srijeda, 31. kolovoza 2011.

Flickr novi geofence postavke pojednostavljuju privatnosti za Geo-oznaka korisnike

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_HnaO2CDW08/flickrs-new-geofence-settings-simplify-privacy-for-geotag-users.ars:

Čin geotagging fotografija prešla je dalek put od online foto usluge počeo čitati EXIF ​​podatke i držati na karti za mjesto na temelju gledanja. Zabrinutost zbog sukoba između tehnologije i osobne privatnosti , osobito u posljednjih godinu dana-ima procvjetao u medijima, prisiljavajući korisnike početi razmišljati ozbiljnije o tome tko može vidjeti što. Zbog ove promjene, popularni servis za razmjenu fotografija Flickr je napravio promjene u postavkama privatnosti korisnici sada mogu odrediti tko može vidjeti Zemljop na određene slike ovisno o tome gdje su fotografije snimljene.

Prije toga, Flickr korisnici su ograničeni na okretanje geografske ili isključivanje za svoje fotografije, a posebno ograničavajući tih fotografija biti vidljiva određenim skupinama kontakata dvije funkcije koje se dogodilo da rade zajedno, ali uglavnom funkcionira neovisno jedni od drugih. Na primjer, korisnik može ostaviti Zemljop off za većinu svog javnog fotografija, ali učitavanje neke slike iz kluba niz ulicu s geografske na. Ali, jer ona ne želi niti penjalice figuring out točnu adresu gdje se provodi najviše subota noći, ona može ograničiti te fotografije kluba tako da ste jedino vidljiva prijateljima. Takvo rješenje je nesavršena i može biti prilično zamoran zaposliti, postavke koje bi trebalo mijenjati može dobiti previdjeti ili geografske može pojaviti na fotografijama ne bi trebali.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar