srijeda, 31. kolovoza 2011.

TouchPad dugovječnost dobiva poticaj od android / Ubuntu luka

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CK33G34KQN8/touchpad-longevity-gets-a-boost-from-androidubuntu-ports.ars:

HP staviti kočnice na svoje ambiciozne webOS strategiju ranije ovog mjeseca nakon što je najavio planove za iskrcati svoje cjelokupnog poslovanja od hardvera široke potrošnje . Iako je platforma potencijalno mogla živjeti dalje kroz buduće licence, HP ne planira isporučiti nove proizvode sa softverom. Za istovariti trenutne zalihe TouchPad tablets, HP je započeo požar prodaju i staviti 499 dolara uređaja za dočepa u velikodušan 99 dolara. Prodati-off je bio sastao s ogromnim potražnje potrošača, što je navelo HP-a da se svjetlo proizvodnju za još jedan pokrenite .

Veliko pitanje bez odgovora, međutim, što će se dogoditi kada se na kraju HP baca svoje opredjeljenje za operativni sustav. Ako licence ne preuzima upravljanje i webOS platforma i stagnira, te Touchpads neće biti osobito korisno. Srećom, zaljubljenik u zajednici dolazi do nekih tehničkih rješenja i pronalaženje načina kako bi dodatni treći-dio softver i alternativni operacijski sustavi na touchpad.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar