srijeda, 31. kolovoza 2011.

Robot vacuums: Roomba, Smarbo, a sada Smartphone kontrolom RoboKing

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/TgkpORaxITc/:
head

Kada je robot-vakuum svijet postao takav prometan prostor? To je počinje zvučati kao čudovište film: RoboKing protiv Smarbo II: Electric Vuumaloo. Ali to ima smisla, kad razmišljam o tome. Već smo "robote" koji prati jela i čine naše kave. Čišćenje poda je samo drugačiji set problema za stroj za rješavanje. I nakon razbiti uspjeha roomba, svatko želi biti sljedeći veliki čistač bot. Samo prošlog tjedna Toshiba uvodi Smarbo , da Smarbo, a sada LG ulazi igra sa RoboKing Triple očiju . Da, RoboKing Triple očiju.

Roomba obavlja svoj posao, ali pametan kružni zaobilaženje prepreka, ali ovi novi uređaji su nešto više kao Neato XV-11, koji je zapravo karte iz područja i planova najbolji put. Smarbo dodaje više senzora, a sada RoboKing donosi vaš smartphone u mix.

To je doći na ovo: sada možete kontrolirati svoj robota vakuum sa svojim iPhone. To zapravo čini dvostruko kao vrsta sigurnosti bot, što čini njegov 899.000 ₩ (~ $ 750) cijena malo više točan. Kao čeznuti kao tvoj Wi-Fi radi, trebali biste biti u mogućnosti prijaviti se u robota na daljinu i vozite oko (na 18dB je tiho dovoljno prišuljati na mačke s).

Također je potrebno glasovne naredbe, što je prilično cool. Možete reći da prestanu raditi, ići naboj, ili vam reći trenutno vrijeme. O vrli novi svijet, s takvim vakuum u njemu.

[Putem Nove pokreće ]



Nema komentara:

Objavi komentar