nedjelja, 10. srpnja 2011.

Weird Science otkriva ružičast pivo naočale

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/O8wC-mtTF3U/weird-science-discovers-the-rose-colored-beer-goggle.ars:

Neuspjeh žaljenje "žaljenje seksualnih situacija": Bonus Weird Science bodova za ovaj rad naslova ". ružičast naočale pivo", koji uključuje frazu Izraz je došao iz istraživanja o navikama pijenja studenata i njihovih negativnih posljedica ", kao što su mamurluka, borbe i žaljenja seksualnih situacija." Ako nešto doista teškim dogodilo, većina ljudi koji su doživjeli negativne posljedice ih otpisao kao jednokratni iskustvo koje je malo vjerojatno da će povratiti. No, studenti koji su pozitivnih društvenih iskustava dok je pio jako činilo da dobre stvari će se dogoditi sljedeći put opet su hit bocu.

Žene nisu to zavaravanje (ili barem ne onoliko često koliko je muškaraca): Oni od nas koji slijede međunarodni nogometni također imali priliku postati djeluju kritičari, kao i razraditi zaroni i očito agonije slijede iz najmanjeg i dotakne. Kako se ispostavlja, znanstvenici su tu s nama, kvantificiranja stopa po kojoj igrači udariti zemlju: 11,26 incidenata igru. No, uz žene Svjetski kup u tijeku, skupina istraživača iz Sjeverne Karoline odlučili su pogledati na njihovim igrama , proizvodnju papira pod nazivom "Procjena ozljede simulacija u međunarodnom ženskom nogometu." Za početak, žene udariti zemlju na samo oko pola stopa muškaraca, sa samo 5,74 očita ozljeda igru. Određeni ozljede, koje su definirane kao krvarenje ili dovoljno kucati igrača iz igre, samo činili 0,78 od njih, međutim, sugerira da je neki zavaravanje događa. Na plus strani, te upitne ozljede nisu bile povezane s pobjedom na terenu.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar