srijeda, 31. kolovoza 2011.

Scosche je RDTX-PRO za iPhone i iPod touch detektira zračenje, sredstava dobrotvorne

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/scosches-rdtx-pro-for-iphone-and-ipod-touch-detects-radiation/:
Scoshe već nudi prilično impresivan niz od pribor za mobitele , ali je sada razgrananih van u neki neistraženo područje sa svojim najnoviji prinos. Tvrtka upravo je najavio svoj novi RDTX-PRO zračenja detektor i app za iPhone i iPod Touch, koji lansira u Japanu sljedećeg mjeseca. Bez kalibracije potrebi, uređaj će pridaje na svoj iOS ručni putem dock konektor i pruža otkrivanje gama zračenju iznad 60keV unutar + / - 5% točnost. Ako to nije dovoljno, periferne se također može koristiti kao samostalni alarm za radioaktivnost do 96 sati, a spomenuti app će vam da podijelite svoje rezultate putem Facebook, Twitter ili Google Maps. Još uvijek nije uvjeren Scosche je dobru bitku? Pa, $ 10 od svakog $ 330 jedinica prodanih će imati koristi grupa dobrotvorne posvećena pomaganje onih koji su pogođeni Tohoku potresa i tsunamija u Japanu. Za bliži pogled na UI, zaviriti u galeriji ispod, ili za punu rundown, hit za odnose s javnošću nakon prekida.

Galerija: Scosche RDTX-PRO

Nastaviti čitanje Scosche je RDTX-PRO za iPhone i iPod touch detektira zračenje, sredstava dobrotvorne

Scosche je RDTX-PRO za iPhone i iPod touch detektira zračenje, sredstava dobrotvorne prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 31. kolovoz 2011 02:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar