nedjelja, 10. srpnja 2011.

Element5 je Mini L Solarbag donosi eko-friendly energije, zaštita na ipad

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/10/element5s-mini-l-solarbag-brings-eco-friendly-energy-protectio/:
Moderna dan solarna vreća se više o izgleda nego uslužni - pretvorbe energije stope na te stvari baš i nisu čeljust-ispuštajući - ali ako je u pitanju između generičkih torba i onaj koji je Ma Zemlja je odobrio, dobro ... znate što učiniti. Element5 je švicarski Izrađena mini L Solarbag je prilagođen kako bi odgovarao Vašim iDevice izbora, ali to je prilično očito da ipad linija će se najviše kod kuće. Mi smo nagađanje da je tvrtka je uzimanje nekoliko slobode s tim "mini čudo" tagline, a mi nisu baš oduševljeni s nedostatkom informacija okolnih vrijeme punjenja, ali oni koji cijene obliku preko funkcije mogu dobiti njihov redoslijed u sada 348 Švicarski franak (ili $ 412 u stvarni novac).

Nastaviti čitanje Element5 je Mini L Solarbag donosi eko-friendly energije, zaštita na ipad

Element5 je Mini L Solarbag donosi eko-friendly energije, zaštita na ipad prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. srpanj 2011 06:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Element5 | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar