijed ili nazad kroz skinuti popis", a dok je Apple čudo izjavio da to nije zapravo koristi one vrlo izuma, to nije spriječilo sudova iz neslaganje samo mali zalogaj. Sada, pravo pitanje: jesu li Sirius XM, Coby i Luk - također zove u originalu odijelo - će biti suočavaju sa sličnim okolnostima?

Apple iskašljavanje 8 milijuna dolara za osobne Audio iPod pjesama naselju prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 9. srpnja 2011 16:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bloomberg | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar