srijeda, 31. kolovoza 2011.

ComScore poziva Android vrh pas, Apple povlači dalje naprijed RIM

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/comscore-calls-android-top-dog-apple-pulls-further-ahead-of-rim/:
Prema comScore, od 82,2 milijuna ljudi u SAD-u sa smartphone (do deset posto u odnosu na zadnji kvartal ), Android je došao u prvi kao najveći platforma opet, hvatanje nevjerojatnih 41,8 posto tržišta kao šefa. U ne-tako-blizu drugi, Apple je uspio uloviti 27 posto, a slijede RIM-u u treće mjesto mjesto s 21,7 posto - dolje 4 postotna boda od zadnjeg kvartala. Izvlačenje se stražnji je Microsoft s 5,7 posto, i na kraju Symbian sa strašan 1,9 posto - i prema dolje u odnosu na prethodna tri mjeseca. Što se tiče SAD-u proizvođači hardvera ide, Samsung je i dalje na vrhu s 25,5 posto tržišta, dok je LG je dobio 20,9 posto, a na kraju Motorola sa 14,1 posto, što je 1,5 postotnih bodova od prije. Apple je uspio uloviti neke stoji u OEM prostor s 9,5 posto udjela, dok je BlackBerry za kavu RIM zarobljeni 7,6 posto. Kao što je bitka na plaće, izgleda kao androidi, iPhone, Kupina i (oh my) su još uvijek na vrhu - barem u ovom tromjesečju. Provjerite PR nakon pauze za cijelu Scorecard.

Nastaviti čitanje comScore poziva Android vrh pas, Apple povlači dalje naprijed RIM

ComScore poziva Android vrh pas, Apple povlači dalje naprijed RIM prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 31. kolovoz 2011 04:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TG Daily | izvor comScore | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar