nedjelja, 10. srpnja 2011.

Google povlači co.cc poddomene od pretraživanja, donosi naše globalne malware noćna mora za kraj

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/10/google-pulls-co-cc-subdomains-from-search-brings-our-global-mal/:
Google je na kreativan suza u posljednje vrijeme, rolling out novi proizvodi i revamping stare . No, postoji razlog izraz "pretraži div" je sinonim za Big G, i to uvijek radi na tome da vrati bolje rezultate . Ponekad to znači ugađati svoje algoritam za sprečavanje SEO-igre , drugi puta to znači da pada više od 11 milijuna web stranice iz rezultata pretraživanja, kao tvrtka samo je u blokiranju co.cc poddomenu.. Google ga svrstava kao "freehost" - pripada korejska tvrtka koja pruža besplatan ili jeftin domena, često bulk-registrirana - i nakon automatskog skeniranja pokazali visok postotak malware-hosting web stranice, odlučili pročišćavati cijeli mnogo od svoje rezultate. Naravno, to je nešto poput korištenja nuklearno oružje protiv žohara: to uzrokuje puno kolateralna šteta, dok je svoj pravi cilj scurries za svoj sljedeći skrovište. Ipak, želimo Google i u hrabro besmislen zadatak.

Google povlači co.cc poddomene od pretraživanja, donosi naše globalne malware noćna mora do kraja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. srpanj 2011 14:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink ExtremeTech | izvor Registracija , Google | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar