srijeda, 31. kolovoza 2011.

LG lansira 'RoboKing Triple Eye' smartphone kontrolom usisavanja robot

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/lg-launches-roboking-triple-eye-smartphone-controlled-vacuumin/:
Nećete morati napustiti svoj ​​post na kauču, ali ćete morati dizati prst na svoj ​​pametni telefon kako bi se uredno sa LG "RoboKing Triple Eye 'VR6180VMNV robota vakuum . Za razliku od to ljubičasta rođaka koji provodi svoje vrijeme u potrazi unutra , ovaj mali tip je uvijek u potrazi van s tri kamere, snimanje videa i slanje na svoj ​​pametni telefon ili PC preko WiFi. Robot koristi senzore stvoriti plan napada karta svog doma, omogućujući vam da ga kretati klikom filthiest dijelova. Poput dobro obučeni štene, prašine Buster također odgovara na glasovne naredbe od do 5 metara i to ne čak i kora - samo 48dB emitiraju zvuk dok sisa prašine. Naravno, lijenosti ovog kalibra ne dolaze jeftini, jer to košta 899.000 korejski osvojio, odnosno oko 840 dolara kosti.

LG lansira 'RoboKing Triple Eye' smartphone kontrolom usisavanja robota prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 kolovoz 2011 20:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor LG (korejski) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar