srijeda, 31. kolovoza 2011.

Kno je udžbenika Vrh back-to-škole ipad App S One Preuzimanje svakih 8 sekundi

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2nH2vvqB3Cs/:
Kno downloads map

Kao studenti počinju ide natrag na faksu, oni su skidanje kno novi Udžbenici app za ipad u stado. To je trenutno broj 1 ipad obrazovanje app, broj 2 zaradom ipad app u ukupnom poretku, a top-25 bez aplikacija (više popularan nego čak app zapaliti ipad). App se skinuti svakih 8 sekundi. Karta prikazuje iznad preuzimanja u posljednjih 24 sata.

App sama je besplatno, ali onda kno prodaje digitalnih fakultet udžbenika u app kupnje. Znati trenutno nudi više od 100.000 udžbenika, što može biti označena, označena, a također se čitati na webu ili Facebook. Nakon što je napustio svoj ​​ogroman udžbenik tablet, kno objavio svoj ​​digitalni čitač udžbenika i pohraniti na ipad u lipnju prošle godine. U posljednjih nekoliko tjedana, kno dodao hrpa novih značajki kao što su automatizirani testovi, djelatnost tok bilješke, integraciju s Khanom Akademije video online, i 3D modela molekula generirana u letu.

Škola s najviše učenika kno do sada su ASU i Sveučilišta u Arizoni, Harvard, i UT Austin.

Rani brojevi pokazuju snažan start za kno ovom semestru, to je prvi pravi dostupnost među studentima. Žalba preuzimanja udžbenika na svoj ipad umjesto lugging oko papira primjeraka u svoj ruksak je očigledan. To ne košta ništa za preuzimanje app, i plaćati za jedan ili dva udžbenika da ga isprobate je prilično nizak rizik za većinu studenata. Kno je pravi test, međutim, doći će kasnije u semestru kada je početkom suers odlučiti hoće li preuzeti više kno udžbenika ili glavu kampusu knjižara.

Ispod su nekoliko demo video prikazuje off kno najnovije značajke:


Nema komentara:

Objavi komentar