nedjelja, 10. srpnja 2011.

Hotwire za kirurgiju

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/EpiG8DnFZ_s/:

Bilješka urednika: Ovaj gost post je napisao Dave Chase, predsjednik Uprave Avado.com , tvrtka zdravstvene tehnologije koja je TechCrunch poremetiti finalista . Prethodno je bio konzultant za upravljanje za naglasak na zdravstvene prakse i bio osnivač tvrtke Microsoft zdravlje poslovanja. Možete ga pratiti na Twitteru @ chasedave.

Hotel krevet koji je prazan večeras nikada ne može biti prodan opet. Taj uvid je dovelo Hotwire stvoriti model koji remeti dao putnike velike ponude na hotelskim sobama. Ispada da su "kreveta" i "apartmana" od različitih razne - kirurški Suites / Kreveti - koji imaju sličnih pojava. Baš kao vrhunski hoteli rijetko su 100% rezervirali i mogu zaraditi inkrementalne prihod od inače praznom kreveta, na vrhu kirurški objekti imaju sličnu dinamiku. To je uvid što je dovelo Nacionalni kirurgiju Mreža za razvoj nacionalne tržište za kirurške zahvate. (Objava:. Narodna kirurgija mreža može postati kupac moje tvrtke, Avado.com, što je razlog zašto sam toliko upoznati s njom)

Više od 1,5 milijuna Amerikanaca putuje u inozemstvo svake godine za medicinske postupke u ono što se zove medicinskog turizma . Usluge obično traži medicinske turisti su izborni postupak, kao i složene operacije kao što su specijalizirane operacije srca, dentalnoj kirurgiji, zamjene zgloba, i kozmetičke operacije. Međutim, gotovo sve vrste zdravstvene zaštite, uključujući komplementarne i alternativne tretmane, psihijatrije i oporavlja njega privlače Amerikanaca za uštedu čak 90% popusta od medicinskih postupaka.

SAD bazirani zdravstvenih usluga su se primijetiti kako su samo-financira poslodavaca i zdravstvene planove. Stvarnost je većina ljudi, ako s obzirom na izbor, radije putuju u medicinske svrhe Tucson od Tajlanda za uštedu vremena i neizvjesnosti. Top kirurški sadržaji su shvatili da mogu biti konkurentni cijene i imaju dodatni kapacitet, tako su krenuli na programu domaćih medicinskog turizma. Nusprodukt, ako ga slijediti do logičnog ekstrema, je stvaranje nacionalnog tržišta za ne-nastajanju operaciju koja je povijesno bila strogo lokalnom tržištu. Kao što je USA Today nedavno izvijestili , troškovi se obično razlikuju u zdravstvu za 600% ili više (Izvor: promjena: zdravstvene ) za isti postupak i isti rezultat, čak u istom gradu a kamoli iz jedne u drugu.

Ekonomije vožnje te uštede su jednostavne:

  • Ciljana učinkovit, usmjeren objekata - Mnoge studije su pokazale da su liječnici koji obavljaju postupke u visokoj glasnoći također imaju najbolje rezultate. Isto tako, bolnicama radi postupci rjeđe često su skuplji i imaju rezultate slabije veći volumen objekata. Objekti i njihovom osoblju koje su organizirane oko pojedinih specijalnosti (npr. kardiološka procedura) može isporučiti njegu učinkovito i djelotvorno.
  • Pojednostavljeno plaćanja - razvijanje sveobuhvatnog slučaju stope za većinu postupaka, oni mogu smanjiti administrativna opterećenja za naplatu i nadoknadu. Pacijenti više neće primati bezbroj zapisa i tzv Objašnjenje prednosti nakon postupka. Kao NSN direktor Ken Erickson kaže: "Naši bolesnici više neće brinuti o otkrila troškova i dobiti jedno slovo iz bolnice i liječnici nakon postupka ... i da je pismo zahvale!"

Nema komentara:

Objavi komentar