nedjelja, 10. srpnja 2011.

Justin.TV: The Movie

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g_0GrQXYkdU/:


Dok je povijesni točnost Facebook reći-sve društvene mreže bio upitan, film nije strahovito dobro na box office . I na Zlatni globus i Oscara. Sada holivudski producenti su u potrazi za sljedeći veliki priču oko tech tvrtki. Sljedeća up- Justin.TV.

LA-temeljen poduzeće za proizvodnju Riche Proizvodnja je kupio prava na priču iza razvoja i osnivanje live video streaming pokretanja Justin.TV. Za pozadini, startup je osnovao Justin Kan, Michael Seibel, Kyle Vogt i Emmett smicanja, koji su svi bili prijatelji iz koledža (Vogt otišao u MIT-u, drugi diplomirao Yale).

Prije početka Justin.TV Kan i smicanja osnovao online kalendar programa Kiko, pa čak i dobio financiranje iz Y Combinator. Nažalost, proizvod nije uspio i par prodaje poslovanje na eBayu za oko 250.000 dolara.

Justin.TV dobila početka davne 2007 kao Kan livecasted svoj život s kamerom zakačen na ruksak koji je učitan s baterijama i modema, ostavljajući tisuće gledatelja gledati svaki njegov potez. To je u osnovi početak live stream doba. Čak Today Show je obavijest o Kan je štos.

Flash naprijed četiri godine, Y Combinator-podlogom tvrtka je postala jedan od najpopularnijih live streaming platforme na webu. I Justin.TV je iznjedrio nekoliko tvrtki, uključujući i Instagram za video , Socialcam i uživo streaming gaming portal. Možete gledati naše TC Krevetići značajka na Justin.TV 'ured ovdje.

Pa zašto je Riche Productions, koja je proizvodila Starsky i Hutch, obiteljski čovjek, Bride Wars, i mnoge druge blockbuster filmova, odlučite na kupnju prava na priču o Justin.TV iz tisuća drugih uspješnih tech startups koji su pokrenuli po faksu djecu? Petar Riche nam govori u ekskluzivnom intervjuu koji u odnosu na neke prethodne filmove koji su profilirani tech startups (tj. socijalna mreža), htio je naći priču, gdje uspjeh u poduzetničkom tech svijeta je pomogao donijeti osnivač prijateljstva bliže (za razliku od većeg tužbe).

Istina je, unatoč komplikacija osnivanja pokretanja, te se bave sa svim izazovima koji goluždrav tvrtke lice u tech prostoru, Kan, Seibel, Vogt i smicanja svi ostaju bliski prijatelji. I sve su još uvijek aktivno dio poduzeća i koji su uključeni u dan-danas aktivnosti i razvoja.

Riche kaže da još nije siguran što će smisla za Justin.TV u smislu format komad, a njegova tvrtka procjenjuje da li film ili TV emisiju smisla.

Iako je impresivna da su Justin.TV dečki bili u mogućnosti da rastu njihove prijateljstvo unatoč tome što na roller coaster stvaranja i održavanja početak, moram pitati da li će to napraviti film koji će imati istu žalbu kao socijalna mreža. Nisam redatelj ili scenarist, ali dramu i sukob se čini važnim u razvoju kvalitete, dimenzija filma.

Kao što je moj kolega Alexia Tsotsis napisao je u svom početnom pregledu od Socia

Nema komentara:

Objavi komentar