srijeda, 31. kolovoza 2011.

Pro Savjet: ne kupiti ipad Od Dude u McDonald'su parking

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/A-O6ppsVl-0/:
largewoodenipad

Asteroid. Ipad je strašan uređaj, ali to košta novca. Čak i iz druge ruke modeli često naredbu više od tablet novi Android. Oni su samo da je mnogo u potražnje. Ali pogledajte, ako momak, štoviše čovjek s vidljivim zlatni zub, kaže da je prodaja iPads kupio u rasutom stanju, za 300 dolara, uzima 180 $ umjesto toga, bolje provjerite je li proizvod prije nego se vozite kući. To je nažalost tužna priča o tome kako Ashley McDowell je bio scammed u kupnji drveni ipad.

Priča je prilično ravno naprijed. Po policijskom izvješću, gđa Ashley McDowell, dob 22, je prišao dva crna mužjaka u McDonaldsa parkiralište nudi na prodaju njezinu ipad za 300 dolara. Rekli su kupili, rekao uređaja u rasutom stanju i su prolazili uštede na potrošače. Kako lijepo. McDowell je objasnio da sve što je imala je $ 180, koja vrsta gospodo prihvatio anyway.

Do ove točke, to je teško tvrditi protiv Ashley je logika. Ja bih se iPad za 180 dolara. Hell, ja bih se desetak. No, Gospođa McDowell ran glavu najprije u gluposti koje ne uvid robe.

Vidite, Ashley zatim razmjenu joj novac za ipad i vozi doma, gdje je tada otvara FedEx kontejner, po prvi put, da otkrijete da * * šok je muljaža. Ona je kupila ništa više od prilično čudno i iznenađujuće bogato ukrašenih drvenih blokova, uokviren s crnim trake i sportske replika Apple logo i iOS ikona. Policijskom izvješću se također opisuju vrstu "Best Buy prodaje ulaznica." Ja sam osobno više zabavlja je da su dečki stvorili takve očite, ali kompleks replika umjesto korištenja, znate, normalan komad drveta.

Gawker, u svojim uobičajenim šupak ton, navodi Ashley ne zaslužuje joj novac natrag kao neka vrsta "glupi porez" i lopove zaslužuju da i dalje ostane. To je jasno pogrešnu tijekom akcije. Novac bi trebao ići na policajca, koji su sada dodijeljeni pronalaženje tih loših ljudi vožnje "bijeli Impala bez naplataka i bez boja", koji su prijevara bezazlen djevojčice iz svojih tata novac. Kupite one policajci burence i baciti 'em stranke.



Nema komentara:

Objavi komentar