srijeda, 31. kolovoza 2011.

Xbox 360 modders tvrde CPU hack, čine ga stranka poput N64 (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/xbox-360-modders-claim-cpu-hack-make-it-party-like-an-n64-vide/:
Sigurnosni sustav ugrađen u matičnu ploču 360 ima više slojeva od luk, što je razlog zašto prethodni hack obično su usredotočene na optički pogon umjesto. No, nekoliko prekidača pod nazivom Gligli i Tiros tvrde da su napokon oslobodili konzole CPU, čime sve varijante 360 ​​za dizanje homebrew softvera, a također čineći ih neranjiv da zakrpe poslana od strane Microsofta. Video nakon pauze podrazumijeva pokazati plodove svoga rada, uključujući i N64 emulator radi na verziji Linuxa. To zapravo ne dokazuje ništa, osim možda duljine ovi momci su otišli na: koje koriste razne hardverske alate usporiti konzole CPU, a zatim ga brkati s tzv "glitch" impulse u nastojanju da ga zaboraviti uobičajenu boot-up provjere. Sigurno ne trik za prosječnog F-Zero X racer, osobito kada je brzo povećanje oko zaštite od kopiranja kao što je ovaj može se sjenovitim u očima zakona. (Još jedna stvar: Nemojte se odložiti do videa soundtrack - počinje čudno, ali dobiva bolje, dijete.)

[Hvala, Rodolfo]

Nastaviti čitanje Xbox 360 modders hack tvrde CPU, čine ga stranka poput N64 (video)

Xbox 360 modders tvrde CPU hack, čine ga stranka poput N64 (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 31. kolovoz 2011 08:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Xbox-Scene | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar