srijeda, 31. kolovoza 2011.

Fordov koncept Evos je oblak povezan hibrid EV naše budućnosti (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/fords-evos-concept-is-the-cloud-connected-hybrid-ev-of-ou/:
Nije spreman za budućnost? Previše loš, to je ovdje - dobro, barem u konceptu obliku. Debitira uskoro u Frankfurtu međunarodne Auto Show je Fordov Evos, oblak povezan hibridni EV koja služi kao pregled vrsta pametnih i hiper-povezan vozila Dearbornu na kraju želi graditi. Detalji o tome ovlasti koje su mali, ali znamo da će rock benzin-električni pogonski sklop iz nadolazeće C-Max Energi . A kad ste iscrpljeni kombinaciji 500 km raspona, možete vrh gore da su litij-ionski paket uključivanjem ili bežično preko induktivne punjenja.

Uz besplatan pristup podacima koje ste prebacio u oblak, Evos duboko isprepletena s dnevnu rutinu. To će promijeniti vaš Budilica ako vaš ujutro sastanak je otkazan, nastavili s reprodukcijom glazbe s drugih uređaja gdje ste stali, pa čak i predložiti alternativne pravce na temelju svoj raspored i prošlosti vožnje povijesti. Oh i ona će pratiti svoje srce stopa previše. Ne vjerujemo? Dokaz da su i više boraviti u video nakon pauze, which'll nadamo se tide nad Til rujna - kada smo se vidjeti ako živi do hype u osobi.

Nastaviti čitanje Fordov Evos koncept oblak povezan hibrid EV naše budućnosti (video)

Fordov koncept Evos je oblak povezan hibrid EV naše budućnosti (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 kolovoz 2011 18:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar