nedjelja, 10. srpnja 2011.

Curtis Boirum je robotsko vozilo čini zračenjem snova (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/09/curtis-boirums-robotic-car-makes-omnidirectional-dreams-come-tr/:
Neka je to lice: vjerojatno ste nikada nije upoznao polukugle zračenjem gimbaled kotač koji niste željeli. Niti je Curtis Boirum, grad student na Sveučilištu Bradley. Navedenog vunderkind je sastaviti jedan od najupečatljivijih vizualno zadivljujući robota smo vidjeli u neko vrijeme, i dok sam okvir nije ništa da se vruće i smeta oko, kretanja mogućnosti svakako su. Tajna leži u crne gume polutke, koji se vrti kao top i opremljen servos koji su u mogućnosti da nagib cijelog mehanizma lijevo / desno / naprijed / natrag. Što je divlji je samo koliko brzo te promjene događaju - nešto nam govori da je cijeli "na dime" stvar je rođen da se koristi upravo ovdje. Šef na prošlost pauzu za video dokaz.

Nastaviti čitanje Curtis Boirum je robotsko vozilo čini zračenjem snova (video)

Curtis Boirum je robotsko vozilo čini zračenjem snova (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 9. srpnja 2011 18:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor IEEE Spectrum , GerbilGod7 (YouTube) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar