srijeda, 31. kolovoza 2011.

Motorola Pro + cilja razvučen BlackBerry korisnici, brodova listopada

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/TvwBVaSNHW4/motorola-pro-targets-straggling-blackberry-users-ships-october.ars:

Motorola je najavio da planira lansirati Motorola Pro +, nova verzija Motorola Droid Pro koji je pokrenuo početkom prošle godine prepoznatljive po svojim vertikalnim QWERTY tipkovnicu. Pro + Čini se da je ciljanje bi-biti kupci predstojeći škriljevca novih BlackBerry telefoni, posebice novi BlackBerry Bold 9900 i slide-out BlackBerry plamenika.

Motorola Pro + će raditi bez teže osvojiti više od BlackBerry korisnika nego mora, jer sport sličan iza-the-krivulja naočale: jednožilnih 1GHz procesor i 512MB RAM iza 640x480 3,1-inčni ekran. Baterija je ocijenjeno na 1600mAh i 8 sati vremena za razgovor, bez lik video zapisa pod uvjetom.

Pro + dolazi s 4 GB interne memorije, proširivo do 32 GB preko microSD utor. Osim QWERTY tipkovnicu, svoje najbolje lice može biti pun antena, sposoban WCDMA, GSM, HSPDA, i HSUPA bendova. Za razliku od Droid Pro, koja je pokrenula s Android 2,2 Froyo, Pro + će lansirati s android 2,3 Gingerbread.

Pro + samo je najavljen za Europu i Aziju do sada, sa listopada izdanje. S obzirom da telefon ima antene podupiru i AT & T i T-Mobile, telefon vjerojatno se kupac s američkim prijevoznicima kao dobro.

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar