srijeda, 31. kolovoza 2011.

Propušteni na 99 dolara TouchPad? Vi svibanj dobiti još jednu priliku

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/UvU302Hd4ho/hp-to-produce-one-last-run-of-touchpads.ars:

HP će proizvesti "posljednji vožnji TouchPads" kako bi se zadovoljile izlijevanje potražnje koji je došao nakon razne poslovnice počeo s prodajom uređaja na duboko popust na cijenu od 99 dolara za 16GB verziju te $ 149 za 32GB verziju. Tvrtka pruža nikakva jamstva da će se pokrenuti po cijeni tako agresivno, ali obećava fadeout za webOS hardvera će ići na kao što je planirano.

Samo 49 dana nakon TouchPad lansiranja, HP je najavio da planira zaustaviti proizvodnju na svim webOS uređaja, uključujući chunky tablet. HP napomenuo da tablet nije uspio postići očekivani broj dva položaja na tržištu nakon glasine da je Best Buy je uspio da se presele manje od 10 posto svojih dionica TouchPad, i htjela da se HP-albatros iz uređaja leđa.

Nakon TouchPad je prekinuto, Best Buy, HP, i drugim prodajnim mjestima po cijeni zaboravljene igračke s početkom u 99 $, 400 $ popusta od prodaje cijena po lansiranja. Mnogi poslovnice rasprodano tablet preko noći, i bi-biti kupaca žalio na nevjerojatne prodaje su propustili, unatoč lackluster hardvera i mrtvac (ako je cijenjen ) operativni sustav.

Prema blogu na HP web stranici, tvrtka će proizvoditi "ograničeni količina" TouchPads prije 31. listopada, kada je tvrtka u četvrtom fiskalnom tromjesečju završava. To će biti "nekoliko tjedana", prije poslijednje utrke postane dostupna, bez vrlo veliki popust cijena zajamčena i nema informacija o tome kako velike pokrenuti će biti. Predstavnici su obećali da će HP-mjesto kako bi ograničenje na tom skupu TouchPads kako bi se spriječilo profitera ih kupujete u rinfuzi te ih preprodaju na mjestima kao što su eBay i Craigslist.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar